Tiket dana (Srijeda, 29.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Večeras će se kompletirati 5. kolo Lige prvaka, kao i neke izvanredne utakmice u engleskom Championshipu. Tu su i neke odgođene utakmice u raznim ligama. Kvote su bile valjane u trenutku sastavljanja listića.

Braga – Union Berlin – Braga će pobijediti na utakmici @ 2.15 u Germania

Berlinci su digli ruke od Lige prvaka, a sav fokus im je sada na opstanku u Bundesligi. Nevjerojatno je kako se ovaj nesumnjivo dobar tim raspao u jednom trenutku. Nakon razdoblja stalnog napretka u posljednje četiri godine i vrhunca koji predstavlja plasman u Ligu prvaka, uslijedio je pad. I kakav pad – čini se da pad Uniona ne može biti zaustavljen. Čak ni promjena trenera nije pomogla, bez pobjeda su od 26. kolovoza u utakmici protiv Darmstadta u ligi. Berlin je prekinuo niz od 12 uzastopnih poraza neriješenim rezultatom 0:0 u gostima kod Napolija, osvojivši svoj jedini bod u elitnom natjecanju. S druge strane, Braga još uvijek ima šanse za prolazak u osminu finala. Moraju pobijediti Union, a zatim odlučiti o svojoj sudbini u izravnom susretu protiv Napolija za to drugo mjesto. Portugalski tim je svakako favorit, i vjerujemo da će uspjeti proslaviti pobjedu na svom Kamenolomu.

U Germania, kvota za Braga će pobijediti na utakmici je 2.15.

Real Sociedad – Salzburg – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.75 u Germania

Baskijci su vjerojatno najugodnije iznenađenje u Ligi prvaka, osiguravši svoje mjesto u osmini finala nakon samo četiri utakmice. Natječu se za prvo mjesto s Interom iz Milana; oba tima trenutno imaju po 10 bodova, a njihov izravni susret na San Siru za dva tjedna riješit će to pitanje. Prije toga, Real Sociedad igra protiv Salzburga, tima koji je trenutno na trećem mjestu i cilja ostati tamo kako bi nastavio u Europskoj ligi. Prijeti im Benfica, koju su Austrijanci pobijedili u Lisabonu, ali Orlovi bi mogli učiniti isto u Mozartovom gradu u zadnjem kolu. Stoga bi bilo važno da Bikovi uzmu neke bodove iz San Sebastiana, ali nitko ove jeseni nije imao laganu utakmicu na Anoeti. Prošlog vikenda, Real Sociedad je u La Ligi pobijedio Sevillu, još jednog sudionika Lige prvaka, i također je favorit protiv Salzburga, kojeg su pobijedili 2-0 u Austriji. Nešto nam govori da domaća pobjeda nije tako sigurna, pa se čini sigurnijim kladiti se na golove, s očekivanim najmanje tri ukupno.

Za zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota je 1.75 u Germania.

Southampton – Bristol City – Southampton će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.83 u Germania

Sveci iz velike engleske luke su se oporavili nakon šokantnog ispadanja iz elite i počeli su bilježiti puno bolje rezultate u Championshipu. Trenutno je Southampton 4. s 11 bodova manje od vodećeg Leicestera, ali njihov cilj je drugo mjesto, koje također osigurava izravan plasman u Premier ligu. Na tom mjestu je Ipswich s osam bodova više, ali ispred njih su i igrači Leedsa, još jednog prošlogodišnjeg tima iz Premier lige. Neće biti lako vratiti se na najveću scenu, posebno ako nastave gubiti bodove kao što se to dogodilo prošle subote u Huddersfieldu, gdje su primili gol za 1:1 u 7. minuti i izgubili dva ključna boda. Stoga, protiv Bristol Cityja imaju imperativ pobjede iako je gost mnogo bolji tim od Terijera iz Huddersfielda. Bristol je povezao tri utakmice bez poraza i pomaknuo se u gornji dio tablice, iako su negdje u sredini. Ovaj tim igra prilično dobro u gostima, ali Southampton si ne može priuštiti da obraća pažnju na takve stvari i mora učiniti sve kako bi osigurao još tri boda. Približava se polovica sezone i favoriti za vrh postaju jasni.

Ovdje, uz pobjedu domaćina, dodajemo i dva gola domaćeg tima, a za okladu Southampton će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.83 u Germania.

Ipswich – Millwall – Ipswich će pobijediti na utakmici @ 1.60 u Germania

U subotu je Ipswich doživio tek drugi poraz ove sezone u Birminghamu. West Brom je prilično lako pobijedio s rezultatom 2:0, što možda signalizira krizu za tim koji je prošlog proljeća ušao u Championship iz Lige 1. “Tractor Boys” su i dalje na odličnom drugom mjestu i sigurno ne bi imali ništa protiv da tu i završe sezonu. Problem je u tome što sezona još nije ni na pola puta, i puno toga se može promijeniti. Približava se razdoblje “Boxing Daya”, kada će se u kratkom intervalu odigrati mnogo utakmica, i nakon toga ćemo vidjeti ima li Ipswich kalibar za natjecanje za mjesto u eliti uz timove poput Leedsa, Southamptona, Leicestera, West Bromwicha i drugih. Lavovi iz Millwalla doživjeli su uvjerljiv poraz kod kuće od Coventryja u subotu. U posljednjih sedam kola pobijedili su samo jednom i nemaju puno čemu se nadati u Ipswichu. Možda je njihova prednost u tome što igraju puno bolje u gostima, jer su već osvojili 13 bodova iz gostujućih utakmica, dok su na svom stadionu osigurali samo 7. Unatoč tome, Ipswich je favorit i vjerujemo u njihovu pobjedu.

U Germania, kvota za Ipswich će pobijediti na utakmici je 1.60.

Ukupna kvota na listiću za četvrtak u kladionici Germania iznosi 11.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*