Tiket dana (Subota, 09.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Radujemo se odličnoj ponudi i nadamo se da će biti malo odgođenih utakmica zbog lošeg vremena. Predložene kvote bile su valjane u vrijeme sastavljanja listića.

Brighton – Burnley – Brighton će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.72 u Germania

Galebovi su imali tešku utakmicu protiv Brentforda, ali su pobijedili i prekinuli niz od tri neriješene utakmice na svom Amexu u Premier ligi. Zahvaljujući nizu od šest utakmica bez poraza, Brighton se približio timovima koji ciljaju na Europu. Govoreći o Europi, u četvrtak Galebovi dočekuju Marseille, a pobjeda im osigurava prvo mjesto u skupini i izravan plasman u osminu finala Europske lige. Burnley nema takvih ‘problema’, iako smo sigurni da bi voljeli. Claretsi su još uvijek daleko od ‘izlaska iz šume’, bore se da pobjegnu iz zone ispadanja, samo tonu dublje. U dodatnom kolu su poraženi u Wolverhamptonu, iako tijesno, ali to je mala utjeha. Samo je Sheffield United lošiji od Burnleyja, a za tim Vincenta Kompanyja čak bi i jedan bod na jugu bio kao zlato. Ne vjerujemo u takav scenarij i predlažemo pobjedu domaćina s barem dva gola.

Za okladu Brighton će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvota u Germania je 1.72.

Betis – Real Madrid – Real Madrid će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.60 u Germania

Ono što je karakteriziralo utakmice između Betisa i Real Madrida u posljednje tri godine bio je nedostatak golova. U posljednjih pet utakmica između ove dvije momčadi postignuta su ukupno četiri gola, s tri u jednoj utakmici, dok je rezultat 0:0 bio tri puta. U ovom trenutku, Madrid je u nizu pobjeda, s pet pobjeda ukupno, tri u La Ligi i dvije u Ligi prvaka, a njihov posljednji poraz, ujedno i jedini ove sezone, bio je u gradskom derbiju protiv Atletica krajem rujna. Neće biti lako na Benito Villamarinu, iako Betis ne igra kao u prethodnim sezonama. Istina, Andalužani su na visokom 7. mjestu, ali smo navikli vidjeti ih bolje. Međutim, činjenica da “zeleno-bijeli” nisu izgubili u 10 kola La Lige svakako je za pohvalu, iako je 6 utakmica završilo neriješeno u tom razdoblju. Real se mučio s Granadom, a pakleni susret čeka ih u Sevilli. No, Ancelotti zna kako pobijediti takve utakmice, pa se odlučujemo za pobjedu gostiju s malim brojem golova.

Za Real Madrid će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, kvota je 2.60 u Germania.

Heidenheim – Darmstadt – Heidenheim će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.65 u Germania

Iz Bundeslige izdvajamo utakmicu u kojoj se ova dva tima prvi put susreću u eliti. Heidenheim je debitant u Bundesligi, dok je Darmstadt već proveo dvije sezone među najboljima. Nakon prve trećine prvenstva, Heidenheim je nešto uspješniji s 11 bodova iz 13 utakmica, dok Ljiljani iz Darmstadta imaju dva manje. Domaćin nije pobijedio u posljednja tri kola, osvojivši samo jedan bod u tom razdoblju, ali ni tim iz Hessena nije poznavao pobjedu šest kola i posljednji put je slavio početkom listopada. Sve to nam govori da su ulozi visoki i očekuje se prava bitka. Prošle sezone u 2. Bundesligi, Heidenheim je bio uspješniji, pobijedivši na svom terenu i uzimajući bod u Darmstadtu. Čini nam se da će ovaj put domaći teren biti odlučujući faktor i da će Heidenheim prvi prekinuti loš niz i osvojiti tri boda. Također očekujemo golove, pa je naš prijedlog za ovu utakmicu pobjeda domaćina s dva gola domaćeg tima.

Za okladu Heidenheim će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvota u Germania je 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za Subotu u kladionici Germania iznosi 11.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*