Tiket dana (Srijeda, 21.02.2024)

Tiket dana

Igraju se posljednje dvije utakmice osmine finala Lige prvaka, a zatim slijede uzvratne utakmice. Igra se još nekoliko važnih utakmica, što je dovoljno za sastavljanje listića za klađenje. Kvota je bila valjana u vrijeme davanja prijedloga.

Napoli – Barcelona – Napoli će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.30 u Germania

U Napoliju su stvari dosegle kritičnu točku, pa su pribjegli šok terapiji uoči dosad najvažnije utakmice sezone. Umjesto trenera Waltera Mazzarrija, imenovan je Francesco Calzona, bivši trener slovačke reprezentacije. Mazzarrijeva sudbina zapečaćena je remijem s Genoom u subotu, ali čini se da je odluka donesena puno ranije. Problem za Calzonu je što će njegov debi biti protiv Barcelone u osmini finala Lige prvaka, što je, po svemu sudeći, najvažnija utakmica za Napoli od početka sezone. Doista, odavno su se oprostili od Scudetta, ispali su i iz domaćeg kupa, pa im Liga prvaka ostaje jedina šansa da ove sezone postignu nešto veliko. Ne vjerujemo da razmišljaju o naslovu prvaka Europe, ali ulazak u četvrtfinale bio bi veliki uspjeh. Ni Barcelona nije u najboljoj formi. Jesu ostvarili tešku pobjedu na gostovanju u Vigu za vikend, ali gotovo su se oprostili od naslova u La Ligi. Real Madrid ima osam bodova prednosti, što je previše za tim poput Madrida. Ovo će biti jedan od neizvjesnijih dvoboja u ovoj fazi natjecanja, ništa neće biti odlučeno nakon prve utakmice, a ne očekujemo ni golijadu. Osim toga, vjerujemo da će šok terapija donijeti rezultate talijanskom timu s juga i da Napoli neće izgubiti prvu utakmicu.

Još jedna stvar, ovo je sudar dviju momčadi u kojima je Diego Maradona briljirao, nogometaš po kojem je stadion u Napulju nazvan nakon njegove smrti. Za opciju da Napoli će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2, kvota je 2.30 u Germaniji.

Gent – Maccabi Haifa – Gent će pobijediti na utakmici @ 1.90 u Germania

Jedna uzvratna utakmica osmine finala Konferencijske lige igra se večeras. Gent dočekuje momčad Maccabija iz Haife i pokušat će nadoknaditi zaostatak od jednog gola koji imaju nakon prvih 90 minuta odigranih na neutralnom terenu u Budimpešti. Taj gubitak došao je kao kulminacija katastrofalne forme ovog belgijskog tima, jer su prije toga imali šest uzastopnih utakmica bez pobjede, s jednim remijem i 5 poraza. Tijekom tog razdoblja ispali su iz domaćeg kupa od Club Bruggea, izgubili u Jupiler ligi od Mechelena, Anderlechta, Sint-Truidena i Cercle Bruggea, a uspjeli su samo izvući remi protiv Westerloa. Prvu pobjedu u ligi u 2024. ostvarili su prošlog vikenda u gostima kod Eupena. U preostala četiri kola prije početka doigravanja žestoko će se boriti da zadrže mjesto u zoni doigravanja. Maccabi Haifa je u izvrsnoj formi i uspio je nadoknaditi prednost svog imenjaka iz Tel Aviva u izraelskoj ligi. To su postigli s dvije pobjede u kratkom vremenskom intervalu protiv svog najvećeg rivala i ponovno su najozbiljniji kandidat za naslov. U prvoj utakmici protiv Genta imali su malo sreće; Belgijanci su bili bolji, ali je jedna lopta završila u njihovoj mreži. Gent je već imao neugodno iskustvo protiv izraelskog kluba u grupi, završivši drugi iza Maccabija iz Tel Aviva, dok je momčad iz Haife u ovoj fazi jer je bila treća u svojoj grupi Europske lige.

Očekujemo pobjedu Genta, ali nismo uvjereni da će Belgijanci proći dalje. Kvota za Gent će pobijediti na utakmici je 1.90.

Panathinaikos – PAOK – Both teams will score in the match @ 1.80 u Germania

U najvažnijem dijelu sezone, PAOK iz Soluna počeo je posustajati. Igrali su izvrsno, vidjeni su kao potencijalni osvajači dvostruke domaće krune u ligi, a nakon što su osigurali izravan plasman u osminu finala Konferencijske lige, smatrani su jednim od favorita u tom natjecanju. Sve je počelo krenuti po zlu nakon ligaškog remija s AEK-om, uslijedio je poraz u prvoj utakmici polufinala kupa protiv Panathinaikosa na Toumbi, a zatim i još obeshrabrujući, uvjerljiv poraz od Olympiacosa u Solunu prošlog vikenda. Sada su prepustili prvo mjesto u ligi aktualnim prvacima AEK-u, blizu su eliminacije u kupu, i vidjet ćemo protiv koga će igrati u Europi. Sve se još uvijek može ispraviti; vidjet ćemo mogu li se osvetiti Panathinaikosu u Ateni za poraz u prvoj utakmici prije sedam dana. Zeleni su također imali loš dan tijekom vikenda; nisu uspjeli pobijediti Lamiju kod kuće, propustivši priliku da zauzmu vrh. Za njih je Europa završena priča ove sezone, završili su zadnji u svojoj grupi Europske lige, i sada su potpuno fokusirani na domaća natjecanja. Na stadionu Apostolos Nikolaidis očekujemo otvorenu utakmicu, PAOK nema što izgubiti, a Pao nije poznat po svojoj obrambenoj igri.

Stoga, naš prijedlog je da se kladite na oba tima će postići gol na utakmici, za što kvota u Germaniji iznosi 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionici Germania iznosi 7.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*