Tiket dana (Ponedjeljak, 05.02.2024)

Tiket dana

Danas nas čeka nešto slabija ponuda, ali to je već pravilo za ponedjeljak. Predložene kvote bile su važeće u vrijeme pisanja teksta.

Roma – Cagliari – Roma će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.72 u Germania

Rimljani su se rastali s Mourinhom; otkaz “posebnom” skupo će ih koštati, ali šok terapija je uspjela, i Vučica je osigurala dvije pobjede. Slavili su protiv ekipa od kojih se to i očekivalo, prvo pobijedivši Veronu na Olimpicu, a zatim i Salernitanu u gostima. Sada igraju protiv još jedne ekipe s dna tablice, s dolaskom novopromovirane ekipe Cagliarija. Ekipa sa Sardinije ima samo jednu pobjedu u posljednjih sedam kola i nije čudo što su u zoni ispadanja, iako imaju isti broj bodova kao Udinese i Verona ispred sebe. Cagliari je izgubio posljednje dvije utakmice, prvo u gostima kod Frosinonea, a zatim kod kuće protiv Torina. Roma je bila peta prije ovog kola, s krajnjim ciljem plasmana u Ligu prvaka, i sve je posvećeno tome. Utakmice poput ove protiv Cagliarija moraju se dobiti, a Roma je to učinila prošle jeseni u Sardiniji kada je uvjerljivo pobijedila s 4:1. Naš prijedlog je pobjeda domaćina s dva gola domaćina, i nema sumnje da će navijači Vučice toplo pozdraviti Danielea De Rossija, novog trenera Rome.

Kvota za kombinaciju Roma će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 iznosi 1.72 u kladionici Germania.

Maccabi Haifa – Maccabi T. A. – Maccabi Haifa će pobijediti na utakmici @ 2.75 u Germania

Dvije najbolje izraelske ekipe sastaju se po treći put u manje od mjesec dana. Prvi okršaj dobio je Maccabi Haifa kao gost u Tel Avivu, nanijevši tako svom imenjaku prvi poraz u sezoni. Samo dva tjedna kasnije, susreli su se u kupu, gdje je ekipa iz Tel Aviva slavila nakon penala i osvojila trofej Toto kupa. Sada, po prvi put, igraju u Haifi, i to je sjajna prilika za aktualnog prvaka da dodatno smanji zaostatak za vodećim, koji trenutno iznosi četiri boda. Ekipa iz Haife mogla je preuzeti vrh tablice da nije poražena od Hapoela u Beer Ševi u posljednjem kolu. Potencijalni poraz od vodećeg iz Tel Aviva mogao bi ih definitivno udaljiti od naslova koji su osvajali u prethodnim godinama, jer bi razlika iznosila sedam bodova, a Maccabi Tel Aviv ima samo jedan poraz u prvih 19 kola. Ne očekujte goleadu, ali vjerujemo u trijumf domaćeg tima.

Maccabi Haifa će pobijediti na utakmici ima kvotu 2.75 u kladionici Germania.

FCSB – Farul – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.05 u Germania

Rumunjska prva liga uskoro će se podijeliti na dva dijela, s tim da će prvih šest momčadi igrati za naslov, a preostalih osam boriti se za opstanak. To ide na ruku momčadi FCSB, koja čini značajne korake prema naslovu. Nakon 23 kola, imaju 11 bodova više od najbližeg pratitelja, CFR Cluja, i ostvarili su četiri uzastopne pobjede u ligi, postigavši ukupno 13 golova tijekom tog razdoblja. Ne samo da pobjeđuju, već ekipa iz Bukurešta igra izuzetno živahno i mogla bi polako početi dominirati u ovoj zemlji, podsjećajući na nasljeđe Steaue, bivših europskih prvaka. Njihov gost na zatvaranju 20. kola je aktualni prvak, Farul iz Konstance. Ekipa iz najpoznatije luke ne može se pohvaliti istim učinkom kao prošle sezone i trenutno drži samo 4. mjesto, zaostajući za FCSB-om čak 14 bodova. Ekipa iz glavnog grada također je slavila u Konstanci prošle jeseni, iako samo s jednim golom, ali sada očekujemo otvorenu borbu s obje strane i utakmicu s puno golova.

Posjetitelji nemaju što izgubiti i pokušat će pobijediti, a naš prijedlog je oklada oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s kvotom 2.05 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 9.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*