TIP DANA: Wolverhampton – Man. Utd: Vukovi oštre zube za United!

Tip Dana na kladjenje.hr

U četvrtak je ponuda za klađenje nešto slabija nego što je bila u prethodna dva dana, a ovaj put smo za vas analizirali utakmicu između Wolverhamptona i Manchester Uniteda. Početak utakmice između ove dvije momčadi zakazan je za 21:15 sati.

Wolverhampton: Impresivne izvedbe u posljednje vrijeme!

Wolverhampton već godinama nema većih problema u osiguravanju opstanka, i vrijedi se prisjetiti da smo ovu momčad vidjeli u finalima Europske lige ne tako davno. Prošlu sezonu, popularni Vukovi završili su na trinaestom mjestu na tablici, i treba istaknuti da njihov opstanak u najvišem rangu nikada nije bio upitan. Dojam je da su čelnici popularnih Vukova imali nešto više ambicije na početku ovogodišnjeg izdanja engleske Premier lige.

Međutim, trenutna situacija je takva da se momčad nalazi na jedanaestom mjestu na tablici, šest bodova iza šestoplasiranog West Hama, što je ujedno i posljednja pozicija koja vodi u europska natjecanja na kraju prvenstva. Da budemo pošteni, Wolverhampton igra na vrlo visokoj razini u posljednje vrijeme, i u posljednja četiri meča u prvenstvu ova momčad je neporažena, uz napomenu da su u tom razdoblju igrači Garyja O’Neila ostvarili tri pobjede i samo jedan remi, točno u posljednjem kolu kada su odigrali bez golova u teškoj gostujućoj utakmici protiv Brightona. Prije toga, Vukovi su ostvarili vrlo važnu pobjedu na svom stadionu protiv Evertona, s rezultatom 3:0, što je bila jedna od najboljih izvedbi ove momčadi u dosadašnjem tijeku prvenstva.

Što se tiče izvedbi na domaćem terenu, momčad Garyja O’Neila dosad je odigrala deset utakmica, ostvarivši pet pobjeda, tri remija, ali i dva poraza, uz napomenu da je Wolverhampton u posljednjih pet domaćih utakmica ostvario četiri pobjede i samo jedan remi protiv Nottingham Foresta, završivši 1:1. U tom razdoblju, momčad je uspjela pobijediti timove poput Chelseaja i Tottenhama, ponovno podsjećajući sve ljubitelje engleskog nogometa da igraju na vrlo visokoj razini kod kuće, i to već godinama. U posljednjem međusobnom susretu, Manchester United i Wolverhampton su igrali u prvom kolu ovogodišnjeg izdanja Premier lige, pri čemu je momčad s Old Trafforda pobijedila 1:0. Naposljetku, Vukovi su ostvarili svoju posljednju prvenstvenu pobjedu nad bivšim prvacima Engleske u siječnju 2022. godine, s rezultatom 0:1 u korist Vukova.

Manchester United: Još jedna noćna mora za momčad s Old Trafforda!

Čini se da ćemo svjedočiti još jednoj teškoj sezoni za United, jer se bivši prvaci Engleske trenutno nalaze na katastrofalnom devetom mjestu na tablici, zaostajući za prvoplasiranim Liverpoolom čak devetnaest bodova. To je posebno značajno jer se, čak i prije početka ove sezone, u taboru Crvenih vragova govorilo o izazivanju borbe za naslov prvaka. Početak sezone nije izgledao previše loše, ali nakon samo nekoliko kola postalo je jasno da United nema šanse u borbi za vrh. Kao podsjetnik, prošle sezone momčad s Teatra snova uspjela je doći do Lige prvaka.

Govoreći o najprestižnijem europskom klupskom natjecanju, svakako je razočaravajuće primijetiti da je ova momčad završila posljednja u skupini s Bayernom, Galatasarayem i Kopenhagenom. Ne samo da nisu uspjeli doći do nokaut faze elitnog natjecanja, već engleski predstavnik nije osigurao ni treću poziciju, koja jamči sudjelovanje u nokaut fazi Europske lige na proljeće. U Premier ligi, u posljednjih pet utakmica u najboljoj ligi na svijetu, United je ostvario samo jednu pobjedu, dva remija i isto toliko poraza. Zanimljivo je da je jedini trijumf momčad s Teatra snova ostvarila nakon velikog preokreta protiv Aston Ville.

Gosti iz Birminghama vodili su 0:2 u toj utakmici, ali tada je jedan od najuspješnijih europskih klubova ubacio u višu brzinu i nekako osigurao pobjedu. U posljednjem kolu, puleni Erika Ten Haga odigrali su solidnu utakmicu i remizirali na svom stadionu protiv Tottenhama, a duel je završio 2:2. Vrijedi spomenuti da je United postigao dva gola iz dva udarca u okvir gola Spursa. U gostujućim utakmicama do sada, bivši prvaci Engleske odigrali su deset utakmica, ostvarivši četiri pobjede, jedan remi i pet poraza. Posljednja gostujuća pobjeda za Manchester United bila je krajem studenog kada su deklasirali Everton na Goodison Parku s rezultatom 0:3. Više puta smo spomenuli da United ima značajne kadrovske probleme. Što se tiče večerašnje utakmice, Ten Hag neće moći računati na Amrabata, Lindelofa, Malaciju i Martiala, dok su Mount, Rashford i Wan-Bissaka upitni. Sve to ukazuje na to da Crveni vragovi imaju vrlo težak zadatak na jednom od najizazovnijih gostovanja u Premier ligi.

Naš prijedlog

Manchester United ima prilično puno problema ove sezone, a s obzirom na to da Vukovi u posljednje vrijeme igraju fenomenalno, sve upućuje na još jedan poraz momčadi s Old Trafforda. Hrabro vam savjetujemo da odigrate Wolverhampton će pobijediti na utakmici, za što Germania plaća kvotu 2.70.

U posljednje vrijeme, Vukovi igraju gotovo bez greške na domaćem terenu, i očekuje se da će United biti taj koji će napasti od prve minute. Stoga je vrlo vjerojatno da ćemo u ovom dvoboju vidjeti barem po jedan gol na obje strane. Iz tog razloga, savjetujemo vam da isprobate igru oba tima će postići gol na utakmici, sve s kvotom 1.63 u Germaniji.

Za kraj, vjerujemo da ćemo vidjeti barem po jedan gol u prvom i drugom poluvremenu utakmice, stoga vam preporučujemo da odigrate sve popularniju kombinaciju u oba poluvremena će biti postignut gol, za koju je Germania pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*