Tiket dana (Četvrtak, 28.12.2023)

Tiket dana

Pred nama je dan sa slabijom ponudom, ali takvi dani su idealni za kladioničare jer s manje izbora postoji manja šansa za pogrešku. Predložene kvote bile su valjane u vrijeme sastavljanja listića.

Brighton – Tottenham – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.40 u Germania

Bez obzira što se dogodi u dvoboju između Galebova i Spursa, zabava je zajamčena. To su timovi koji uvijek igraju za još jedan gol, ali prednost Brightona je u tome što oni nemaju imperativ osvajanja bodova kao Tottenham, čiji navijači žele vidjeti svoje favorite ponovno u Ligi prvaka. Navijači Brightona vjerojatno su uživali gledajući svoj tim u Europi; podsjetimo, kvalificirali su se za zadnjih 16 Europske lige, pa bi još jedan nastup na europskoj sceni bio idealan. Brighton je trenutno na 9. mjestu, prilično daleko od te zone, ali ne toliko u smislu bodova. Tottenham je bio 4. prije ovog kola, i to je pozicija koju ciljaju za kraj sezone, iako Postecoglou ne bi odustao od borbe za naslov ako se ukaže prilika. U posljednjem kolu, Brighton je uzeo bod u posjeti Crystal Palaceu na Selhurst Parku, dok se Tottenham mučio da osvoji bodove protiv Evertona, time osiguravajući svoju treću uzastopnu pobjedu u ligi, nakon pobjeda nad Newcastleom i Nottingham Forestom. Spomenuli smo da su to učinkoviti timovi, i očekujemo otvorenu utakmicu s mnogo golova.

Naš prijedlog je da se kladite na oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 s kvotom 2.40 u Germaniji.

Raja Casablanca – Ittihad Tanger – Raja Casablanca će pobijediti na utakmici i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.90 u Germania

Nakon 12 kola u marokanskoj Botola ligi, Raja Casablanca je najbliži pratitelj vodećeg FAR Rabata, zaostajući za dva boda iza tima iz glavnog grada. U posljednjem kolu, Raja Casablanca igrala je derbi protiv Berkanea, koji je završio neriješeno 1:1. To je već šesti neriješeni rezultat za tim iz najvećeg marokanskog grada u 12 utakmica, a imaju i isti broj pobjeda. Neriješeni rezultat bio je zadovoljavajući i za tim Berkanea, jer su ostali neporaženi u sezoni do sada. Sada u Casablancu dolazi tim iz Tangera, koji nije pobijedio u posljednjih osam ligaških utakmica. To je tim koji igra prilično čvrsto, budući da su neporaženi u pet utakmica, zapravo imaju pet uzastopnih neriješenih rezultata u Botola ligi. Raja Casablanca je najizazovniji protivnik za tim iz Tangera; u posljednjih šest utakmica nisu uspjeli postići ni gol protiv njih. Nakon pet uzastopnih poraza od tima iz Casablanke, Tanger je uspio osvojiti bod i odigrati bez golova sa svojim velikim rivalom krajem svibnja. Taj bod možda je spasio Tanger od ispadanja prošle sezone. Ne sumnjamo u pobjedu Raja Casablanke, i ne vjerujemo da će Tanger postići gol protiv njih, jer to nisu učinili gotovo 600 minuta u njihovim međusobnim susretima.

Naš prijedlog je kombinacija domaće pobjede i malog broja golova. Za Raja Casablanca će pobijediti na utakmici i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 2.90 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionici Germania iznosi 6.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*