Tiket dana (Subota, 17.02.2024)

Tiket dana

Jasno je da je ponuda ove subote izvrsna i da će biti još bolja u nadolazećim danima, sve do kraja sezone. Predložene kvote bile su valjane u vrijeme sastavljanja listića.

Verona – Juventus – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.55 u Germania

Posljednje tri utakmice definitivno su ugasile nade navijača Stare dame da njihovi ljubimci mogu osvojiti Scudetto. Sve je krenulo po zlu u utakmici protiv Empolija, koja je završila 1:1 u Torinu, zatim u derbiju sezone Juventus je izgubio od Intera u Milanu 1:0, a kriza je kulminirala porazom od Udinesea kod kuće. Sa samo jednim postignutim golom u tri utakmice, nisu mogli nadati se većem broju bodova, a sada Inter izgleda da ima nedostižnu prednost od 7 bodova s jednom utakmicom manje. Juventus će imati veći problem održati drugu poziciju, koja je ozbiljno ugrožena od strane Milana, dok su Atalanta i Bologna još uvijek prilično daleko. Sve u svemu, Verona ima puno veću motivaciju u ovoj utakmici. Momčad iz “grada ljubavi” očajnički se bori za opstanak i ponovno su pali u zonu ispadanja. Nalaze se na 18. mjestu i nemaju pobjedu u posljednja četiri kola, iako su tri puta igrali u gostima. Juve je dobio posljednja tri međusobna susreta s rezultatom 1:0, ali sada se čini sigurnijim kladiti se na mali broj golova nego na pobjedu gostiju.

Za zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota u Germaniji iznosi 1.55.

Heidenheim – Leverkusen – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.05 u Germania

Leverkusen je zabilježio pobjedu, možda vrijednu naslova, u posljednjem kolu kada su na BayAreni pobijedili desetostrukog uzastopnog njemačkog prvaka Bayern iz Münchena. Sada Farmaceuti imaju 5 bodova više od Bavaraca, i već je sada izvjesno da će ove dvije momčadi biti jedini kandidati za osvajanje “Salatare”. Leverkusen sada nosi teret favorita, i veliko je pitanje kako će se s time nositi u nadolazećim danima. Kvaliteta je tu, ali nije lako kada vam za vratom diše momčad poput Bayerna, bez obzira na trenutnu lošu formu. Na treneru Xabiju Alonsu je da zadrži svoj tim kompaktan, u čemu je do sada bio uspješan, i Bayer je još uvijek neporažen u sve tri natjecanja. Osim Bundeslige, Farmaceuti nisu izgubili ni u Europskoj ligi ni u DFB kupu. Trostruka kruna bila bi nevjerojatan rezultat, ali vjerujemo da bi navijači bili više nego zadovoljni s naslovom njemačkog prvaka. Sada gostuju kod debitanta u Bundesligi, u njihovoj prvoj ligi utakmici u Heidenheimu, ali su već jednom ovdje gostovali u DFB kupu i nisu se proslavili. Poraz u osmini finala dogodio se 2019. godine. Heidenheim je neporažen već osam uzastopnih kola, prekinuvši niz od četiri uzastopna remija pobjedom u Bremenu prošlog tjedna, pa će Bayer biti na velikom izazovu. Domaćin je rasterećen, stoga naš prijedlog je kladiti se na golove.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota je 2.05 u kladionici Germania.

Swansea – Ipswich – Ipswich će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.80 u Germania

Ove dvije momčadi su u različitim raspoloženjima dok čekaju svoj međusobni dvoboj nakon izvanrednog kola. Labudovi su na svom terenu doživjeli težak poraz od Leedsa s 4:0, dok je Ipswich u Londonu istim rezultatom pobijedio Millwall. Za Tractor Boyse ta pobjeda vrijedi više od tri boda jer je došla nakon 4 uzastopne utakmice bez pobjede, tri u Championshipu i jedne u FA kupu. Ipswich više nije drugi, sada su četvrti, i ako žele biti ispred Leedsa i Southamptona, svojih jedinih pravih suparnika za osvajanje drugog mjesta i izravni plasman u elitu, morat će pobjeđivati u serijama. Velška momčad nema velikog pritiska; ne mogu doći do playoffa, i sumnjamo da će biti u situaciji da se bore za opstanak. Istina, nakon četiri poraza u posljednjih pet kola, trebali bi biti malo zabrinuti, ali i dalje imaju solidnu prednost nad momčadima u zoni ispadanja. U prvom dijelu sezone, Ipswich je na svom terenu pobijedio Swansea s 3:2, i vjerujemo da mogu postići dva gola i u gostima.

Naš prijedlog je da gost postigne dva gola, a za Ipswich će postići najmanje 2 gola na utakmici, kvota je 1.80 u kladionici Germania.

Aneccy – Auxerre – Auxerre će pobijediti na utakmici @ 1.75 u Germania

Domaćin je imao veliku sreću i ostao je drugoligaš samo zato što je Sochaux ispao u treću ligu. Doista, sve se to dogodilo neposredno prije prvog kola, i Annecy se brzo morao preusmjeriti na ostanak u Ligue 2. U početku je to izgledalo prilično dobro, ali kako vrijeme odmiče, sve su u težoj situaciji. Ako se uskoro ne probude, ništa ih neće spasiti od ispadanja u Francusku Nacionalnu ligu na proljeće. Nakon izvrsne utakmice i uvjerljive 4:1 pobjede u Guingampu, razočarali su u posljednjem kolu, izgubivši 3:0 od Concarneaua kod kuće. Još teži zadatak čeka ih protiv vodeće momčadi lige, Auxerrea. Gosti su odlučni vratiti se u prvu diviziju, i sve je usmjereno prema tom cilju. Auxerre nije izgubio od početka studenog i utakmice u Guingampu, a od tada je odigrano deset kola. Niz od četiri uzastopna remija zabrinjava, ali su ga prekinuli u posljednjem kolu pobjedom nad svojim najvećim konkurentom, Angersom, kod kuće. Tada je došlo do promjene na vrhu, i sada Auxerre ima bod više od Angersa. Ako žele ostati lideri, morat će pobijediti Annecy, a mi mislimo da hoće.

Kvota za Auxerre će pobijediti na utakmici je 1.75 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Subotu u kladionici Germania iznosi 10.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*