Tiket dana (Ponedjeljak, 12.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Ponuda danas je “šarena” ali ne previše bogata. Međutim, navikli smo na to ponedjeljkom, a od sutra nam se vraćaju europski kupovi. Predložene kvote bile su valjane u trenutku sastavljanja prijedloga.

Almeria – Ath. Bilbao – Ath.Bilbao će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.15 u Germania

Šanse Andaluzijanaca za ostanak u eliti se smanjuju kako se bliži kraj sezone. Almeria je uvjerljivo zadnja, bez ijedne pobjede u 23 utakmice, i stvarno je teško očekivati takav preokret u preostalom dijelu sezone da Almeria ostane u La Ligi. Možda im je najbolja utakmica bila u Madridu protiv Reala kada im je pobjeda izmakla, a nakon toga, čini se da im je motivacija potpuno nestala, gubeći od Alavesa i Valencije. Kod kuće, Almeria nije postigla gol u posljednje četiri utakmice, ali je izgubila samo od Alavesa jer su prethodno igrali neriješeno bez golova s Betisom, Gironom i Mallorcom. Tada su još uvijek imali nadu za povoljan ishod, ali sada ne vjerujemo da se mogu suprotstaviti momčadi Athletic Bilbaa. Baskijci su u izvrsnoj formi, bore se na dva fronta; u polufinalu su Kupa kralja, a nakon pobjede u Madridu protiv Atletica u prvoj utakmici, može se reći da su jednom nogom u velikom finalu, opet. U La Ligi su 5. i sigurno nisu odustali od kvalifikacija za Ligu prvaka. Za to im je potrebna pobjeda u Almeriji, i vjerujemo da će je postići s barem dva postignuta gola.

Za Ath.Bilbao će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvota je 2.15 u Germaniji.

St. Etienne – Troyes – 1&0-3 @ 2.40 u Germania

Slavni Saint-Etienne, nekadašnji europski prvak, jednostavno ne uspijeva pobjeći iz druge francuske lige. Veliko je pitanje mogu li ove sezone barem doći do doigravanja, iako je u jednom trenutku bilo nade da bi čak mogli napasti i drugo mjesto. Međutim, Saint-Etienne je izgubio posljednje dvije utakmice, primivši samo po jedan gol u svakoj, ali kakva je korist kada nisu uspjeli zabiti protiv svojih suparnika, Amiensa i Dunkirka. Iako su trenutno tek na 12. mjestu, potencijalna pobjeda nad ekipom iz Troyesa dovela bi ih na sedmo, samo bod iza Caena koji je peti, a to je posljednja pozicija koja vodi u doigravanje. Što se tiče gostiju, oni su tek iznad zone ispadanja, trenutno s tri boda prednosti nad prvim timom ispod crte, i doživjeli su samo jedan poraz u posljednjih pet utakmica. U prvom dijelu sezone, Saint-Etienne je uspio pobijediti u Troyesu zahvaljujući samo jednom golu, a ni prošlogodišnji okršaji ovih dvaju timova nisu obilovali golovima. Ni ovaj put neće biti mnogo golova, ali bi pobjeda domaćina trebala doći.

Za kombinaciju St.Etienne će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, koeficijent u Germaniji iznosi 2.40.

Santa Clara – Feirense – Santa Clara će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.87 u Germania

Momčad s Azorskih otoka ozbiljno cilja na povratak u portugalsku elitu. Trenutno je Santa Clara na prvom mjestu s samo jednim porazom nakon 20 odigranih kola. U Primeira Ligi, samo prve dvije momčadi iz Segunde idu direktno, dok treća mora kroz doigravanje. Uz Santa Claru, Nacional i AVS su također u tijesnoj konkurenciji, a ova dva tima imala su samo tri boda manje od Otočana prije ovog kola. Sjećamo se Santa Clare iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu i njihovog susreta s Partizanom. Crno-bijeli su tada bili uspješniji, ali su poraženi na Azorima. Putovanje je dugo za sve portugalske momčadi koje posjećuju ovaj tim, a isto će biti i za Feirense, momčad koja je tek na 15. mjestu i nalazi se tik iznad crte koja dijeli timove u zoni ispadanja. Santa Clara ne postiže puno golova, ali je ipak proslavila pobjedu 2:0 nad Feirenseom prošle jeseni. Očekujemo da će barem dva puta pogoditi mrežu ovog tima na svom terenu, a pobjeda domaćina ne bi trebala biti upitna.

Za Santa Clara će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 koeficijent u Germaniji iznosi 1.87.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 9,65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*