Tiket dana (Subota, 18.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Pred nama je nastavak reprezentativnih kvalifikacija, ali i utakmice u nižim europskim ligama. Kvote su vrijedile u vrijeme sastavljanja listića

Armenija– Wales – 0-2 @ 1.73 u Germania

Ispostavilo se na kraju da je ovo najneizvjesnija grupa. Dva kola prije kraja kvalifikacija čak četiri reprezentacije imaju šansu da odu na EURO, odnosno da zauzmu jedno od prva dva mjesta. Trenutno je u vodstvu Turska sa 16 bodova iz 7 utakmica, Wales i Hrvatska imaju po 10, ali iz 6 utakmica, dok je Armenija četvrta sa 7 bodova iz šest utakmica. Jedina šansa Armenaca je da dobiju oba preostala susreta, a nakon utakmice s Walesom gostuju u Hrvatskoj. Već na prvi pogled je jasno koliko je to težak, gotovo nemoguć zadatak, ali vrijedi pokušati. Za Velšane je ovo utakmica istine, u slučaju pobjede u sljedećem kolu igraju s Turskom koja već sada ima šest bodova više. Postoji realna mogućnost da tri reprezentacije završe s istim brojem bodova, a u tom slučaju bi Hrvatska ostala treća jer je najslabija u krugu s Turskom i Walesom.

Što se tiče utakmice u Jerevanu, ne bismo se usudili predviđati konačan ishod, ali smo uvjereni da će biti malo golova. Za 0-2 kvota u kladionici Germania iznosi 1.73.

Latvija – Hrvatska – 2/2,2+ @ 1.60 u Germania

Trećeplasirana momčad sa Svjetskog prvenstva nema izbora, mora pobijediti oba preostala susreta i nadati se da Wales ne može biti maksimalan u utakmicama s Armenijom i Turskom. Ipak, čak i da sada ne osiguraju igranje u Njemačkoj, Hrvati će ići u dodatne kvalifikacije Lige nacija i imati popravni ispit. Ipak, ne može se reći da su ove kvalifikacije bile uspješne za ‘kockaste’. Posebno je bio neuspješan listopadski ‘prozor’, jer su tada izgubili od Turske na svom terenu i u gostima u Walesu. Latvijci nisu uspjeli iznenaditi nijednu od ove tri prvoplasirane reprezentacije, oni imaju samo jednu pobjedu i čak 6 poraza. Taj trijumf ostvarili su protiv Armenije i tako tu reprezentaciju udaljili od EURA.

Gosti će sigurno slaviti na ovoj utakmici na Baltiku, ali je kvota toliko niska da smo probali s kombinacijom 2/2,2+ za koju se u kladionici Germania dobiva koeficijent 1.60.

Srbija U21 – Engleska U21 – GG3+ @ 1.98 u Germania

Mlada reprezentacija Srbije doživjela je u Engleskoj najteži poraz koji je bilo koja selekcija ove zemlje ikada doživjela. Gordi Albion je u Nottinghamu na City Groundu slavio s 9:1 i do kraja ogolio sve probleme koje Srbija ima u mlađim kategorijama proteklih godina. Nekada je U21 reprezentacija bila redoviti sudionik Europskog prvenstva, a sada bi plasman bio ogroman uspjeh. Još uvijek postoji šansa, ali sve što su do sada mladi reprezentativci Srbije pokazali ne daje mnogo razloga za optimizam. Srbija je nakon sramote u Engleskoj pobijedila u Sjevernoj Irskoj i trenutno ima 6 bodova iz 3 utakmice. Isti skor imaju i Englezi koji su neposredno nakon tog trijumfa od 9:1 izgubili od Ukrajine i to na neutralnom terenu u Košicama. Ostale ekipe iz grupe, Luksemburg i Azerbajdžan, nemaju neke velike šanse. Za Srbiju je ovo duel koji bi morali dobiti, ali će to biti jako teško. Ipak, ako su Orlići mogli dati gol u Nottinghamu, moći će i u Bačkoj Topoli.

Uglavnom, očekuje nas još jedna goleada, a za GG3+ kvota je 1.98 u kladionici Germania.

Widzew Łódź – Ruch – 1 @ 2.00 u Germania

Ovo je odgođena utakmica 12. kola poljske Ekstraklase. U Łódźu domaći Widzew dočekuje Ruch, momčad koja je na pretposljednjem mjestu s samo 8 bodova iz 14 utakmica. Ruch je bez pobjede već 12 uzastopnih utakmica. To nije ni čudno s obzirom na to da su do sada pobijedili samo LKS i to u drugom kolu. Ni Widzew nije u nekoj spektakularnoj formi, tim iz Łódźa je bez pobjede u tri prethodne runde, ali je na tablici bolje plasiran od svog rivala i nalazi se na 14. mjestu s 16 bodova. Eventualnom pobjedom Widzew bi mogao čak na 8. poziciju nakon ove utakmice. To je svakako dovoljan motiv, ali je još važnije da imaju kvalitetniji tim od Rucha. Zato se odlučujemo da za ovu utakmicu predložimo pobjedu domaćina, a što se golova tiče, ne vjerujemo u goleadu.

Za pobjedu domaćina koeficijent u kladionici Germania iznosi 2.00.

Ukupna kvota na listiću za subotu u kladionici Germania iznosi 10.90

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*