Tiket dana (Ponedeljak, 04.03.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Nije danas posebno dobra ponuda, ali nas već od sutra očekuje nastavak europskih kupova. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Sheffield United – Arsenal – 2/2 i 4+ @ 2.65 u Germania

Topnici ne smiju ni pomisliti na drugačiji ishod osim pobjede u utakmici s “fenjerašem”. Sheffield United zna pokazati zube, ali često ih gubi, posebno kada igra na svom terenu. U posljednja tri susreta na svom Bramall Laneu primili su po 5 golova. Dva puta su “petardu” primili od Brightona, jednom u FA kupu i jednom u prvenstvu, i isto je učinila i Aston Villa. Prošlog tjedna Blades su pokazali bolje lice u Wolverhamptonu, ali što to vrijedi kada su poraženi s 1:0. Ni povratak Chrisa Wildera u tim iz Yorkshirea nije promijenio stvari na bolje i Sheffield United će se odmah vratiti u Championship, ovog puta nakon samo jedne sezone. Arsenal nastavlja utrku s Liverpoolom i Cityjem, naslov je velika želja navijača ovog kluba, ali istodobno igraju i u Ligi prvaka, gdje ih sljedeći tjedan čeka revanš s Portom i pokušaj da nadoknade gol zaostatka s Dragaa. Arsenal igra fantastično u gostima u Premier ligi, u posljednja dva susreta postigli su 11, a nisu primili nijedan gol. Stradali su West Ham, kojem su mrežu zatresli 6 puta, i Burnley s pet primljenih golova. Neće mnogo bolje proći ni Sheffield United, naš prijedlog je pobjeda Arsenala s barem 4 gola ukupno. Za 2/ i 4+ kvota je 2.65 u kladionici Germania.

Elche – Alcorcón – 1 i 0-3 @ 1.93 u Germania

Posljednja utakmica 29. kola španjolske Segunde igra se u Elcheu gdje domaći tim dočekuje Alcorcón. Elche ima primarni cilj vratiti se u La Ligu, bilo to direktnim osvajanjem jednog od prva dva mjesta ili nakon doigravanja u kojem će igrati timovi s 3. do 6. pozicije, ne bi trebalo biti razlike. Naravno, lakše je biti barem drugi nego igrati neizvjesni playoff koji je svake sezone donosio velika iznenađenja, posebno 2020. godine kada su oni, kao šestoplasirani tim nakon regularnog dijela sezone, uspjeli se plasirati u elitu. U La Ligi su se zadržali tri godine, po mnogima duže nego što se očekivalo, a ispali su prošlog proljeća. Sada je Elche na 6. mjestu prije 29. kola, ali ni vodeći Leganés nije predaleko, ima samo 6 bodova više. Zato je svaki bod vrlo važan, a Elche je u dvije prethodne runde osvojio 4 boda zahvaljujući samo jednom postignutom golu. Veliki su favoriti protiv Alcorcóna, gosti su tim u zoni ispadanja i njihova je briga kako osigurati status drugoligaša i za sljedeću sezonu. U posljednjih 5 kola slavili su samo jednom u Segundi, ali i raspored im nije bio lagan. Prošlog jeseni Elche je pobijedio Alcorcón kao gost s 2:0, a sličan rezultat očekujemo i sada. Uz pobjedu dodajemo i mali broj golova. Za 1 i 0-3 kvota je 1.93 u kladionici Germania iznosi 2.10.

Den Bosch – Groningen – 2 i 2+ @ 1.95 u Germania

Groningen je imao veliku šansu napraviti pravu senzaciju u polufinalu Kupa Nizozemske na gostovanju kod Feyenoorda u Rotterdamu. Imali su vodstvo sve do otprilike tridesetak minuta prije kraja, ali su ipak poraženi s 2:1, primivši drugi gol u samom finišu. Kup je za “zeleno-bijele” završen, u njegovom finalu igrat će Feyenoord i NEC iz Nijmegena, ali do tog finala ostalo je skoro dva mjeseca. Za Groningen počinje ono još važnije, misija povratka u elitu nizozemskog nogometa iz koje su sasvim neočekivano ispali prošlog proljeća. Da igranje u Eerste Divisie nije “mačji kašalj” uvjerili su se na vlastitom primjeru i sada, nakon 28 odigranih kola, nalaze se tek na 6. mjestu. Njihova šansa leži u činjenici da imaju dvije utakmice manje od većine timova ispred njih, i hipotetički, s svih 6 bodova, došli bi na 4. mjesto s samo tri boda manje od drugoplasirane Roda. Napominjemo da će se direktno u Eredivisie plasirati dvije prvoplasirane ekipe, dok će sljedećih šest igrati u playoffu. Groningenu slijedi gostovanje kod Den Boscha, trenutno najslabijeg tima u drugoj ligi. Taj tim već dugo igra bez motiva, a bez pobjede je u prethodnih sedam utakmica, doduše samo su dva puta i izgubili u tom razdoblju. U prvom dijelu sezone dogodilo se jedno od većih iznenađenja kada je Den Bosch slavio u Groningenu s 3:0. Sada je vrijeme za osvetu i ne sumnjamo u pobjedu gostiju i barem dvije lopte u mreži Den Boscha. Za 2 i 2+ kvota u kladionici Germania iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 9.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*