Tiket dana (Utorak, 19.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Pred nama su tri uzbudljiva dana, posljednje kolo u 2023. godini igrat će Nijemci, Španjolci i Francuzi, pa će ponuda, čak i bez europskih kupova, biti izvrsna. Predložene kvote bile su valjane u trenutku sastavljanja listića.

Dortmund – Mainz – Dortmund će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.98 u Germania

Borussije još uvijek imaju vrlo svježa sjećanja na posljednji dvoboj s Mainzom na Signal Iduna Parku. I zašto ne bi, kad je odigran u posljednjem kolu prošlog prvenstva i mogao je donijeti naslov Milijunašima. Trebali su pobjedu protiv nezainteresiranog Mainza, ali nisu je postigli. Upitno je kada će Dortmund ponovno imati priliku boriti se za, a kamoli osvojiti, Salatar. Momčad Edina Terzića nije pobijedila u posljednjih pet utakmica. Osim što su ispali iz DFB kupa i odigrali neriješeno s PSG-om u Ligi prvaka, odigrali su neriješeno s Leverkusenom i Augsburgom u gostima u Bundesligi, te su poraženi od Leipziga kod kuće. Ne samo da imaju imperativ pobjede protiv slabog Mainza ove sezone, već traže i osvetu za taj noćni košmar prošlog proljeća. Gosti su u teškoj situaciji, nisu pobijedili u pet utakmica, sve u domaćem prvenstvu, a štoviše, nisu postigli gol u posljednja tri susreta.

Domaćin je veliki favorit, a uz pobjedu dodajemo i tri ukupna gola. Za okladu Dortmund će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota u Germaniji iznosi 1.98.

Napoli – Frosinone – Napoli će pobijediti na utakmici @ 1.40 u Germania

Još uvijek aktualni prvaci Italije polako gube korak u utrci za obranu Scudetta, i nekako se Coppa Italia pojavljuje kao prilika za osvajanje nekog trofeja ove sezone. Napoli je stigao do osmine finala i suočit će se s Frosinoneom. Novajlija u talijanskoj eliti solidno igra u Serie A, nalazi se na 13. mjestu nakon 16 kola, što je prilično zadovoljavajuće s obzirom na to da ih zanima samo ostanak. Napoli ne može biti zadovoljan trenutnim 5. mjestom, posebno s brojem bodova koje imaju. S 27 bodova već su 14 bodova iza vodećeg Intera, razlika koja se u talijanskoj ligi jako teško nadoknađuje. Napoli je prošlog tjedna pobijedio u dvije utakmice, prvo Bragu u Ligi prvaka, a zatim Cagliari u Serie A. Frosinone nije pobijedio u posljednja tri kola, a ove sezone igraju vrlo loše u gostima, bez pobjeda osim one protiv Torina u Coppa Italia nakon produžetaka. U ligi, Frosinone ima šest uzastopnih gostujućih poraza. Napoli je veliki favorit i očekujemo da će se momčad iz Napulja plasirati u četvrtfinale.

Za Napoli će pobijediti na utakmici, kvota u Germaniji iznosi 1.40.

Port Vale – Middlesbrough – Middlesbrough će pobijediti na utakmici @ 1.75 u Germania

Engleski Liga kup došao je do četvrtfinala, i sigurno je da ćemo imati jednu momčad koja nije iz Premier lige u polufinalu. Port Vale, član Lige 1, dočekuje Middlesbrough, momčad iz Championshipa. Sve preostale momčadi u završnim fazama ovog natjecanja dolaze iz elitne divizije, pa možemo reći da su i Port Vale i Middlesbrough zadovoljni ždrijebom i činjenicom da igraju jedni protiv drugih. U prethodnim kolima, gosti su eliminirali Huddersfield, Bolton, Bradford City i Exeter, pa nisu igrali protiv nijedne momčadi iz Premier lige. Port Vale je izbacio Mansfield, Sutton, Crewe Alexandru i Fleetwood u prvom kolu, pa su imali još lakši put. Momčad iz Stoke-on-Trenta trenutno je samo 15. u Ligi 1, ali su u subotu pobijedili Wigan Athletic s 3:2. Middlesbrough je u subotu slavio pobjedu u Walesu protiv Swansea, što im je bila prva pobjeda nakon tri uzastopna poraza u Championshipu. Momčad s Riversidea je 13. na tablici, ali samo 6 bodova iza posljednje momčadi u zoni doigravanja.

U ovom dvoboju, gosti su favoriti za prolazak u polufinale, a za Middlesbrough će pobijediti na utakmici, kvota u Germaniji iznosi 1.75.

Espanyol – Burgos – Espanyol će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.82 u Germania

Između dva vikenda igra se i dodatno kolo u španjolskoj Segundi. Poštovani bivši prvoligaš Espanyol dočekuje Burgos u Barceloni. Domaćin je tri kola bez pobjede, s dva remija i jednim porazom, te je skliznuo na 5. mjesto na tablici. Zaostaju pet bodova za vodećim Leganesom, ali to nije nešto što se ne može nadoknaditi nakon nekoliko dobrih utakmica i pobjeda. Espanyol cilja na brzi povratak u elitu, ali prvenstvo Segunde je dugo i naporno, te će biti još mnogo pobjeda, ali i neuspjeha. Burgos, bivši prvoligaš koji se u drugu ligu vratio tek prije dvije sezone, dolazi u Barcelonu. Trenutno je Burgos u sredini tablice, s osvojenih 29 bodova u 20 utakmica, i mogu biti zadovoljni takvim rezultatom. Trenutno su u izvrsnoj formi, neporaženi u posljednjih sedam utakmica, šest u Segundi i jednoj u Kupu kralja, a u ligi su zabilježili po tri poraza i remija. U subotu su kao gosti bili uvjerljivi protiv Cartagene i pobijedili s 3:0. Gosti su u naletu, ali Espanyol jednostavno nema prostora za grešku.

Naš prijedlog je da će Espanyol postići najmanje 2 gola na utakmici s kvotom 1.82 u Germaniji.

Ukupna kvota na listiću za Utorak u kladionici Germania iznosi 8.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*