Tiket dana (nedjelja, 03.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Nedjelja se slobodno može nazvati danom za derbije. Bit će ih mnogo danas, od Nizozemske preko Španjolske do Engleske i Italije. U potrazi za nešto “sigurnijim” utakmicama došli smo do ovakvog prijedloga tiketa. Kvote su bile aktualne u vrijeme njegovog sastavljanja.

Manchester City – Tottenham – Manchester City će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.00 u Germania

City nije pobijedio u dva prethodna kola, ostao je bez četiri boda u utakmicama s Chelseajem i Liverpoolom, ali to za Tottenham nije značilo ništa jer su oni izgubili posljednje tri prvenstvene utakmice. Nakon 10. kola Tottenham je bio na vrhu tablice u Premier ligi, imali su 8 pobjeda i samo dva remija, a onda je sve krenulo nizbrdo. Prvo poraz od Chelseaja, zatim u Wolverhamptonu i na kraju je i Aston Villa odnijela bodove s White Hart Lanea prošlog tjedna. Spursi su sada tek 6., ali vodeći Arsenal ima samo 4 boda više. City zaostaje za Topnicima jedan bod, a znajući koliku su prednost stigli prošle sezone, razloga za brigu nema. Pogotovo jer su u dva prethodna kola igrali derbije s Plavcima i Redovima, pa se neriješeni rezultati nikako ne mogu nazvati kiksom. Međutim, simptomatično je da Građani primaju dosta golova u posljednje vrijeme. U utorak su u Ligi prvaka gubili 2:0 od Leipziga, na kraju su stigli do pobjede, ali su se morali dobro namučiti. Očekujemo jednu izrazito efikasnu utakmicu, prošle sezone je na Etihadu bilo 4:2 za City, a sada Tottenham nema što čuvati, četvrti uzastopni poraz upalio bi sve alarme u Postecoglouovom timu.

Naš prijedlog je kombinacija dvostruke šanse i golova, a za 1x,4+ kvota je 2.00 u kladionici Germania.

Monaco – Montpellier – Monaco će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.80 u Germania

Kneževi su mogli pobjedom na Parku Prinčeva izjednačiti se bodovno s prvakom PSG-om, ali su nakon 5:2 za Svece sada na 6 bodova zaostatka. Između ove dvije ekipe nalazi se odlična Nice koja ima samo bod manje od Parižana. Monaco je malo popustio u posljednje vrijeme, imaju dva poraza u posljednja četiri kola i samo jednu pobjedu. Na tablici se i dalje drže visoko, ali bi uskoro, ako ne poprave formu, mogli reći zbogom borbi za titulu. Pitanje je koliko je uopće realno da Monaco juri pehar prvaka pored PSG-a, ali i odličnih Lillea, Nice pa i prošlogodišnjeg doprvaka Lensa. Plasman u Ligu prvaka zadovoljio bi sve u klubu iz Kneževine, ali ni taj zadatak neće biti lako obaviti. Na stadion Louis II dolazi Montpellier koji ne zna za pobjedu već četiri kola, nalazi se na 13. mjestu i mora brinuti o tome da se ne spusti u zonu ispadanja od koje ga prije ovog kola dijele samo dva boda.

Pobjeda domaćina je izvjesna, ali vjerujemo i u barem dva postignuta gola. Za 1 i 2+ kvota u kladionici Germania iznosi 1.80.

Augsburg – Eintracht – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.10 u Germania

Augsburg svake sezone “stručnjaci” sele u Zweitu, ali oni na čudesan način, ne samo da opstaju, već i izbjegavaju traumatičan završetak sezone. Sada vrijedno skupljaju bodove od početka sezone, imaju ih već 14 i nalazili su se na solidnom 10. mjestu prije ovog kola. U posljednjoj utakmici kola u Augsburgu gostuje Eintracht, tim od kojeg se više očekivalo. Čini se da je odlazak Kolo Muania prilično poremetio Orlove, unatoč činjenici da blista njegova zamjena Egipćanin Marmoush koji je već dao 6 golova. Eintracht je bio na 7. mjestu prije 13. kola i ne može puno pokvariti plasman čak i da izgubi u Bavarskoj. S druge strane, domaćin nije izgubio već pet uzastopnih kola, a jedini poraz na svom terenu zabilježili su u duelu s Darmstadtom. Ekipa iz Frankfurta bila bi jedno mjesto iznad da nije poražena prošlog tjedna od Stuttgarta na svom terenu. Međutim, Eintracht je na posljednja tri prvenstvena meča koja je odigrao u gostima uzeo sedam bodova i dao čak 8 golova.

Očekujemo efikasan duel u Augsburgu i predlažemo igru GG i 3+ s koeficijentom 2.10 u kladionici Germania.

Viking – Rosenborg – Viking će pobijediti na utakmici @ 1.42 u Germania

red nama je posljednje kolo u norveškoj elitnoj ligi. Odavno se zna da se titula vraća u Brann i da iz lige ispada Aalesund. Sve ostale dileme riješit će posljednje kolo. Najbliži drugom mjestu je Brann. Povratnik u elitu gostuje Stromsgodsetu i pobjedom potvrđuje doprvaka, a jedan bod mu jamči treće mjesto i izlazak u Europu. Na tom trećem mjestu je trenutno Tromsø, ali tim s sjevera gostuje kod Vålerenge koja je u zoni ispadanja i ako ne pobijedi ide u drugu ligu. S druge strane Tromsøu jedan bod ne jamči treće mjesto jer Viking ima bolju gol razliku i ako pobijedi Rosenborg ekipa iz Stavangera će igrati u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu sljedećeg ljeta. Ruže iz Trondheima su daleko od starih dana slave i sezonu će završiti u donjem dijelu tablice. Njima ni pobjeda ne može donijeti napredak i u najboljem slučaju ostaju na 9. mjestu. Ovdje jedinica mora doći, a Vikingu ostaje nada da Tromsø neće pobijediti Vålerengu u gostima. Za pobjedu Vikinga kvota je 1.42 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za nedjelju u kladionici Germania iznosi 10.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*