Tiket dana (Ponedjeljak, 20.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Danas nas očekuju neki vrlo zanimljivi dvoboji u borbi za kvalifikacije za EURO 2024, a također i u Africi, na rasporedu su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje će se održati 2026. godine. Željeli bismo napomenuti da su kvote bile aktualne u trenutku pisanja listića.

Gambija – Obala Bjelokosti – Obala Bjelokosti će pobijediti na utakmici @ 1.55 u Germania

Danas u Africi na rasporedu je drugo kolo kvalifikacija, a u sklopu Grupe F sastaju se Gambija i Obala Bjelokosti. Utakmica će se igrati na neutralnom terenu, a današnji nominalni domaćin, Gambija, poražen je u prvom kolu u utakmici protiv Burundija (3:2). Obala Bjelokosti je u prvom kolu pobijedila Sejšele s nevjerojatnih 9:0, jasno istaknuvši svoju kandidaturu za prvo mjesto u ovoj grupi, jedino koje izravno vodi na Svjetsko prvenstvo. Sastav ove momčadi uključuje poznate igrače koji igraju u nekim od najkvalitetnijih europskih klubova. Među njima su Sebastien Haller, Kessie, Sangare, Ndika, Boli, Aurier… Izbor igrača Gambije uglavnom čine igrači koji igraju u prosječnim europskim klubovima, pa je jasno zašto u ovoj grupi, uz današnjeg protivnika i Gabon, nemaju puno za očekivati. Smatramo da je Obala Bjelokosti kvalitetnija momčad.

Predlažemo da će Obala Bjelokosti pobijediti na utakmici po kvoti 1.55 u Germania.

Slovenija – Kazahstan – Slovenija će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol @ 2.35 u Germania

Završna utakmica kvalifikacija za EURO 2024 u Grupi H obećava biti pravi spektakl. Obje momčadi su samo 90 minuta udaljene od kvalifikacije za ovo prestižno natjecanje, i sigurno nas očekuje vrlo uzbudljiva utakmica. Slovenija je na drugom mjestu s 19 bodova, dok je apsolutno iznenađenje ove grupe, Kazahstan, na trećem mjestu s 18 bodova. Situacija je jasna: Sloveniji je potreban samo bod kod kuće, dok Kazahstanu treba pobjeda. Slovenija je u ožujku slavila pobjedu 1:2 u Kazahstanu i nadaju se sličnom rezultatu i velikom uspjehu ovaj put. U prethodnom kolu su poraženi 2:1 u Danskoj, dok je Kazahstan osigurao pobjedu kod kuće protiv slabog San Marina, trijumfirajući 3:1. Slovenija ulazi u ovu utakmicu kao favorit, ali hrabri Kazahstan, koji će sigurno napasti od prvog trenutka, ne treba podcijeniti. Vjerujemo da bi rani gol u ovoj utakmici mogao dovesti do vrlo efikasnog dvoboja.

Stoga predlažemo okladu da će Slovenija pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol po kvoti 2.35 u Germania.

Makedonija – Engleska – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.50 u Germania

Makedonija je hrabro igrala u ovim kvalifikacijama, i bilo je teško vjerovati da mogu postići puno više, posebno protiv ekipa poput Engleske, Italije i Ukrajine. U sedam odigranih utakmica skupili su ukupno 7 bodova, pri čemu je Malta bila jedina momčad koju su uspjeli pobijediti. U prethodnom kolu su uvjerljivo poraženi 5:2 od Italije, dok je njihov današnji protivnik, Engleska, bio uspješniji protiv Malte (2:0). Engleska se već odavno kvalificirala za EURO i danas možemo očekivati mješoviti i mladi sastav, koji će biti izrazito motiviran da impresionira trenera. Makedonci sigurno još uvijek pamte poraz od 7:0 na Wembleyu, pa će dati sve od sebe da se takav scenarij ne ponovi, posebno pred domaćim navijačima, koji će sigurno ispuniti stadion u velikom broju. Po našem mišljenju, ova utakmica bez značajnih uloga donijet će veliki broj golova.

Stoga predlažemo okladu na zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 po kvoti 1.50 u Germania.

Levante – Santander – Levante će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.65 u Germania

U 16. kolu Segunde, Levante će na svom terenu ugostiti Real Santander. Obje ekipe ulaze u ovu utakmicu nakon niza loših rezultata. Levante nije pobijedio u zadnja 4 susreta, a u posljednjoj utakmici su poraženi 2:1 od Leganesa. Sa 24 boda nalaze se na 7. mjestu na tablici, 5 bodova iza drugoplasiranog Sporting Gijona, ali s utakmicom manje. Real Santander je u nizu od 3 poraza, što ih je značajno udaljilo od vodećih pozicija koje su neko vrijeme držali. U zadnjem kolu su poraženi kod kuće od Valladolida rezultatom 2:3, te se očekuje da će u ovu utakmicu ući motivirani da prekinu negativni niz i konačno osvoje neke bodove. Vjerujemo da domaćin neće dopustiti gostima da odnesu sva 3 boda sa njihovog stadiona i da ćemo vidjeti barem 2 gola u utakmici.

Predlažemo okladu na Levante će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 po kvoti 1.65 u Germania.

Ukupna kvota na listiću za nedjelju u kladionici Germania iznosi 9.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*