Tiket dana (Četvrtak, 16.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Večeras počinje pretposljednje kolo kvalifikacija za sljedeći EURO, ali se nastavljaju i kvalifikacije u Južnoj Americi, Africi i Aziji za sljedeće Svjetsko prvenstvo. Koeficijenti su bili aktualni u vrijeme sastavljanja listića.

Slovačka – Island – Slovačka će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.20 u Germania

Pobjedom u Luksemburgu Slovaci su napravili taj ključni korak prema Njemačkoj. Treba im još jedan bod iz preostala dva kola za siguran plasman, i nema sumnje da će to postići. Utakmica u Luksemburgu bila je iznimno važna; da su izgubili, ne bi ovisili samo o vlastitim rezultatima. Međutim, gol koji je u drugom poluvremenu postigao mladi napadač Žiline Duris bio je dovoljan za tri ključna boda. U prvih 8 kola, Slovačka je izgubila samo dvaput od Portugala i imala jedan neriješen rezultat. Njihov suparnik, reprezentacija Islanda, daleko je od plasmana na još jedno veliko natjecanje i morat će početi ispočetka kada je riječ o nacionalnom nogometu. Nakon što su se kvalificirali za Svjetsko prvenstvo u Rusiji i Europsko prvenstvo u Francuskoj, te potom ušli u A diviziju Lige nacija, očekivani pad je uslijedio, i sada su ponovno u drugom ili trećem ešalonu europskog nogometa. Trenutno su 4. u tablici skupine, ali mogu završiti i kao treći ili čak peti. Slovaci će s navijačima proslaviti plasman na EURO, ali neće biti puno golova.

Kvota za okladu da će Slovačka pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 je 2.20 u Germania.

Crna Gora – Litva – Crna Gora će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 1.95 u Germania

Nakon poraza u Beogradu, Sokolovi imaju više od minimalnih šansi da se plasiraju na svoje prvo veliko natjecanje. Prava je šteta što igrači poput Jovetića ili Savića nikada neće igrati na Svjetskom prvenstvu ili Europskom prvenstvu, ali to je sudbina kvalitetnih igrača iz malih zemalja. Da bi Crna Gora došla do drugog mjesta, potrebno je pobijediti u oba preostala susreta, protiv Litvanije u Podgorici i Mađarske u Budimpešti, te da Srbija izgubi od Bugarske u Leskovcu. Od tih triju stvari, najrealnija je pobjeda Crne Gore nad baltičkom selekcijom. Litvanija je odigrala još jedne ispodprosječne kvalifikacije, ali je uspjela ostati neporažena kod kuće protiv svih momčadi osim Srbije. Uzeli su bod od Bugarske, Mađarske i Crne Gore, a Bugare su pobijedili u gostima. Ta pobjeda će im najvjerojatnije donijeti četvrto mjesto u skupini, pa ako je to utjeha, neće biti posljednji. Crna Gora nije uspjela pobijediti u Litvaniji, primivši gol duboko u sudačkoj nadoknadi, i sada će željeti uzvratiti ovoj selekciji. Naš prijedlog je pobjeda domaćina s malim brojem golova.

Kvota za okladu da će Crna Gora pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 je 2.00 u Germania.

Bolivija – Peru – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 1 @ 2.70 u Germania

Ove kvalifikacije u južnoameričkoj skupini bit će drugačije od prethodnih, budući da će čak šest reprezentacija izravno izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo, a jedna će ići u doigravanje. Samo tri reprezentacije s ovog kontinenta mogle bi propustiti odlazak na Svjetsko prvenstvo, sve zbog povećanja broja sudionika na Svjetskom prvenstvu koje će zajednički organizirati SAD, Meksiko i Kanada 2026. godine. Bolivija i Peru trenutno se nalaze na posljednja dva mjesta i morat će igrati puno bolje ako ne žele biti među onima koji neće ići na sjever kontinenta. Poznato je da je Bolivija među najslabijim momčadima Južne Amerike, ali Peru je razočarao s samo jednim bodom iz 4 utakmice. Međutim, imali su teške protivnike, izgubili su od Brazila i Argentine kod kuće, a poraženi su i u Čileu. Jedini bod osvojili su na početku kvalifikacija u gostima protiv Paragvaja, igrajući bez golova. Bolivija je izgubila sve svoje utakmice, od Brazila i Paragvaja u gostima, te od Ekvadora i Argentine u svom La Pazu. Očekujemo jednu pravu tvrdu, tipičnu južnoameričku utakmicu s vrlo malo ili nimalo golova. Stoga, naš prijedlog je oklada na 0-2 gola u utakmici. Međutim, za ovu okladu idemo s hrabrijom opcijom.

Za okladu zbroj golova na utakmici će biti najviše 1, kvota je 2.70 u kladionici Germania.

Ukupan tecaj na tiketu za četvrtak u kladionici Germania iznosi 11.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*