Tiket dana (Utorak, 26.12.2023)

Tiket dana

Danas možemo očekivati odličnu ponudu zahvaljujući Englezima koji igraju cijelo kolo u svim ligama, kao i Belgijancima i Talijanima gdje se igraju utakmice Serije B. Predložene kvote bile su valjane u trenutku sastavljanja listića.

Bournemouth – Fulham – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.75 u Germania

Trešnjice su u sjajnoj formi i od uvjerljivog poraza od Cityja, ostvarile su 5 pobjeda i jedan remi u sljedećih šest kola. S tih 16 bodova došli su do 12. mjesta s 22 boda, što nam govori da su u prvih 11 utakmica imali samo 6 bodova na računu. Bournemouth ima jednu odgođenu utakmicu, onu s Lutonom koja je prekinuta, pa bi s tim potencijalna tri boda bili 10. Za takav učinak najviše mogu zahvaliti nevjerojatnom Dominicu Solankeu, strijelcu već 12 golova, točno polovice ukupnog broja golova Bournemoutha. Samo je Erling Haaland učinkovitiji od njega s 14 golova do sada. Solanke je postigao hat-trick u Nottinghamu i donio tri boda na teškom gostovanju na City Groundu u subotu. Fulham je neugodno iznenađen u subotu porazom od Burnleyja na svom Craven Cottageu. To je bio njihov drugi uzastopni poraz u ligi i to bez postignutog gola, a prije toga su postigli deset golova u dvije domaće pobjede. Očekujemo otvorenu igru s mnogo golova na Vitalityju.

Naš prijedlog je zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s kvotom 1.75 u Germaniji.

Westerlo – RWD Molenbeek – Westerlo će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.97 u Germania

Nakon katastrofalnog početka sezone u Jupiler ligi, ekipa Westerloa se oporavila i od vikenda više nisu u zoni ispadanja. Loš početak bio je iznenađenje za sve, pogotovo jer je ova ekipa odlično igrala prošle sezone i bila kandidat za plasman u playoff, u kojem su igrale samo četiri prvoplasirane ekipe. U posljednja tri kola Westerlo je osvojio 7 bodova, pobijedivši Kortrijk i Eupen, a zatim uzeli bod na gostovanju kod prvaka u Antwerpenu. Postigli su dva gola protiv prvaka, pa vjerujemo da će biti učinkoviti i protiv novajlije Molenbeeka. Ekipa iz predgrađa Bruxellesa imala je neke dobre nastupe, ali i uvjerljive poraze poput onog u petom kolu kada ih je Club Brugge pobijedio 6:1 na njihovom stadionu. Unatoč takvim rezultatima, Molenbeek je ispred Westerloa na tablici, ali ovaj susret bi mogao dovesti do promjene pozicija između ove dvije ekipe.

Naš prijedlog je Westerlo će postići najmanje 2 gola na utakmici, za što kvota u Germaniji iznosi 1.97.

Feralpi Salo – Venezia – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.92 u Germania

Debitant u Seriji B povezao je dvije sjajne pobjede i pokazao da se ne zadovoljava brzim povratkom u Seriju C. Ekipa iz malog grada Sala u Lombardiji igra kao domaćin u Piacenzi, i ta činjenica im znatno otežava posao u natjecanju druge divizije. U posljednja dva kola pobijedili su Cremonese kao domaćini i Sampdoriju u Genovi, pa sada čekaju dvoboj s Venecijom s 13 bodova na računu. I dalje su uvjerljivo posljednji jer su prije ove dvije runde imali samo 7 bodova. Međutim, sada su se približili ekipama u donjem dijelu tablice i pokušat će smanjiti tu razliku. Čeka ih težak zadatak protiv Venecije, tima koji nije u dobroj formi, ali je još uvijek na vrhu tablice. Lidersku poziciju prepustili su Parmi, koja ima 4 boda više, posljedica samo jednog osvojenog boda u posljednja tri kola. Nakon poraza od Cremonesea i Sudtirola, Venecija nije uspjela pobijediti slabog Leccea kod kuće u subotu. Taj susret završio je rezultatom 2:2, ali jedan bod sigurno nikoga u klubu nije zadovoljio. Ovi timovi nisu se susreli sedam punih sezona; posljednji put bilo je to u sezoni 2016/17 kada je Venecija igrala u Seriji C.

Bit će zanimljivo, a naš prijedlog je oklada oba tima će postići gol na utakmici. Kvota je 1.92 u Germaniji.

Hassania A.- Wydad Casablanca – Wydad Casablanca će pobijediti na utakmici @ 1.62 u Germania

U odgođenoj utakmici 11. kola marokanske Botola lige, posljednjeplasirani Agadir dočekuje poznati Wydad. Ekipa iz Casablance prošle sezone propustila je osvojiti naslov za samo jedan bod, jer je Wydad imao jedan bod manje od FAR Rabata, a sada ciljaju vratiti trofej u svoje vitrine. Trenutno su na 4. mjestu s četiri boda manje od Rabata, ali i s dvije utakmice manje, pa bi pobjedama u tim susretima mogli preuzeti vodstvo. Prvi test je posjet Agadiru, gradu na jugu Maroka, protiv ekipe koja je trenutno na dnu tablice bez pobjede u 11 utakmica, jedine u ligi. Prošle sezone, Agadir je bio puno bolji, završivši na 7. mjestu, ali sada, čini se, borit će se za opstanak. Imaju 5 neriješenih i 6 poraza, i teško je zamisliti da mogu doći do prve pobjede protiv Wydada, znatno boljeg tima. Nogomet u Maroku dobio je novi zamah zbog osvajanja četvrtog mjesta na prethodnom Svjetskom prvenstvu, pa su tribine uvijek pune navijača.

To bi mogla biti prednost za Agadir protiv ekipe iz Casablance, udaljene 400 kilometara, ali naš prijedlog je oklada da će Wydad Casablanca pobijediti na utakmici s kvotom 1.62 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionici Germania iznosi 10.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*