Tiket dana (Nedjelja, 25.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Već znamo da je nedjeljom ponuda sjajna, a tako je i ovaj put. Evo kako izgleda naš prijedlog listića s kvotama koje su bile aktualne u trenutku sastavljanja prijedloga.

Augsburg – Freiburg – Augsburg daje 2+ golova @ 2.10 u Germania

Zbog samo jedne pobjede u drugom dijelu sezone, Augsburg je potonuo na 14. mjesto Bundeslige. I dalje bavarska ekipa ima solidnih 7 bodova prednosti nad prvim timom ispod crte, koji je trenutno Köln na 16. mjestu, u zoni za relegacijski play-off. Treba biti iskren i reći da je Augsburg imao peh igrajući protiv, vjerojatno, četiri najjača njemačka tima kod kuće – Dortmunda, Bayera, Bayerna i RB Leipziga, iz kojih su izvukli samo dva boda. Dolazak Freiburga prilika je za slavlje na domaćem terenu, prvi put od 3. prosinca prošle godine. Gosti su sigurno umorni od uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige, gdje su igrali 120 minuta protiv francuskog Lensa i uspjeli pobijediti s 3:2 unatoč dva gola zaostatka nakon prvog poluvremena. U domaćem prvenstvu nisu tako uspješni kao prethodnih sezona, u posljednja četiri susreta osvojili su samo jedan bod, prošlog vikenda u duelu s Eintrachtom iz Frankfurta kada je u Freiburgu bilo 3:3.

Augsburg igra ofenzivno kod kuće i vjerujemo da mogu dva puta zatresti mrežu Freiburga. Za igru Oba tima daju gol i više od 2 gola, kvota u kladionici Germania iznosi 2.10.

Wolverhampton – Sheffield United – 1 i 2+ @ 1.65 u Germania

Nade Yorkshirea da mogu i sljedeće sezone igrati u Premier ligi sve su manje nakon svakog kola. Možda ih je pobjeda nad Lutonom malo ohrabrila, ali uslijedio je susret s Brightonom na Bramall Laneu i novi uvjerljiv poraz, ovog puta s 5:0. Bladesi su ekipa koja je ove sezone doživjela najviše uvjerljivih poraza, češće na svom terenu nego u gostima. Pet golova primili su od Brightona i Aston Ville u Sheffieldu, isto toliko od Arsenala i Burnleya u gostima, a kako zaboraviti poraz od 8:0 od Newcastlea na domaćem terenu. Samo u tim utakmicama gol-razlika im je 0:28. Sheffield je na zadnjem mjestu s 13 bodova, 7 manje od prvog tima iznad crte. To nije nedostižno, ali s ovakvim igrama, Yorkshirei nemaju čemu se nadati. Wolvesi igraju promjenjivo, ali nemaju nikakvih briga. Podjednako su udaljeni od borbe za Europu i zone ispadanja i sve ukazuje na to da će sezonu završiti gdje su sada, u sredini tablice. Protiv Sheffielda su favoriti i vjerujemo u dva gola u mreži gostiju, uz pobjedu domaćina, naravno. Za domaćina pobjeđuje i više od 1 gola kvota je 1.65 u kladionici Germania

AZ Alkmaar – Ajax – gg i 3+ @ 1.80 u Germania

Oba tima još uvijek se nadaju da mogu u kvalifikacije za Ligu prvaka. Da bi to ostvarili, moraju zauzeti treće mjesto u Eredivisie na kraju sezone, a trenutno je Twente s 5 bodova više od AZ-a i čak 8 više od Ajaxa. Ipak, Ajax ulazi u susret u Alkmaaru dobro raspoložen nakon eliminacije Bodø/Glimta u Konferencijskoj ligi. Imali su sreće, posebno u uzvratu, i nakon produžetaka prošli među 16 najboljih timova u najmlađem europskom natjecanju. Protiv njih će igrati bivši prvak Europe, kao što su i sami, ekipa engleskog Aston Ville. Protiv Ville je u skupini igrao baš AZ Alkmaar i nije prošao dobro. Izgubili su oba susreta s timom iz Birminghama i nisu uspjeli proći dalje u Konferencijskoj ligi. AZ igra bolje u gostima nego kod kuće u nizozemskom prvenstvu. U posljednjih pet susreta u Alkmaaru pobijedili su samo jednom, a tri puta izgubili. Ajax igra puno bolje nakon pauze, podsjećamo da su Amsterdameri u jednom trenutku tijekom jeseni bili i na zadnjem mjestu, što se nikada prije nije dogodilo. Sada imaju samo jedan poraz u posljednjih 8 utakmica, u svim natjecanjima, a na svakoj utakmici bilo je puno golova. Bit će ih i sada, prošlog jeseni AZ je slavio s 2:1 u Amsterdamu, a očekujemo sličan rezultat i u nedjelju. Za igru Oba tima daju gol i više od 2 gola, kvota je 1.80 u kladionici Germania.

Odenze – Brøndby – 2 @ 1.95 u Germania

Pred nama je izuzetno zanimljiv završetak sezone u Danskoj Superligi. Tri momčadi imaju izjednačene šanse za osvajanje šampionskog naslova, a to su trenutni prvak FC Kopenhagen, Midtjylland i Brøndby. Kopenhagen se više ne natječe u Europi jer je malo vjerojatno da će nadoknaditi dva gola zaostatka protiv Manchester Cityja, pa će se u nadolazećem razdoblju potpuno posvetiti domaćim natjecanjima. Midtjylland i Brøndby ove sezone ne sudjeluju u europskim natjecanjima i nadaju se osvajanju nekog od domaćih trofeja. Trenutno je Brøndby na vrhu ljestvice s bodom više od svoja dva konkurenta, a u prvom kolu proljetnog dijela sezone ekipa iz predgrađa danske prijestolnice odnijela je minimalnu pobjedu u derbiju protiv Midtjyllanda. Sada putuju u Odense, koji je također 2024. godinu započeo pobjedom, i to u gostima. Odense je s 2:1 pobijedio Viborg i ulazi u ovu utakmicu s 8. mjesta na ljestvici. Da bi u sljedeća četiri kola došli do šestog mjesta i plasmana u doigravanje, moraju nadoknaditi 7 bodova zaostatka u odnosu na Silkeborg prije ovog kola.

To neće biti lako, a smatramo da će biti i nemoguće ako izgube od Brøndbyja. Očekujemo pobjedu Brøndbyja u Odenseu, na koju se u kladionici Germania nudi koeficijent 1.95.

Ukupna kvota na listiću za nedjelja u kladionici Germania iznosi 12.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*