TIP DANA: Bor. Dortmund – Freiburg: Milioneri ispravljaju kiks u Hajdenhajmu!

Tip Dana na kladjenje.hr

U petak je odlična ponuda za klađenje, jer se očekuje nekoliko vrlo zanimljivih utakmica diljem Europe, a ovaj put smo analizirali dvoboj na Signal Iduna Parku gdje će Dortmund i Freiburg odmjeriti snage. Početak utakmice između ove dvije momčadi zakazan je za 20:30 sati.

Dortmund: Utakmica koju Milioneri jednostavno moraju dobiti!

Godinama je Borussia Dortmund bila rame uz rame s Bayernom, ali u posljednjem desetljeću popularni Milioneri su uglavnom završavali sezonu na drugom mjestu na tablici. To je bio slučaj i posljednji put, u nevjerojatno tijesnom završetku, gdje je Dortmund imao sve u svojim rukama prije posljednjeg kola. Međutim, u posljednjoj utakmici, momčad s Signal Iduna Parka uspjela je samo izvući neriješeno na svom stadionu protiv Mainza, što je Bayern vješto iskoristio da osigura svoj jedanaesti uzastopni naslov prvaka Njemačke. Primarni ciljevi se nisu promijenili ni na početku ove sezone, s priznanjem da Milioneri ovaj put nemaju pravo na borbu za naslov.

Trenutno se izabranici Edina Terzića nalaze na četvrtom mjestu na tablici, zaostajući za prvoplasiranim Leverkusenom čak petnaest bodova, pa će do kraja prvenstva momčad s Signal Iduna Parka biti fokusirana na borbu za mjesto u najboljem europskom klupskom natjecanju. U posljednjih pet ligaških utakmica, Terzićevi puleni ostvarili su tri pobjede i dva remija, ali nažalost, u posljednjem kolu uspjeli su samo izvući neriješeno na gostovanju u Heidenheimu, neočekivano bez ijednog gola. Prije toga, Milioneri su osigurali vrlo važnu pobjedu kod kuće protiv Bochuma, završivši utakmicu s 3:1, uz opasku da je domaćin lako mogao postići i uvjerljiviju pobjedu.

Vrijedi spomenuti briljantne nastupe njemačkog predstavnika u Ligi prvaka, gdje je Dortmund, u vjerojatno najtežoj skupini, uspio završiti prvi, ispred momčadi poput PSG-a, Newcastlea i Milana. U šest odigranih utakmica u elitnom natjecanju, Edin Terzićeva momčad ostvarila je tri pobjede, dva remija i samo jedan poraz, koji se dogodio tijekom gostovanja kod PSG-a, što je donekle bilo i očekivano. Protivnik njemačke momčadi u osmini finala Lige prvaka bit će nizozemski PSV, i slobodno možemo reći da je momčad s Signal Iduna Parka imala dosta sreće pri ždrijebu, iako PSV ove sezone igra brutalno dobar nogomet. Na kraju, kod kuće, bivši njemački prvak do sada je odigrao deset utakmica i ostvario šest pobjeda, dva remija i isto toliko poraza, i općenito, treba reći da smo navikli na nešto bolje nastupe Borussije na svom stadionu.

Freiburg: Četiri uzastopna poraza od Borussije!

Europska liga, gdje je ova momčad uspjela kvalificirati se za sljedeću fazu, točnije za šesnaestinu finala, kao njemački predstavnik na kraju je završila druga na tablici, tri boda iza prvoplasiranog West Hama, ali i pet bodova ispred trećeplasiranog Olympiacosa. U šest odigranih utakmica u drugom po kvaliteti europskom klupskom natjecanju, Kristian Štrajhovi igrači ostvarili su četiri pobjede i dva poraza, oba od West Hama.

Utisak je da Freiburg u ovogodišnjem izdanju Bundeslige ne pruža partije kao prošle sezone, ali situacija nije tako naivna, jer se ova momčad trenutno nalazi na sedmom mjestu na tablici, tri boda iza šestoplasiranog Eintrachta, i već sada se čini da će se ova momčad boriti za mjesto koje vodi u Europsku ligu do kraja prvenstva.

U posljednjih pet ligaških utakmica, Štrajhovi učenici ostvarili su samo jednu pobjedu, tri poraza i jedan remi, a u posljednjem kolu, Brazilci iz Breisgaua poraženi su na svom stadionu od ove sezone izvrsnog Stuttgarta, s duelom koji je završio 1:3. Čak i prije toga, sedmoplasirana momčad na tablici nije se proslavila, jer su poraženi 3:1 na gostovanju kod Werdera iz Bremena.

Do sada je Freiburg odigrao deset gostujućih utakmica i doživio šest poraza, samo jedan remi i tri pobjede, uz opasku da je ova momčad ostvarila svoju posljednju gostujuću pobjedu početkom prosinca kada su pobijedili Wolfsburg s 0:1.

Naš prijedlog

Kao što smo već spomenuli, Dortmund je četiri puta zaredom slavio protiv Freiburga, i čini se vjerojatnim da će tako biti i ovaj put, zbog čega vam savjetujemo da se kladite na pobjedu Dortmunda (1) za što je PSK pripremio kvotu 1.55.

Na Signal Iduna Parku ne bi trebalo nedostajati golova, stoga toplo preporučujemo da se fokusirate na okladu zbroj golova više od 3.5 , koju PSK nudi s kvotom 2.15.

Na kraju, budući da smo uvjereni u pobjedu domaćeg tima u ovom dvoboju, kao i u visok broj golova, idealno bi bilo isprobati kombiniranu okladu 1X i zbroj golova više od 3.5, sve s kvotom 2.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*