Tiket dana (Petak, 01.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Pred nama je novo prvenstveno kolo u gotovo svim ligama, s uskoro nadolazećom zimskom pauzom u većim europskim prvenstvima. Kvote su bile valjane u trenutku sastavljanja tiketa.

Darmstadt – Koln – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.95 u Germania

Nema sumnje da će se ove dvije momčadi boriti za opstanak u Bundesligi, što ovom susretu daje poseban čar. Kao što se često kaže, bodovi vrijede dvostruko, a domaći tim ulazi u dvoboj s boljom izvedbom. Darmstadt je do sada u 12 kola osvojio 9 bodova, dok Jarčevi imaju samo šest i zauzimaju posljednje mjesto na tablici. Moramo priznati da nismo očekivali tako slab početak od tima iz Kölna, koji je igrao u Europi prije samo dvije sezone i prošle godine je za malo propustio kvalifikacije za europsku fazu. Köln ima samo jednu pobjedu, a njihov najveći problem je efikasnost, postigavši samo 9 golova u 12 utakmica. Darmstadt je igrao vrlo efikasne utakmice sve do zadnja dva kola i neriješenih rezultata s Mainzom i Freiburgom. Utakmica s Mainzom završila je bez golova, a protiv Freiburga bilo je 1:1. Jarčevi su postigli tri gola protiv Mönchengladbacha i u nijednoj drugoj utakmici nisu postigli više od jednog. Iako sve ukazuje na mali broj golova u ovom dvoboju, čini nam se da će ipak biti golova, i to s obje strane.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 koeficijent u Germania je 1.95.

Westerlo – Anderlecht – Anderlecht će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.62 u Germania

Ovo bi mogla biti sezona velikog povratka briselskog diva. Nakon 15 kola u Jupiler ligi, Anderlecht je na drugom mjestu, zaostajući za vodećim Royal Unionom samo četiri boda. Možda na početku nisu svi smatrali Anderlecht legitimnim kandidatom za naslov, s obzirom na to da su prednost dobili Genk, Antwerp, Royal Union, pa čak i Gent i Club Brugge, ali oni su potpuno zaslužili ono što im se događa svojim dobrim izvedbama. U prvom meču 16. kola, momčad iz belgijske prijestolnice posjetit će Westerlo. Domaći tim je prošle sezone igrao izvrsno, osigurao mjesto u gornjem dijelu tablice i bio blizu plasmana u doigravanje, gdje se natječu četiri najbolje momčadi. Ove godine, stvari izgledaju puno gore; Westerlo je na pretposljednjem mjestu i borit će se za opstanak, što neće biti lagan zadatak jer četiri momčadi ispadaju iz lige. Westerlo ima jednu pobjedu u posljednjih pet kola, a u posljednje dvije utakmice primili su ukupno 6 golova. Vjerujemo da Anderlecht može postići barem dva gola protiv njih, a u prvom meču između ove dvije momčadi u kolovozu, Anderlecht je pobijedio 2:1.

Za Alkmaar će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.62 u kladionici Germania.

Karagumruk – Istanbulspor – Karagumruk će pobijediti na utakmici @ 1.65 u Germania

Dvoboj između Karagumruka i Istanbulspora je gradski derbi, jedan od mnogih koji se igraju u ovoj metropoli. Domaći tim je u boljoj formi na početku sezone, nalazi se na 14. mjestu, dok su gosti na posljednjem mjestu s dosad osvojenih samo 8 bodova. Istanbulspor je zabilježio dvije pobjede, ali je uspio osvojiti samo jedan bod u gostima. U posljednjih pet gostujućih utakmica doživjeli su isto toliko poraza, i unatoč tome što igraju protiv Karagumruka u Istanbulu, ne dajemo im velike šanse. Karagumruk je osvojio sedam bodova u posljednja tri meča pred svojim navijačima, pobijedivši Adanu i Sivaspor, te remiziravši s Trabzonom. Zanimljivo je da u tim utakmicama nisu primili nijedan gol. U posljednjem kolu pružili su snažan otpor Fenerbahceu u gostima, vodeći nakon prvog poluvremena, ali su na kraju izgubili s 2:1.

Naš prijedlog za ovu utakmicu je Karagumruk će pobijediti na utakmici s kvotom 1.65 u Germania.

St. Pauli – HSV – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.82 u Germania

Svaka čast svim utakmicama koje se igraju ovog petka u raznim ligama, ali nama je najzanimljiviji gradski derbi Hamburga koji se igra u drugoj njemačkoj ligi. Da stvar bude još zanimljivija, St. Pauli i Hamburger zauzimaju prve dvije pozicije, i ne bi bilo iznenađenje ako oboje uđu u Bundesligu. Za Hamburger, to je prioritet; već pet godina igraju u Zweite Bundesligi i navijači su postali nestrpljivi. S druge strane, St. Pauli ne osjeća toliko pritiska, što bi mogao biti razlog njihovih dobrih izvedbi. Trenutno su Gusari iz St. Paulija lideri s 30 bodova, tri više od gradskih rivala, a slijede ih Kiel s četiri boda manje, te Fortuna, Greuther i Elversberg s dosad osvojenih 24 boda. Bit će to vrlo zanimljiva sezona, s nadolazećom zimskom pauzom, a odluka o tome tko će ući u elitu donijet će se na proljeće. Domaćin je još uvijek neporažen, pobijedivši 3:2 u Rostocku u posljednjem kolu, dok Hamburger, unatoč tri poraza, zaostaje samo tri boda. U posljednjem kolu, Hamburger je kod kuće pobijedio slabiji Braunschweig s 2:1. Prethodni dvoboj između ove dvije momčadi, odigran prošlog proljeća, završio je golijadom s pobjedom Hamburga 4:3.

I ovaj put će biti golova, naš prijedlog je oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, a kvota je 1.82 u Germania.

Ukupna kvota na listiću za četvrtak u kladionici Germania iznosi 9.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*