Tiket dana (Ponedjeljak, 26.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Krajem veljače se približavamo završnici trenutne nogometne sezone. Iako je do kraja još mnogo utakmica, u mnogim ligama već se mogu naslutiti prvaci. Ponedjeljkom ponuda utakmica obično nije toliko bogata, a kvote navedene na listiću vrijede u trenutku kada je ovaj prijedlog napisan.

Roma – Torino – 1 @ 2.00 u Germania

Rimljani dolaze umorni nakon napornog susreta s Feyenoordom u Europskoj ligi u četvrtak. Do osmine finala probili su se tek nakon produžetaka i penala, budući da su oba susreta s Nizozemcima završena rezultatom 1:1. Junak pobjede bio je srpski vratar Mile Svilar, koji je obranio dva penala. Tako su Roma i Feyenoord igrali već treću sezonu zaredom, pri čemu su Rimljani uvijek izlazili kao pobjednici, uključujući i finale Konferencijske lige 2022. godine. Vremena za odmor igrači Rome nemaju, jer je cilj osigurati mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone, a trenutno četvrtoplasirana Bologna ima sedam bodova više uz utakmicu više odigranu. Od dolaska Danielea De Rossija kao trenera, Roma igra drugačije, s više napada i postignutih golova. Pobjeda nad Torinom neće biti laka, s obzirom na to da je Torino u prošlom kolu prekinuo niz od šest ligaških utakmica bez poraza, a da ih je upravo Romina najveća suparnica Lazio pobijedila u Torinu.

U prvom susretu ove sezone, Torino i Roma podijelili su bodove u Torinu, rezultatom 1:1, ali sada dajemo blagu prednost Romi. Kvota za pobjedu Rome u kladionici Germania je 2.00.

Girona – Rayo Vallecano – zbroj golova na utakmici 3+ @ 1.73 u Germania

Čini se da čarolija Girone polako blijedi. I dalje su najugodnije iznenađenje španjolske La Lige, iako su sada prepustili drugo mjesto Barceloni. Dva uzastopna poraza i samo jedan bod u posljednja tri kola razlog su pada. Od titule nema ništa, a predstojeća borba za plasman u Ligu prvaka također bi bila sjajan uspjeh. Real ih je deklasirao u Madridu, a izgubili su i od Athletic Bilbaa u gostima. Osim toga, Girona je ispala i iz Kupa kralja od Mallorce. Rayo Vallecano, koji dolazi u ovaj katalonski grad, ne smije se podcijeniti. “Pčelice” su u prošlom kolu odoljele Realu u svojem Vallecasu, ali to više nije od velike važnosti za Gironu. Rayo je osvojio 25 bodova, još uvijek nisu osigurali opstanak i svaki im je bod iznimno važan. U posljednjih šest kola osvojili su samo dva boda, a remi s Realom mogao bi biti naznaka boljih dana.

Naš prijedlog za ovaj susret su golovi, a vjerujemo da će ih biti barem tri. Za više od 2.5 gola kvota je 1.73 u kladionici Germania.

FC Kopenhagen – Nordsjælland – GG i 3+ @ 2.00 u Germania

Prošlog tjedna nastavila se Danska Superliga, a FC Kopenhagen i Nordsjælland postigli su po tri gola i osvojili po tri boda. Aktualnom prvaku bilo je lakše, gostujući Silkeborgu slavili su s 3:0, dok je Nordsjælland s 3:2 pobijedio Lyngby kod kuće u Farumu. Obje ekipe bile su danski predstavnici u Europi, FC Kopenhagen još nije završio svoj europski put u Ligi prvaka, ali će to učiniti nakon uzvrata s Manchester Cityjem na Etihadu. City je slavio na Parkenu s 3:1 u prvom susretu i nema sumnje da ga čeka samo rutinski posao u Manchesteru. Ipak, sam plasman u nokaut fazu veliki je uspjeh za Kopenhagen. Nordsjælland nije uspio proći u nokaut fazu Konferencijske lige i sada će se u potpunosti posvetiti domaćem prvenstvu. Prije ovog kola, ekipa iz Faruma imala je sedam bodova manje od vodećeg Brøndbyja i po šest manje od FC Kopenhagena i Midtjyllanda. Morat će smanjiti tu razliku do doigravanja, a zatim pokušati dostići te tri ekipe.

U prvom dijelu sezone bilo je 2:2 u Farumu, a kada se sastaju ove dvije momčadi, golova obično ne nedostaje. I sada ih očekujemo, a za GG i 3+ koeficijent u kladionici Germania iznosi 2.00.

Dijon – Nancy – X2 @ 1.63 u Germania

Gosti su momčad u najboljoj formi u francuskoj Nacionalnoj ligi. Nancy je u posljednjih osam utakmica pobijedio sedam puta i samo jednom izgubio. Još uvijek nisu tamo gdje bi željeli biti, barem na drugom mjestu, s obzirom na to da prve dvije pozicije vode u Ligu 2. Devet bodova manje imaju od trenutno drugoplasiranog Niorta, inače jedinog tima koji ih je pobijedio u tom intervalu. Imaju i ovu utakmicu manje i u slučaju pobjede u Dijonu smanjili bi zaostatak na šest bodova. Dijon igra promjenjivo, prošlog tjedna su izgubili uvjerljivo od Villefranchea, ali su prije toga četiri utakmice bili bez poraza. U jesenskom dijelu sezone Nancy je uvjerljivo pobijedio Dijon s 3:0, a prethodni susret ovih dviju ekipa u Dijonu odigran je u Ligi 2 prije dvije godine, a i tada je pobijedio Nancy s 3:2.

Možda sada neće pobijediti, ali ne vjerujemo ni da će izgubiti u Dijonu, stoga predlažemo duplu šansu na goste. Za x2 kvota je 1.63 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na listiću za ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 11.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*