TIP DANA: Izrael – Švicarska

Tip Dana na kladjenje.hr

Danas nema velike ponude za klađenje, a mi ćemo za vas analizirati duel iz kvalifikacija za EP između Izraela i Švicarske.

Izrael polako gubi šanse

Reprezentacija Izraela odlično je otvorila ove kvalifikacije, ali polako gubi šanse za plasman na Europsko prvenstvo. Trenutno se nalazi na trećem mjestu na tablici, a najbolniji je sigurno poraz od Kosova u prošlom kolu. Taj poraz udaljio je Izrael od plasmana na EP, pa sada zaostaju četiri boda od Švicarske. Ovo je posljednja šansa za Izrael da zadrži teoretske šanse za plasman, ali za to im je potrebna pobjeda. Hendikep može biti što ova reprezentacija neće igrati na domaćem terenu zbog vojnog konflikta, pa će se utakmica igrati na neutralnom terenu.

Švicarska je konstantno dobra u kvalifikacijama

Švicarska je i ove kvalifikacije odigrala odlično i na korak je do izborenog plasmana na Europsko prvenstvo. Za to će joj biti potreban samo remi na ovoj utakmici, kako bi matematički osigurala drugo mjesto u grupi. Međutim, cilj Švicarske je biti pobjednik u grupi, pa će zbog toga igrati na pobjedu, jer s tri boda se vraća na prvo mjesto u grupi. Švicarska reprezentacija nema poraz u ovim kvalifikacijama i iako nema velikih zvijezda u timu, konstantno igra dobro u kvalifikacijama. U ovoj utakmici ulazi kao favorit, a igranje na neutralnom terenu sigurno će biti prednost.

Naš predlog

Očekujemo tvrd i neizvjestan dvoboj koji će odlučivati mali detalji. Obje reprezentacije igraju tvrdo pa vjerujemo da će biti malo golova.

TIP:

Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.96 u Germania.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*