Tiket dana (nedelja, 19.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Ništa novo ni danas, kvalifikacije i niže evropske lige. Pokušajmo pronaći dobitnu kombinaciju. Kvote su bile važeće u vrijeme pisanja teksta.

Mađarska – Crna Gora – 3+ @ 1.75 u Germania

Autogol bugarskog reprezentativca Petkova u 97. minuti osigurao je Mađarima definitivni odlazak na EURO kolo prije kraja. Da je ostalo 2:1 za Bugare, sada bi Crnogorci mogli u direktnom duelu pobjedom prestići “laku konjicu” i osigurati Europsko prvenstvo, pod uvjetom da Srbija ne odigra neriješeno s Bugarskom. Čini se da je to puno kombinacija, ali nije, Sokolima bi trebala samo pobjeda u Budimpešti. Ovako moraju pobijediti i nadati se čudu u Leskovcu, odnosno pobjedi Bugarske nad Srbijom. Dovoljno težak zadatak je pobijediti Mađarsku u gostima, a još kada vam to ništa ne garantira, posao čini gotovo nemogućim. Mađari igraju revijalnu utakmicu ali žele završiti kvalifikacije na prvom mjestu. Zato će obje selekcije igrati otvoreno i tu mora biti golova. Za 3+ kvota je 1.75 u kladionici Germania.

Oviedo – Eibar – x2,0-2 @ 1.85 u Germania

Oba tima igraju odlično u posljednje vrijeme u španjolskoj Segundi. Oviedo je i dalje u donjem dijelu tablice ali u posljednjih osam kola ne znaju za poraz. U tih osam utakmica imaju po 4 pobjede i remija, a impresionira njihova obrana koja je u tih 700 i nešto minuta popustila samo dva puta. I to su primili gol na prvom meču pobjedničkog niza i na prethodnom, tako da su imali šest vezanih utakmica bez primljenog gola. S druge strane, Eibar se bori za povratak u elitu, trenutno su na 4. mjestu a vodeći Leganes pred ovo kolo ima solidnih 7 bodova više. Niz Eibara bez poraza je još duži od Oviedovog. Oni nisu izgubili na posljednjih 10 utakmica u kojima su ostvarili 7 pobjeda i tri remija. Bit će ovo čvrst duel s malo golova, možda je neriješeno najrealniji ishod, ali mi se odlučujemo za kombinaciju x2,0-2 s kvotom 1.85 u kladionici Germania.

Saarbrücken – Dynamo Dresden – 3+ @ 1.60 u Germania

Pauze u prvenstvu njemačke treće lige Saarbrücken i vodeći Dynamo iskoristit će za odigravanje zaostale utakmice 13. kola. Lider iz Dresdena je u odličnoj formi, “žuto-crni” su vezali četiri pobjede a na posljednjih šest utakmica osvojili su 16 bodova. Prvo mjesto dijele s Regensburgom, momčadi koja je ispala prošlog proljeća iz Zweite, ali imaju i ovu utakmicu manje u odnosu na njih. Saarbrücken igra puno slabije nego prošle sezone kada su bili kandidati za ulazak u viši rang, i čini se da će se sada više brinuti o tome da izbjegnu borbu za opstanak. Bez pobjede su u posljednjih pet kola, imaju samo dva osvojena boda u tom intervalu, ali imaju i jedan “biser” od rezultata u tom periodu. Naime, Saarbrücken je iz DFB kupa izbacio njemačkog prvaka Bayern, pobijedivši ga na svom terenu s 2:1. Vidjet ćemo koliko mogu u DFB kupu, a protiv Dynama očekujemo puno golova. Za 3+ kvota je 1.60 u kladionici Germania.

Cambuur – Roda – 1 @ 1.95 u Germania

Utakmica u gradu Leeuwardenu na sjeveru Nizozemske je derbi kola u Eerste Divisie. Roda dolazi kao drugoplasirani tim pred ovo kolo ali je domaći Cambuur u puno boljoj formi trenutno. Cambuur je vezao tri pobjede u ligi i jednu u kupu, a pobijedio je Groningen i deklasirao Oss na gostovanju, pobijedivši ga s 8:1. Za to vrijeme tim iz Kerkradea je malo popustio u odnosu na početak sezone. U prethodnih pet kola Roda je slavila samo jednom i to protiv slabog Jong Ajaxa. Pred ovaj duel je samo jedno pitanje, hoće li Roda prekinuti lošu seriju i može li Cambuur nastaviti s pobjedama. Po nama, bliže smo ovom drugom, odnosno trijumfu Cambuura. Za jedinicu se u kladionici Germania dobiva koeficijent koji iznosi 1.95.

Ukupna kvota na listiću za nedjelju u kladionici Germania iznosi 10.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*