Tiket dana (Utorak, 20.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

U narednim danima ponuda neće biti vrlo bogata, ali prijedlog tiketa neće nedostajati. Kvota je bila aktualna u trenutku sastavljanja prijedloga.

PSV – Dortmund – Dortmund će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.95 u Germania

Jedan pomalo neočekivan par u osmini finala Lige prvaka. To je zahvaljujući izvrsnim nastupima Borussije Dortmund, koja je trijumfirala u svojoj skupini, ostavljajući iza sebe Paris Saint-Germain, Milan i Newcastle. S druge strane, PSV je bio drugi iza Arsenala, ispred Lensa i Seville. Milioneri su imali mjesto u jačem, a PSV u slabijem bubnju, što je dovelo do njihovog dvomeča u prvom krugu nokaut faze. Mislimo da su obje momčadi zadovoljne ždrijebom. Nizozemci su sretni jer su izbjegli City, Real, Barcelonu, Bayern i Dortmund jer su mogli naletjeti na Inter ili Napoli. Vidjet ćemo tko će na kraju biti potpuno zadovoljan, ali treba reći da je PSV već na rubu osvajanja naslova Eredivisie. Momčad iz Eindhovena zabilježila je 20 pobjeda i samo dva remija u prvih 22 kola, a njihova gol-razlika je zastrašujuća, 70 postignutih i samo 10 primljenih golova. Dortmund je puno slabiji u Bundesligi, ali njemačko prvenstvo je svakako jače od nizozemskog. Borussia je trenutno na 4. mjestu i, kako stvari stoje, borit će se s Leipzigom za tu posljednju poziciju koja vodi u Ligu prvaka, iako ima još puno za igrati i moguća su svakakva iznenađenja. Prošle sezone, Dortmund je bio blizu naslova, trebala im je samo pobjeda protiv Mainza u posljednjem kolu kod kuće, ali su popustili pod pritiskom. Imaju priliku ispraviti tu grešku u ovom natjecanju, a plasman u četvrtfinale bio bi lijep rezultat, iako ova momčad zna kako osvojiti “ušati” trofej. To “iskustvo” moglo bi biti prednost za Milionere u ovom dvomeču, a mi dajemo bolje šanse Nijemcima u prvoj utakmici u Eindhovenu.

Naš prijedlog je dvostruka šansa na goste s barem dva gola u utakmici. Za kombinaciju Dortmund će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvota u kladionici Germania iznosi 1.95.

Southampton – Hull – Southampton će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.00 u Germania

Sveci su doživjeli svoj prvi poraz u izvanrednom kolu prije sedam dana, prvi od 23. rujna. Tada su izgubili od Middlesbrougha, što je označilo njihov četvrti uzastopni neuspjeh. Od tada su započeli niz uspjeha, sve same pobjede uz poneki remi, i Southampton je ponovno ozbiljan kandidat za brzi povratak u elitu. Prošle srijede poraženi su od Bristol Cityja, pa je bilo zabrinutosti među navijačima južnog kluba uoči dvoboja protiv West Bromwich Albiona u Birminghamu. Strah je bio da bi poraz u Bristolu mogao biti početak nove loše serije, posebno jer je okršaj s West Bromwich Albionom uvijek težak i neizvjestan. Na kraju se ispostavilo da je strah bio nepotreban, Southampton je slavio s 2:0 i držao korak s Leedsom i Ipswichom, koji su također kandidati za drugo mjesto i izravan ulazak u Premier ligu. S obzirom na to da su Sveci odigrali jednu utakmicu manje u odnosu na Leeds, i samo dva boda su iza, pobjeda nad Hull Cityjem dovela bi do promjene na drugom mjestu, stavljajući Southampton na drugo mjesto prije novog redovnog kola. Tigrovi iz Hulla su na 8. mjestu, ali s istim brojem bodova kao i petoplasirani Coventry, pa će pokušati do kraja sezone uhvatiti mjesto koje vodi u doigravanje. Oni su u izvrsnoj formi, s 4 pobjede i samo jednim porazom u posljednjih pet kola. Možda je raspored za Hull bio nešto lakši, ali sada ih čeka težak ispit. Naš prijedlog je pobjeda domaćina i moglo bi biti barem tri gola.

Za Southampton će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota u kladionici Germania iznosi 2.00.

Cambridge – Bolton – Bolton će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.80 u Germania

Posjet Boltona sveučilišnom centru mogao bi biti ključan u borbi za povratak u Championship. Wanderersi su trenutno treći, zaostaju za Portsmouthom za 9 bodova i za Derby Countyjem za tri boda. Međutim, Bolton ima tri utakmice manje od vodećih i dvije manje od Ovnova iz Derbyja. Ako bi maksimizirali bodove u tim preostalim utakmicama, mogli bi se izjednačiti s vodećim timom. Za njih je najvažnije završiti na jednom od prva dva mjesta, jer bi to značilo izravan ulazak u viši rang, dok bi igranje u doigravanju bilo povezano s ogromnim rizikom. Bolton je prebrodio financijske teškoće koje su ih izbacile iz Championshipa, pa sada mogu planirati, počevši s povratkom u drugu ligu, a kasnije, tko zna, možda čak i u Premier ligu. Utakmica protiv Cambridgea trebala se igrati još u 18. kolu, ali je tada odgođena. Sada je vrijeme za posjet Cambridgeu, nakon remija kod kuće s Charltonom u pravoj golijadi, završivši 3:3. Cambridge je u subotu posjetio Carlisle i osigurao pobjedu, United je trijumfirao s 4:0. Ovo je prvi susret ovih dviju momčadi u tekućoj sezoni, a prethodna četiri završila su u rasponu od 0-2 gola. Ni ovaj put ne očekujemo golijadu, ali vjerujemo da bi Bolton mogao pobijediti.

Za Bolton će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, kvota u kladionici Germania iznosi 2.80.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionici Germania iznosi 10.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*