Tiket dana (Utorak, 30.01.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

U sljedeća tri dana, fokus će biti na izvanrednom kolu engleske Premier lige. Žudjeli smo za ovim prvenstvom nakon samo jednog kola u posljednja tri tjedna. Koeficijenti s listića bili su aktualni u trenutku njegovog sastavljanja.

Maroko – JAR – Maroko će pobijediti na utakmici @ 1.60 u Germania

I dalje smatramo Maroko glavnim kandidatom za osvajanje Afričkog kupa nacija, a zašto i ne bi bili kada je riječ o timu koji je prije malo više od godine dana na Svjetskom prvenstvu osigurao četvrto mjesto. U grupnoj fazi, Marokanci su igrali dovoljno dobro da osiguraju prvo mjesto. Počeli su pobjedom protiv Tanzanije, zatim su remizirali s Kongom i na kraju trijumfirali nad Zambijom. Marokanci su ovdje u najjačem sastavu, uključujući Bona, Hakimija, Marzaouija, Ziyecha, Amrabata, En-Nesyrija i sve ostale, pa Atlas Lavovi ne bi trebali posustati u meču poput ovog protiv Južne Afrike. Bivši domaćin Svjetskog prvenstva daleko je od svoje nekadašnje kvalitete, što dokazuje činjenica da nemaju niti jednog igrača u takozvanim “top pet” ligama. Ima ih nekoliko u Europi, pa bi napredovanje u nokaut fazu bilo uspjeh za njih. Pobijedili su samo Namibiju, iako uvjerljivo s 4:0, izgubili od Malija na početku, a dalje ih je odveo bezgolni remi s Tunisom, koji je izbacio Tunižane iz prvenstva.

Maroko će pobijediti na utakmici nudi se s koeficijentom 1.60 u kladionici Germania.

Leicester – Swansea – Leicester će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.75 u Germania

Zbog obaveza Lestera i Svonsija u FA kupu, njihova utakmica Čempionšipa zakazana za 29. kolo premještena je na utorak. Lisice su bile uspješne u najstarijem nogometnom natjecanju na svijetu, eliminiravši Birmingham s pobjedom od 3:0, dok su Labudovi uvjerljivo poraženi u Bournemouthu, gdje su ih Trešnjice poslale natrag u Wales s rezultatom 5:0. U ligi, Lester je u maloj krizi, ali i dalje drži vodeću poziciju s čvrstih sedam ili osam bodova prednosti nad najbližim pratiteljima, Ipswichom i Southamptonom. Međutim, još je puno toga za igrati, a Lisice, ako žele brz povratak u Premier ligu, moraju ponovno početi konstantno pobjeđivati. U posljednja dva kola osvojili su samo jedan bod, izgubivši u Coventryju i remiziravši s Ipswichom, pa je trijumf nad Svonsijem imperativ. Velški tim je na 16. mjestu, nisu izgubili sve šanse za mjesto u doigravanju, ali sumnjamo da je to njihov primarni cilj. U prvom dijelu sezone, Lester je slavio s 3:1 u Swansea, a sličan ishod očekujemo i sada.

Za kombinaciju Leicester će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, koeficijent je 1.75 u kladionici Germania.

St. Pauli – Fortuna Dus. – St.Pauli će pobijediti na utakmici @ 1.80 u Germania

Prilično je rijetko da su se ova dva tima susrela u subotu u 2. Bundesligi, a sada igraju u četvrtfinalu njemačkog DFB kupa. Teško je reći koji je dvoboj značajniji za St. Pauli i Fortunu. Ligašku utakmicu dobio je tim iz predgrađa Hamburga kao gost, čime su učvrstili svoje prvo mjesto na tablici 2. Bundeslige, dok je Fortuna ostala na 5. mjestu, sada zaostajući za St. Paulijem 8 bodova. Da su pobijedili umjesto što su izgubili, razlika bi bila samo dva boda. Tako je to, a sada je na timu iz Düsseldorfa da pokuša brzo uzvratiti St. Pauliju i slaviti u utakmici DFB kupa kako bi se plasirali u polufinale. Ove sezone bi moglo doći i do senzacije u Njemačkom kupu, s obzirom na to da su u četvrtfinalu samo tri tima iz Bundeslige, uz četiri iz 2. Bundeslige i jedan iz treće lige. Budući da se Leverkusen i Stuttgart međusobno susreću, hipotetički, u polufinalu će biti samo dvije elitne ekipe. Primarni cilj St. Paulija je kvalificirati se za Bundesligu, kako bi Hamburg imao barem jednog prvoligaša, ali neće propustiti priliku da dođu do završnih faza kupa, koji je izuzetno cijenjen u Njemačkoj.

Predlažemo St.Pauli će pobijediti na utakmici, za koju kladionica Germania nudi koeficijent 1.80.

Winterthur – Basel – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.92 u Germania

Basel, pobijedivši aktualne prvake i vodeće u švicarskoj Super ligi, Young Boyse, učinio je uslugu svim timovima koji se nadaju svrgavanju “mladih momaka”. Istovremeno, tim iz St. Jakob Parka zadržao je teorijsku šansu da u preostala dva kola redovne sezone zauzme 6. mjesto i plasira se u doigravanje, koje se ove sezone igra prvi put. Winterthur, koji trenutno zauzima tu poziciju, ima 4 boda više, a ako Basel pobijedi u ovoj gostujućoj utakmici, zaostajat će samo bod. Međutim, ne ovisi sve samo o izvedbi ova dva tima, jer su ispred Basela i Yverdon i Lucerne. Bilo bi značajan neuspjeh za dugogodišnje, uzastopne švicarske prvake da igraju u play-outu umjesto u doigravanju, ali ovaj tim već nekoliko sezona nije ono što je nekad bio. Za Winterthur, u njihovoj drugoj sezoni u eliti, završetak među prvih šest bio bi ogroman uspjeh, najveći u njihovoj povijesti. Oba tima će igrati za pobjedu, pa se mogu očekivati golovi. U prvom dijelu sezone, Basel je slavio s 5:2 u St. Jakob Parku.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kladionica Germania nudi koeficijent 1.92.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionici Germania iznosi 9.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*