Tiket dana (Četvrtak, 08.02.2024)

Tiket dana

Današnja ponuda je nešto slabija, barem što se tiče nogometa, ali je svakako dovoljna za sastavljanje tiketa. Kvote su bile valjane u vrijeme pisanja teksta.

Oostende – Antwerpen – Antwerpen će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.77 u Germania

Potpuno neočekivano, ekipa Ostendea došla je do polufinala belgijskog kupa. Ova ekipa je od ove sezone drugoligaš i sigurno se neće vratiti u Župiler ligu na njenom kraju, s obzirom da su u ovom trenutku tek na 14. mjestu na tablici sa samo jednim bodom više od dvije posljednjeplasirane ekipe. Dakle, Ostende mora mnogo više brinuti o opstanku u drugoj ligi nego o tome kako eliminirati prvaka u polufinalu najpopularnijeg natjecanja. Možda bi šanse ove ekipe bile veće da se igra samo jedna utakmica, u kojoj su oni domaćini, ali sada će se igrati i uzvrat u Antwerpenu što znatno smanjuje šanse Ostendea za ulazak u finale. Antwerp je daleko od obrane naslova, iako više nemaju obveze u Ligi prvaka, pa možemo očekivati bolje igre od njih u nastavku. Trenutno su tek na 4. mjestu, točnije dijele ga s trećeplasiranim Club Bruggeom, ali zaostatak za vodećim Royal Unionom je čak 17 bodova i nije realno da se sustigne. Stoga bi osvajanje kupa učinilo njihovu sezonu izvrsnom, pa očekujemo da eliminiraju Ostende, i da riješe puno toga u prvoj utakmici.

Naš prijedlog je Antwerpen će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 s kvotom 1.77 u Germaniji.

Rouen – Monaco – Monaco će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol @ 2.50 u Germania

Mora se priznati da su Kneževi imali sreće na ždrijebu jer su za protivnika u osmini finala Kupa Francuske dobili tim iz treće lige. Rouen se natječe u Nacionalnoj ligi i trenutno je tek na 7. mjestu s minimalnim šansama da se uključi u borbu za jedno od prva dva mjesta koja vode u Ligu 2. Međutim, Rouen je u prošlom kolu kupa uspio izbaciti jednog prvoligaša. Bili su uspješniji od Toulousea na svom terenu nakon boljeg izvođenja penala, dok je rezultat u regularnom tijeku bio 3:3. Trenutno nisu u najboljoj formi, doživjeli su poraze u dva prethodna kola Nacionalne lige, prvo od Nimesa u gostima, a zatim od Versaillesa kod kuće. Ni Monaco se ne može pohvaliti formom, Kneževi su bez pobjede u tri prethodna kola, a nakon poraza od Reimsa igrali su neriješeno u Marseilleu i kod kuće s Avranchesom. Nedostaje im dosta igrača koji su, prije svega, na Afričkom kupu nacija, ali jednostavno moraju osigurati prolaz u četvrtfinale kupa. Ni Rouen se neće predati; ako su mogli postići tri gola protiv Toulousea, mogu postići barem jedan protiv Monaca.

Stoga, naš prijedlog je Monaco će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol. Kvota za takav ishod u Germaniji je 2.50.

Groningen – Fortuna S. – Groningen će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 1.82 u Germania

Nizozemski kup je stigao do četvrtfinala, a jedan od parova je Groningen protiv Fortune. Od ove sezone, tim Groningena je u Eerste Divisiji i trebat će im mnogo pobjeda do kraja sezone da bi barem uhvatili drugo mjesto i izravno se vratili u elitu. Tu je i doigravanje, kao krajnje rješenje, ali je vrlo neizvjesno i ne može se računati kao prava šansa. U kupu su već napravili dobar rezultat, uspjeli su izbaciti lidera druge lige Willem II, i to su ih pobijedili u Tilburgu, a u osmini finala, također u gostima, bili su bolji od Excelsiora, elitnog ligaša. Pokušat će izbaciti još jednog člana Eredivisije, tim Fortune iz Sittarda, trenutno desetoplasirani tim. Fortuna igra prilično dobro ove sezone, njihov cilj je opstanak u eliti, a u posljednja tri kola imaju dva remija i jednu pobjedu. Prošlog vikenda su odigrali spektakularnu utakmicu protiv Heerenveena kod kuće, koja je završila rezultatom 3:3. Za razliku od njih, Groningen je prošlog vikenda potpuno razočarao porazom od Dordrechta, što im je bio prvi neuspjeh još od kraja listopada. Sigurno je da je domaćin motiviraniji, željan uspjeha protiv timova iz elite, i naš prijedlog za ovu utakmicu je dvostruka šansa na domaćina uz nešto manji broj golova.

Za Groningen će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 kvota je 1.82 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionici Germania iznosi 8.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*