Tiket dana (utorak, 12.03.2024)

U sljedeća tri dana završit će se osmina finala u tri europska kupa i nakon pauze zbog reprezentacija kreće završnica. Večeras ćemo dobiti još dva sudionika četvrtfinala u Ligi prvaka. Kvote su vrijedile u trenutku pisanja teksta.

Barcelona – Napoli – GG @ 1.71 u PSK

Osimhen se vratio u posljednjem trenutku za Napoli da nešto učini od ove sezone. Napuljci su se odavno oprostili od Scudetta, a i plasman u Ligu prvaka je pomalo nerealan. Ostaje im Liga prvaka kao prilika da se po nečemu dobrom zapamti sezona nakon titule koju su čekali 33 godine. Nakon prvog susreta Talijani nemaju prednost, ali daleko od toga da su bez šansi. Barcelona nije ono što je bila, barem još dok ne sazrije nova generacija, ali je pod Vezuvom odigrala dobro i blagi je favorit u uzvratu.

Proteklog vikenda Katalonci su minimalnim rezultatom pobijedili Mallorcu na svom terenu, a Xavija može radovati činjenica da njegovi igrači nisu primili gol na posljednja tri susreta, posljednji put im se mreža zatresla u Napulju. Još uvijek se nisu oprostili od titule, ali je prednost Reala teško dostižna. Napoli je podbacio u susretu s Torinom, osvojio je samo bod na svom terenu, ali vjerujemo da im je u mislima bio uzvrat s Barçom kao mnogo značajniji susret. Obje ekipe moraju pobijediti ako žele dalje i zato je naš prijedlog igra oba daju gol s koeficijentom 1.71 u kladionici PSK.

Saarbrücken – Mönchengladbach – GG i 3+ @ 2.14 u PSK

Nešto više od mjeseca dana trebalo je odigrati ovaj susret u okviru četvrtfinala njemačkog DFB kupa. Međutim, tada je teren u Saarbrückenu bio poplavljen i susret je morao biti odgođen. Igrat će se danas, a već su poznata ostala tri polufinalista. U jednom polufinalu igrat će Leverkusen i Fortuna iz Düsseldorfa, dok Kaiserslautern čeka boljeg iz ovog susreta. S obzirom da se Kraljevi bore za opstanak u 2. Bundesligi, evo šanse da pobjednik ovog susreta možda ode i u finale. Borussia je u prošlom kolu Bundeslige remizirala na svom terenu s Kölnom 3:3, ali oni su odavno bez velikih motiva u prvenstvu.

Saarbrücken je trećeligaš, ove sezone su daleko od vrha tablice, ali su zato u DFB kupu do sada napravili nekoliko velikih iznenađenja. Osim što su izbacili Bayern i to nakon preokreta, učinili su isto i protiv Eintrachta iz Frankfurta. Ne treba podcijeniti Saarbrücken, a u Kupu Njemačke iznenađenja su česta. Naš prijedlog su golovi, a za GG i 3+ kvota je 2.14 u kladionici PSK.

Derby County – Reading – 1 i 2+ @ 1.97 u PSK

Čeka nas još jedno izvanredno kolo u engleskoj League One, a do kraja službenog dijela sezone ostalo je još 9 kola. Ovnovi iz Derbyja trenutno su na drugom mjestu i sve će učiniti da tu i ostanu na kraju prvenstva. Dva prvoplasirana tima idu izravno u Championship, dok će sljedeća četiri u playoff. Derby je imao velikih financijskih problema zbog kojih su i završili u trećoj ligi. Sada su se konsolidirali i bila bi velika šteta za ovaj nekad slavni klub da još jednu godinu igraju u League One.

Derby County ima dvije uzastopne pobjede iza sebe, obje rezultatom 3:0, prvo protiv Port Valea na svom terenu, a zatim u subotu u Bristolu protiv Roversa. Veliki su favoriti i protiv Readinga, Plemići su tim iz donjeg dijela tablice koji se bori za opstanak. Reading igra promjenjivo u posljednje vrijeme, ima tri poraza i dvije pobjede, a u subotu su poraženi kao domaćini od Wycombea. U prvom dijelu sezone Reading je slavio minimalnim rezultatom, sada bi pobjeda trebala pripasti Derby Countyju, a smatramo da će Ovnovi postići i dva gola. Za 1 i 2+ kvota je 1.97 u kladionici PSK.

IMT – Vojvodina – GG @ 1.70 u PSK

I u Srbiji se igra izvanredno kolo, a jedan od zanimljivijih susreta igra se na krovu trgovačkog centra gdje IMT dočekuje Vojvodinu. Traktoristi i dalje kao domaćini igraju na terenu Voždovca i to im je donijelo mnogo problema u njihovoj debitantskoj sezoni u eliti. IMT će igrati u play-outu, ali su zahvaljujući pobjedi nad Javorom prošlog četvrtka sada na 12. mjestu. To im je bio prvi trijumf nakon četiri uzastopna poraza u drugom dijelu sezone i još je značajniji jer je ostvaren u dvoboju s direktnim konkurentom u borbi za opstanak.

Vojvodina je također u prošlom kolu prvi put pobijedila u 2024. godini i to golom sina Milana Jovanovića u posljednjim sekundama nadoknade protiv Voždovca. Ipak, plasman je daleko od zadovoljavajućeg za Lale, ovu utakmicu dočekuju na 8. mjestu, posljednjem koje donosi plasman u playoff. Prvi cilj je ostati barem na toj poziciji, a zatim u doigravanju pokušati izboriti Europu još jednom. U prvom dijelu sezone na Karađorđu Vojvodina je slavila s 2:1, a i sada je naš prijedlog igra oba daju gol s koeficijentom 1.70 u kladionici PSK.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici PSK iznosi 12.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*