Tiket dana (Utorak, 28.11.2023)

Tiket dana

Europski kupovi, točnije grupna faza, bliže se svome kraju. Preostala su još dva kola i u sljedeća tri dana, mnogo toga će postati jasnije. Večeras se igraju i utakmice nižih liga u Engleskoj. Tečajevi su bili valjani u trenutku pisanja ovog teksta.

Lazio – Celtic – Lazio će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.35 u Germania


Škoti imaju samo teoretsku šansu da završe barem na trećem mjestu u ovoj skupini i nastave natjecanje u Europskoj ligi. Sumnjamo da će se to dogoditi jer moraju pobijediti u svoje posljednje dvije utakmice protiv Lazija u gostima i Feyenoorda kod kuće, a također je potrebno da Talijani ne osvoje niti jedan bod i da Nizozemci ne uzmu više od jednog. Za Lazio, utakmica je ključna za kvalifikaciju u nokaut fazu. Ako pobijede Celtic i Feyenoord ne uspije pobijediti Atletico, bilo bi jasno nakon ovog kola da će Madrid i Lazio napredovati u osminu finala Lige prvaka. Rimski tim nije u posebno dobroj formi ove sezone. U talijanskoj Seriji A osvojili su samo jedan bod u posljednja tri kola i postigli su samo jedan gol u tih 270 minuta. Također, u svojih posljednjih šest utakmica nisu postigli više od jednog gola po utakmici. Celtic dominira u svojoj ligi, ali Liga prvaka je druga razina. Očekujemo pobjedu Lazija i ponovno utakmicu s malo golova na Olimpicu.

Kvota za rezultat Lazio će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 je 2.35 u Germania.

Shakhtar – Antwerpen – Shakhtar će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

Belgijski prvaci gotovo su sigurno osuđeni na posljednje mjesto u svojoj skupini, ali sigurno bi željeli izbjeći scenarij u kojem završavaju natjecanje bez ijednog osvojenog boda. Do sada su na “nuli”, s četiri utakmice koje su rezultirale isto toliko porazima. Najbliži su bili osvajanju boda u dvoboju sa Šahtarom na svom terenu. Vodili su 2:0 nakon prvog poluvremena, ali su u drugom primili tri gola. Unatoč tome, mogli su osigurati bod, ali su promašili penal u 97. minuti. Ti bodovi bili su vrlo važni za Ukrajince; tim iz Donjecka sada ima 6 bodova i ako ponovno pobijede Antwerp, odlučit će o svom napredovanju u nokaut fazu u izravnom okršaju s Portom u posljednjem kolu. Hendikep Šahtara je što igraju kao domaćin u Hamburgu, Njemačka, ali su već igrali na Volksparkstadionu protiv Barcelone i uspjeli pobijediti.

Vjerujemo da će uspjeti i u pobjedi nad Belgijancima, a kvota za Shakhtar će pobijediti na utakmici je 2.10 u Germania.

Sudtirol – Brescia – Sudtirol će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.88 u Germania

U odgođenoj utakmici 3. kola talijanske Serie B sastaju se dva tima sa sjevera zemlje. Brescia je niže na ljestvici, ali je trenutno u nešto boljoj formi. Dok je Südtirol doživio tri uzastopna poraza u ligi, tim iz Lombardije prekinuo je niz od pet neuspješnih utakmica osvojivši bod na gostovanju kod Pise. Upravo je Pisa slavila protiv Südtirola u Bolzanu, što je posljednja utakmica koju je tim iz Južnog Tirola igrao pred svojim navijačima. Što se tiče ljestvice, razlika između ova dva tima nije značajna; Südtirol ima 16 bodova, samo dva više od Breše, a oba su izvan zone ispadanja, pa čak i doigravanja. Prošle sezone Brescia je jedva ostala u ligi, uspjela je to samo kroz doigravanje, dok je Südtirol, u svojoj prvoj sezoni u drugoj ligi, na kraju izborio doigravanje. U njihovim međusobnim susretima prošle sezone, oba tima su slavila kod kuće, Brescia s 2:0, a Südtirol s 1:0. Sada očekujemo nešto slično, utakmicu s malo golova i prednost domaćem timu.

Kvota za kombinaciju Sudtirol će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 je 1.88 u Germania.

Ukupna kvota na listiću za četvrtak u kladionici Germania iznosi 9.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*