Tiket dana (Utorak, 27.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Ovog tjedna nema europskih kup natjecanja, ali to ne znači da je ponuda slaba. Tečajevi navedeni na listiću bili su aktualni u trenutku izrade prijedloga.

Blackburn – Newcastle – više od 2 gola @ 1.64 u Germania

Za Newcastle, FA kup predstavlja posljednju priliku za ostvarenje zapaženog rezultata ove sezone. Očekivanja od Eddie Howeove ekipe bila su mnogo veća s obzirom na to da su sezonu započeli kao jedni od favorita za naslov, no nakon 26 kola zauzimaju tek deveto mjesto, daleko od plasmana u Konferencijsku ligu. U Ligi prvaka su također razočarali završivši kao posljednji u svojoj skupini, a rano su završili i svoje sudjelovanje u EFL kupu. U osmini finala FA kupa gostuju kod Blackburna, bivšeg prvaka Premier lige koji već 12 godina igra u Championshipu. Blackburn ove sezone neće uspjeti ostvariti povratak u elitu, a šanse za plasman u playoff su minimalne s obzirom na to da su samo četiri boda iznad zone ispadanja. Blackburn je prije osmine finala eliminirao Cambridge i Wrexham, dok je Newcastle imao teže protivnike, pobijedivši Sunderland na strani i slavivši u Londonu protiv Fulhama. Vjerujemo u pobjedu gostiju s više od dva gola, a tečaj za to iznosi 1.64 u kladionici Germania.

Lyon – Strasbourg – 1 @ 1.76 u Germania

Da je Lyon igrao ovako od početka sezone, sada bi se borio za naslov u Ligue 1, a ne za opstanak. Iako su samo šest bodova iznad zone ispadanja, teško je vjerovati da će se Lavovi naći u problemima. Ono što se događalo u jesen neće se ponoviti skoro, a podsjetimo da je Lyon neko vrijeme bio na samom dnu ljestvice. Sada su na nizu od pet uzastopnih pobjeda, četiri u prvenstvu i jednu u Francuskom kupu, gdje im je glavni fokus. Ne samo da bi tako mogli do trofeja, već bi osigurali i sudjelovanje u Europi, što bi im bilo teško ostvariti preko lige. Došli su do četvrtfinala eliminacijom Lillea u prošlom kolu i svakako su favoriti protiv Strasbourga. Ovaj tim zna kako se osvaja ovo natjecanje, ali ove sezone Strasbourg će prije svega brinuti o opstanku u eliti. S 25 bodova, sigurna luka je još uvijek daleko, a serija od četiri uzastopna poraza u ligi im ne ide u prilog. Pobjeda Lyona trebala bi biti siguran izbor, a za pobjedu se u kladionici Germania nudi koeficijent od 1.76.

Cambuur – NEC – više od 2 gola @ 2.02 u Germania

I Cambuur i NEC ostvarili su veliki uspjeh plasmanom u polufinale nizozemskog kupa. Za domaćina je to još veći uspjeh s obzirom na to da se natječu u drugoj ligi, dok su gosti prvoligaši trenutno na visokom sedmom mjestu. U drugom polufinalu igraju također jedan drugoligaš, ekipa Groningena, protiv Feyenoorda, koji je najveći favorit među ovim četirima ekipama. Međutim, u nizozemskom kupu moguća su razna iznenađenja, što vidimo i po sastavu polufinalnih parova. Cambuur je trenutno osmi u Eerste Divisie, bore se za plasman u playoff, ali čak i ako uspiju, sumnjamo da mogu do elite. NEC bi mogao do plasmana u Europu, posebno ako nastavi s odličnim igrama, ali izgleda da im je izlazak u Europu lakši preko kupa jer im trebaju još samo dvije pobjede. Cambuur je u četvrtfinalu eliminirao Vitesse, a ekipa iz Nijmegena je uglavnom igrala protiv drugoligaša do polufinala, i evo u polufinalu NEC igra protiv tima iz niže lige. Vjerujemo u pobjedu gostiju s više od dva gola. Za više od 2 gola tečaj je 2.02 u kladionici Germania.

Oțelul – Cluj – 2 @ 1.64 u Germania

Rumunji igraju vanredno ligaško kolo, a drugoplasirani Cluj gostuje kod Oțelula u Galatiju. Gosti su izgubili dominaciju u rumunjskom nogometu prošle sezone kada su titulu predali Farulu, a pitanje je mogu li je vratiti ove. Trenutno zaostaju 10 bodova za vodećim FCSB-om, ali povoljna okolnost je što će se nakon 30 redovnih kola igrati i playoff, pa će imati priliku da ugroze lidera iz glavnog grada. Cluj je u dobroj formi s četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, dok je njihov protivnik, ekipa Oțelula, pobijedila samo jednom u drugom dijelu sezone. Domaćin je tek 11. ali ima šansu da u preostala tri kola dođe do osme pozicije, posljednje koja vodi u doigravanje za naslov. Međutim, gosti su favoriti u ovom susretu, a za pobjedu Cluja tečaj iznosi 1.64 u Germania.

Ukupna kvota na listiću za utorak u kladionici Germania iznosi 9.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*