TIP DANA: Milan – Dortmund

Tip Dana na kladjenje.hr

Danas će fokus biti na utakmicama Lige prvaka, a derbi večeri igra se na “San Siru” između Milana i Borussije Dortmund.

Milan se nikada ne smije otpisivati u Ligi prvaka

Nedavno je Milan ušao u razdoblje loših rezultata i počeo se udaljavati od vrha. Međutim, pobjedom nad PSG-om u posljednjem kolu, “Rossoneri” su se vratili u igru za jedno od prva dva mjesta u skupini. Sada ih čeka još jedna teška utakmica i ne mogu si priuštiti kiks jer igraju protiv svog izravnog konkurenta. U prvoj utakmici u Dortmundu odigrali su neriješeno, ali Milan je stvorio izvrsne prilike i pokazao da nisu inferiorni od protivnika. Pioli ima značajan problem s ozlijeđenim igračima i neće moći računati na zvijezdu Rafaela Leaa, ali dobra vijest je da se Chukwueze i Loftus-Cheek vraćaju za ovu utakmicu. Domaće igralište bit će prednost, ali i činjenica da Milan uvijek zna iznenaditi u Ligi prvaka kada je najteže i najmanje se očekuje, pa se sedmerostruki europski prvaci nikada ne smiju otpisivati.

Dortmund vodi skupinu

Borussia Dortmund loše je započela sezonu Lige prvaka, osvojivši samo jedan bod u prva dva kola, ali zatim su uslijedile dvije pobjede protiv Newcastlea. Trenutno su vodeći u skupini, što je pomalo iznenađujuće, ali sada dolaze dva ključna kola. Pobjeda u ovoj utakmici osigurala bi im mjesto u sljedećoj fazi, ali i neriješen rezultat bio bi povoljan za “milijunaše” u ovoj gostujućoj utakmici. Međutim, neće biti lako za Borussiju na “San Siru”, posebno uzimajući u obzir da Milan igra najbolje u Ligi prvaka. Poraz bi im zakomplicirao poziciju, pa će morati ciljati na pobjedu u posljednjem kolu protiv PSG-a.

Naš predlog

Ovo je jedna od najizjednačenijih skupina u posljednjih nekoliko godina, i nakon četiri odigrana kola, sve četiri momčadi imaju šansu za napredak u sljedeću fazu. Borussia Dortmund je lider sa 7 bodova, dok je Milan na trećem mjestu s dva boda manje. Derbi kola je nepredvidljiv, ali ovo je dvoboj između dvije momčadi koje igraju otvoreni i ofenzivni nogomet, pa očekujemo utakmicu s golovima na obje strane.

S obzirom na sve to, predlažemo sljedeću okladu: Milan – Borussia Dortmund – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.73 u Germania.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*