Tiket dana (Petak, 24.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Reprezentativna pauza je prošla, i nema više prekida do kraja jesenskog dijela sezone u većini liga. Predložene kvote za ovaj petak bile su važeće u trenutku sastavljanja tiketa.

Jagiellonia – Plast Gliwice – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.45 at Mozzartbet

Poljsko prvenstvo možda nije među najkvalitetnijima u Europi, ali svakako ima svoje čari. To se najviše vidi u izjednačenosti timova, pa je borba za naslov uvijek zanimljiva, i događa se da su prvaci timovi koji se nisu mogli predvidjeti. To je bio slučaj s Rakowom prošle sezone i nekim drugim timovima prije. Ove sezone, Jagiellonia igra izvrsno, nalazi se na drugom mjestu s tri boda manje od vodećeg, Śląska. Međutim, u borbi za vrh, ima čak šest timova, završavajući s poznatom Legijom, koja je šesta s devet bodova manje, ali i utakmicom manje od vodećeg. Jagiellonia je odigrala devet domaćih utakmica ove jeseni i dobila svih 9. Zahvaljujući svojim domaćim nastupima, tako su visoko na tablici. Sada dočekuju Piast, tim s donjeg dijela tablice, ali tim koji ima kvalitetu za puno bolju poziciju. Ekipa iz Gliwica doživjela je samo dva poraza u 15 kola, ali je i samo dva puta pobijedila. Razlog njihovog lošeg plasmana su neriješeni rezultati, od kojih imaju čak 11. Piast je izgubio samo jednom u gostima, pa ni Jagielloniji neće biti lako. Očekuju se golovi s obje strane.

Za igru oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota u kladionici Germania je 2.45.

Hamburger – Braunschweig – HSV će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.53 at Mozzartbet

Nakon sjajnog početka sezone, Hamburger SV je posustao, i samo zahvaljujući kiksevima ostalih vodećih timova, nalaze se na odličnom drugom mjestu. Ispred njih je samo njihov gradski rival St. Pauli, pa bi za navijače Hamburger SV-a bila katastrofa da njihov najveći rival uđe u elitu, a oni ostanu u drugoj ligi šestu godinu zaredom. Sezona još nije ni na pola puta, a za Hamburger SV najvažnije je biti među prve dvije momčadi, s obzirom na to da su prošle godine igrali u doigravanju i vidjeli koliko je teško izbaciti neki tim iz Bundeslige. Prije pauze doživjeli su težak poraz u regionalnom derbiju protiv Holstein Kiela s rezultatom 4:2, i vjerujemo da je Eintracht Braunschweig pravi protivnik da se vrate na pobjednički put. Momčad iz Braunschweiga je na 17. mjestu, sakupivši samo 8 bodova do sada, i samo je Osnabrück lošiji od njih. Bit će teško Eintrachtu izbjeći ispadanje ako nastave ovako igrati na proljeće. U gostujućim utakmicama su katastrofalni, s šest poraza u šest utakmica, i ne dajemo im puno šansi u najvećem njemačkom lučkom gradu. Uz pobjedu domaćina, dodajemo i golove, i trebalo bi ih biti najmanje tri.

Za kombinaciju da će HSV pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota u kladionici Germania je 1.53.

Rotherham – Leeds – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.15 at Mozzartbet

Jorkširskom timu trebalo je dosta vremena da se navikne na ponovnu igru u Championshipu, gdje su proveli dva desetljeća prije povratka u elitu prije tri godine. Počeli su prilično nesigurno i dopustili su Leicesteru i Ipswichu da se odvoje. Sada su se donekle približili, zaostajući za vodećim dvojcem osam bodova, razmak koji se može nadoknaditi u takvoj ligi. Preduvjet je nastavak s dobrim izvedbama; prije pauze imali su šest pobjeda u prethodnih sedam kola, s jedinim porazom koji se dogodio u Stokeu prije mjesec dana. Gostovanje u Rotherhamu je jedno od onih koje se mora dobiti, ali i domaćin ima svoje računice i motivaciju. Rotherham je u zoni ispadanja, odmah ispod crte, i zaostaje četiri boda za Huddersfieldom, prvim timom iznad crte. Domaćin nije bio u dobrom zamahu prije prekida lige i nije bio od početka sezone. U posljednjih 11 utakmica imaju samo jednu pobjedu, a u posljednja četiri susreta osvojili su samo jedan bod. Oba tima će igrati za pobjedu, s tim da su gosti bliži tome, ali ne bismo se iznenadili i drugačijim konačnim ishodom. Stoga predlažemo klađenje na golove, očekujući ih s obje strane.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota u kladionici Germania je 2.00.

Ukupna kvota na listiću za četvrtak u kladionici Germania iznosi 7.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*