Tiket dana (Četvrtak, 04.01.2024)

Tiket dana

Udaljavamo se od Nove godine, i pred nama su dani s sve bogatijom ponudom za klađenje. Danas je nešto slabije, ali bit će bolje. Predložene kvote bile su valjane u vrijeme sastavljanja listića.

Las Palmas – Barcelona – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.10 u Germania

Izazovan zadatak čeka Katalonce u njihovoj prvoj utakmici 2024. godine. Putuju na Kanarske otoke gdje će se suočiti s novopromoviranom momčadi, Las Palmasom. Domaćin je bio u izvrsnoj formi krajem 2023. godine, iako su se od godine oprostili s minimalnim porazom u Bilbau. Prije izgubljene utakmice protiv Atletica, Las Palmas je osvojio 7 bodova iz tri kola, pobijedivši Getafe i Alaves te remiziravši s Cadizom. Barca je u opasnosti da izgubi kontakt s Realom i Gironom ako ne pobijedi u ovoj gostujućoj utakmici. Ove dvije momčadi imaju 8 bodova više od njih, i ako se ta razlika poveća na dvoznamenkastu, postalo bi veliko pitanje može li se Barcelona nadati naslovu. Na kratku pauzu otišli su s teško izborenom pobjedom 3:2 nad slabom Almerijom kod kuće, i ta utakmica, iako dobivena, zabrinula je navijače više nego neki raniji porazi. Prije pobjede nad Andaluzijcima, Girona je dala Barci nogometnu lekciju na Montjuicu, a slavni katalonski tim nije uspio pobijediti čak ni u Valenciji. U tom razdoblju doživjeli su i poraz u Antwerpenu, bez posljedica, ali od momčadi koja je osvojila svoje prve bodove u Ligi prvaka. Za mjesec i pol, Barca se suočava s dvomečem s Napolijem u osmini finala Lige prvaka i mora što prije ući u formu.

Za utakmicu na Kanarima predlažemo golove, obje momčadi će igrati na pobjedu, a za igru oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 2.10 u kladionici Germania.

Crystal Palace – Everton – Crystal Palace će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.82 u Germania

Nadolazeći vikend na Otoku bit će obilježen FA kupom, najstarijim nogometnim natjecanjem na svijetu. Poznato je koliko je ovaj kup važan za engleske momčadi, pa se očekuju dobri susreti i mnoga iznenađenja. Prvi na teren izlaze dvije momčadi Premier lige koje se bore za mjesto u osmini finala. Palace već u četvrtak dočekuje Everton, a te su dvije momčadi se sastale prije dva mjeseca na istom mjestu, na Selhurst Parku, u sklopu prvenstva. Tada je Everton slavio kao gost s 3:2, ubrzo nakon što je Liverpoolskoj momčadi izrečena kazna oduzimanja 10 bodova. U to vrijeme, Toffeesi su bili u izvrsnoj formi, što se ne može reći za sadašnji trenutak. Porazi od Tottenhama i Manchester Cityja nisu strašni, posebno jer je Everton odlično igrao protiv tih jakih suparnika, ali poraz 3:0 u Wolverhamptonu prošlog vikenda zabrinuo je trenera Seana Dychea. Nema sumnje da će Everton osigurati opstanak unatoč kazni, ali ako žele učiniti ovu sezonu uspješnom, ostaje im samo FA kup, budući da su nedavno ispali iz EFL kupa. Palace je imao niz od osam utakmica bez pobjede, ali su u subotu slavili protiv Brentforda kod kuće nakon preokreta. Vjerujemo da je to znak boljih rezultata koji dolaze, s iskusnim Royem Hodgsonom na čelu Orlova, a za ovaj dvoboj predlažemo dvostruku šansu na domaćina s ukupno barem dva gola.

Moguće je da će se ovaj dvoboj ponoviti ako završi neriješeno. Za Crystal Palace će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.82 u kladionici Germania.

Juventus – Salernitana – Juventus će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.05 u Germania

Za Staru damu prioritet je osvajanje Scudetta, a odustajanje od Lige konferencija pokazalo se kao pravi potez. Ne samo da bi sudjelovanje u trećerazrednom europskom natjecanju bilo nepotrebno opterećenje, već je Juventus također efikasno odslužio svoju jednogodišnju UEFA-inu zabranu igranja u Europi. To je imalo pozitivan utjecaj na njihove igre i rezultate, s Juveom trenutno na drugom mjestu, samo dva boda iza vodećeg Intera. Momčad iz Torina ima velike ambicije i u Coppa Italia, igrajući svoju prvu utakmicu u ovom popularnom natjecanju protiv Salernitane kod kuće. Gosti su morali eliminirati suparnika kako bi došli do osmine finala, uvjerljivo pobijedivši Sampdoriju kod kuće. Nakon vrlo loših rezultata na početku sezone, čini se da se momčad iz Salerna budi, osvojivši 4 boda u posljednja dva kola. Prvo su propustili pobjedu nad Milanom u sudačkoj nadoknadi, a zatim postigli ključnu pobjedu protiv Verone u gostima, što je bila tek njihova druga pobjeda u ligi ove sezone. Iako su i dalje na dnu tablice, čini se da su bolji dani pred momčadi iz Kampanije. Protivnik za pobjednika ovog okršaja u četvrtfinalu već je poznat; to će biti Frosinone, koji je deklasirao Napoli s 4:0 na Diegu Maradoni.

Juventus je prošle subote pobijedio Romu s 1:0, a očekujemo sličnu pobjedu protiv Salernitane. Za kombinaciju Juventus će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 kvota je 1.99 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionici Germania iznosi 7.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*