Tiket dana (Srijeda, 22.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Danas nas čeka vrlo slaba ponuda, ali to je logično nakon završetka kvalifikacija za EURO i prije nastavka klupskih prvenstava ovog vikenda. Predložene kvote bile su važeće u vrijeme sastavljanja tiketa.

Napredak – Čukarički – Čukarički će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

Utakmica između Napretka i Brđana trebala je biti odigrana prošlog ljeta, ali je odgođena zbog obveza Čukaričkog u kvalifikacijama za Europsku ligu. Momčad s Banovog Brda nije uspjela igrati u drugom najjačem europskom natjecanju, ali njihov nastup u Konferencijskoj ligi bio je zajamčen. Stoga, nije bilo ranijeg datuma za ovu utakmicu pod Bagdalom sve do sada, tijekom međunarodnog ‘prozora’. Čukarički je u krizi, što je jasno svakome tko pogleda njihove nedavne rezultate. Brđani nisu pobijedili u posljednjih pet kola lige, njihova posljednja pobjeda bila je krajem rujna, a u međuvremenu su zabilježili i četiri neuspjeha u Europi. Njihova jedina pobjeda, i to nakon penala, bila je u Kupu Srbije protiv Radničkog iz Beograda. Napredak je također u lošem razdoblju, došlo je do promjene trenera, a sada je na klupi Vladimir Gaćinović. Kruševljani bolje igraju u gostima, pobijedili su na posljednja dva gostovanja, protiv Javora i Radnika, ali su izgubili posljednje tri utakmice na svom stadionu, primivši ukupno devet golova. Po našem mišljenju, gosti su bolja momčad, pokazali su to čak i na stadionu Partizana, i očekujemo da prekinu niz bez pobjeda.

Čukarički će pobijediti na utakmici cijenjena je kvotom 2.05 u Germania.

Cruzeiro – Vasco – Vasco će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.05 u Germania

Brazilijanska elitna liga se bliži kraju, a oba ova tima još uvijek su zabrinuta za svoj status. Vasco i Cruzeiro imaju isti broj bodova, po 40, što je samo dva više od prvog tima u zoni ispadanja. Njihova jedina prednost je ova odgođena utakmica nakon koje bi pobjednički tim mogao mnogo lakše disati. Gosti su u izvrsnoj formi, najboljoj od početka sezone, i imaju tri uzastopne pobjede. Tim iz Rija je jednom pobijedio u gostima i dva puta na svom terenu i pokušat će nastaviti taj niz u Belo Horizonteu protiv Cruzeira. Domaćin je uzeo važne bodove u gostujućoj utakmici protiv Fortaleze prije četiri dana, a pobjedu je osigurao golom Bruna Rodrigueza u samoj završnici meča. Možda je neriješen rezultat najrealističniji ishod, ali čini se da su gosti puni samopouzdanja i možda čak mogu postići i pobjedu. Stoga predlažemo dvostruku šansu na Vasco uz standardno mali broj golova.

Za Vasco će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 2.05 u kladionici Germania.

Barnet – Oldham – Barnet će pobijediti na utakmici @ 1.75 Germania

U posljednjoj utakmici 21. kola engleske Nacionalne lige, drugoplasirani Barnet dočekuje Oldham. Nakon izvrsnog početka sezone, domaćin je nešto lošije odigrao posljednje dvije utakmice i izgubio, prvo u Chesterfieldu, a zatim i kod kuće protiv Gatesheada. Sada su znatno iza vodećeg Chesterfielda, a u ovoj ligi samo prvo mjesto vodi direktno u Ligu 2. Ekipa Oldhama ispala je iz Lige 2 i suočila se s velikim financijskim problemima. Ovaj nekad slavni klub kratko je vodio Paul Scholes, ali se brzo razišao s timom za koji je navijao cijeli život. Oldham je prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede i s jednim osvojenim bodom prošle subote iznenađujućim trijumfom protiv Wokinga u gostima. Tu utakmicu su dobili minimalnim rezultatom, a to je bio njihov prvi ligaški meč bez primljenog gola još od sredine rujna. Vjerujemo da će Barnet prekinuti niz poraza i slaviti u dvoboju s Oldhamom.

Za Barnet će pobijediti na utakmici, kvota je 1.75 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na listiću za srijedu u kladionici Germania iznosi 7.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*