Tiket dana (Četvrtak, 07.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Ovog četvrtka, ima puno materijala za sastavljanje listića za klađenje. Igraju se prvenstvene i kup utakmice u mnogim zemljama, a koeficijenti s listića za klađenje bili su valjani u trenutku kada je napisan.

Everton – Newcastle – under 2.5 @ 1.80 u Germania

Svrake su jedna ekipa kada igraju na svom St. James’ Parku, a sasvim druga kada igraju u gostima. U Premier ligi su odigrali šest gostujućih utakmica i pobijedili samo jednom. Međutim, čak i s tom jednom pobjedom, imaju pozitivnu gol razliku u gostujućim utakmicama, pobijedivši Sheffield s 8:0. Na svom terenu su pobijedili Arsenal, Chelsea, Manchester United, City u EFL kupu i PSG u Ligi prvaka. Da bi se pridružili vodećima, trebaju pobjeđivati i u gostima, što čini utakmicu na Goodisonu odličnom prilikom za to. Everton je kažnjen oduzimanjem 10 bodova i trenutno je u zoni ispadanja. Pokazali su da ne planiraju dugo ostati tamo svojom gostujućom pobjedom u Nottinghamu prošlog vikenda, pobijedivši Forest s 1:0. Toffeesi su samo jednom pobijedili na svom Goodison Parku, postigavši 5 golova u 7 utakmica. I ovo će biti teška utakmica s malo golova.

Kvota za zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 je 1.80 u kladionici Germania.

Brest – Strasbourg – Brest će pobijediti na utakmici @ 1.80 u Germania

U odgođenoj utakmici 12. kola francuske Ligue 1, Brest dočekuje momčad Strasbourga. U Brestu mogu biti zadovoljni kako sezona ide; nalaze se na visokom 7. mjestu, a pobjeda protiv Strasbourga bi ih podigla na 5. poziciju. Trenutno imaju dvije uzastopne pobjede, koje su došle nakon tri uzastopna poraza i serije od pet utakmica bez pobjede. Pobijedili su Montpellier u gostima i Clermont kod kuće, postigavši po tri gola u svakoj utakmici. Protiv Strasbourga imaju dobru priliku osigurati svoju treću pobjedu, posebno jer gosti nisu poznavali uspjeh i nisu osvojili tri boda od 24. rujna. Strasbourg je bez pobjede sedam kola, tijekom kojih su četiri puta poraženi i tri puta remizirali. Potonuli su na 15. mjesto na tablici, i ako ovako nastave, brzo će skliznuti u zonu ispadanja. Brest dobro igra pred svojim navijačima i jedini poraz doživio je od Paris Saint-Germaina, i to u završnim fazama utakmice.

Naš prijedlog za ovu odgođenu utakmicu je da će Brest pobijediti na utakmici s kvotom 1.80 u Germania.

Waas Beveren – St. Gilloise – St.Gilloise će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.50 u Germania

Beveren je drugoligaški tim, i malo je vjerojatno da ćemo ih vidjeti u eliti sljedeće sezone. Nakon 14 kola, nalaze se samo na 9. mjestu, a u Jupiler ligi izravno idu samo prve dvije momčadi. Naravno, tu je i playoff, ali je vrlo neizvjestan. Dosezanjem osmine finala u kupu, Beveren je postigao dobar rezultat, i šteta je što ždrijeb nije bio povoljniji i nije ih spojio s lakšim protivnikom od trenutno najboljeg belgijskog tima. Saint-Gilloise, ili Royal Union, kako je poznat i briselski tim, ponovno je lider redovnog dijela prvenstva, kao i u prethodne dvije sezone. Međutim, unatoč dominaciji tijekom prvog dijela prvenstva, ovaj tim je na kraju ostao bez naslova. Prvo ih je prestigao Club Brugge, a prošle sezone Antwerp. Nisu uspjeli kvalificirati se za Ligu prvaka, ali su redoviti sudionici Europske lige. U grupi s Liverpoolom, Toulouseom i LASK-om, trenutno su treći, ali sve se može promijeniti u posljednjem kolu, na bolje ili gore za njih. Očekujemo pobjedu nad Beverenom i barem dva gola u mreži domaćeg tima.

Za St.Gilloise će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvota je 1.50 u kladionici Germania.

Arka Gdynia – Lech Poznan – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.98 u Germania

Poljski kup je došao do osmine finala, a jedan od zanimljivijih parova je između domaćeg tima Arka i Lecha iz Poznanja. Ekipa iz Gdynije već je igrala u finalu ovog natjecanja, što je bilo 2018. godine kada su poraženi od Legije u finalnoj utakmici. Međutim, uzeli su osvetu protiv varšavskih divova u utakmici Superkupa na početku sljedeće sezone, što je najveći trofej u povijesti Arke. Uskoro su ispali iz Ekstraklase i sada pokušavaju vratiti se na veliku scenu nakon nekoliko godina. Dobro im ide i trenutno su vodeći u Prvoj diviziji, tri boda ispred najbližeg pratitelja. Lech je favorit u ovoj utakmici, kao jedan od najboljih timova u Poljskoj i trenutno drži treće mjesto nakon 17 kola u Ekstraklasi. Oprez je preporučen za ovu utakmicu, jer su obje ekipe u izvrsnoj formi, i mogla bi biti odlučena samo jednim golom, posebno jer Lech rijetko prima golove u gostima, a Arka je posljednji put primila više od jednog gola krajem kolovoza.

Naš prijedlog je zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 s kvotom 1.98 u Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionici Germania iznosi 9.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*