Tiket dana (Utorak, 14.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Zahvaljujući engleskom FA kupu i EFL Trofeju, danas će biti moguće sastaviti tiket. Predložene kvote i granice bile su važeće u vrijeme pisanja teksta.

Burton – Port Vale – Burton će pobijediti na utakmici @ 2.40 u Germania

Oba tima se natječu u engleskoj Ligi 1, trećem najjačem rangu nogometa u ovoj zemlji. Trenutno su u nešto slabijoj formi, uzimajući u obzir sva natjecanja u kojima sudjeluju. Tako je Burton bez pobjede u posljednjih pet utakmica, tri u Ligi 1 i po jednu u kupovima, EFL Trofeju i prvoj utakmici protiv Port Valea u FA kupu. Sve to se odrazilo na njihov položaj na ljestvici, pa je Burton sada tek 14., nalazeći se u skupini timova koji su svaki sakupili 20 bodova. U subotu je Burton poražen u gostima kod Northamptona s rezultatom 2:0, a ta je utakmica odlučena u drugih 45 minuta. U prvoj utakmici drugog kruga FA kupa u gostima kod Port Valea završilo je 0:0, pa se sada igra ponovljena utakmica, ovaj put, prema pravilima, na Burtonovom terenu. Ovo je već treći međusobni duel ovih dvaju timova, ali prvi na Burtonovom domaćem terenu. U ligi je Burton slavio pobjedu 3:2 kao gost, a prije deset dana, kako ponavljamo, završilo je bez golova. Port Vale je u još gorem stanju, posebno u usporedbi s početkom sezone, pa su bez pobjede u ligi već devet uzastopnih utakmica. Njihov posljednji trijumf zabilježen je sredinom rujna, gotovo prije dva mjeseca.

Očekuje se da Burton će pobijediti na utakmici, a kvota za pobjedu domaćina je 2.40 u Germania.

Accrington – Doncaster – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.95 u Germania

Evo još jedne utakmice FA kupa, samo ovaj put se sastaju dva tima iz Lige 2, četvrtog ranga nogometa u Engleskoj. Ovo je također ponovljena utakmica, s obzirom na to da je prva utakmica odigrana u Doncasteru završila neriješeno 2:2. Bilo je to zanimljivo nadmetanje, Doncaster je dva puta vodio, a Accrington uspio izjednačiti oba puta. Što se tiče lige, Doncaster je trenutno tek na 19. mjestu s 20 bodova, dok je Accrington na visokom 8. mjestu, ali samo sa šest bodova više. To nije iznenađujuće, jer je liga prilično izjednačena i samo jedan niz dobrih ili loših rezultata može drastično promijeniti poziciju. Ova dva tima ove sezone još nisu odigrala ligašku utakmicu, a posljednji put kada su to učinili, oba tima su bila u Ligi 1. Doncaster je ispao u proljeće 2022., a za njim i Accrington, koji je izgubio u posljednja tri kola prethodne sezone i sada je u četvrtoj ligi. Pošto je prva utakmica završila rezultatom 2:2, očekujemo još jedan susret s puno golova. Iz tog razloga se odlučujemo za opciju da oba tima postignu gol i da ukupan broj golova bude najmanje 3.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, Germania nudi kvotu 1.72.

Racing M. – Montevideo City – Montevideo City će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 2.85 at Germania

U urugvajskoj Clausuri došli smo do 10. kola. Za sada je Liverpool na vrhu s 22 boda, a prati ga slavni Peñarol s četiri boda manje, nakon što su u subotu odigrali neriješeno u najvećem derbiju ove zemlje protiv Nacionala. Ovo je sudar još dvije glavne gradske ekipe, i vrijedi napomenuti da je većina timova upravo iz Montevidea. Domaći tim, Racing, je na 7. mjestu s učinkom od 3 pobjede, 3 poraza i 3 neriješena, te gol razlikom 9:9. Njihov trenutni suparnik, tim Montevideo City, je odmah ispod njih s bodom manje, ali oba tima su u sredini ljestvice. Racing je uzeo samo jedan bod u zadnja dva kola, remiziravši s La Luzom kod kuće, a zatim uvjerljivo izgubivši u gostima kod Defensora. Montevideo City je trenutno u boljoj formi, osvojivši četiri boda u zadnja dva kola i prilično su vješti u gostujućim utakmicama. Montevideo City je također efikasniji tim od Racinga, postižući više, ali i primajući više golova. Igrat ćemo na osjećaj, a on nam govori da bi gosti mogli postići dva gola na terenu Racinga.

Za Montevideo City će postići najmanje 2 gola na utakmici kvota u Germania je 2.85.

Ukupan tecaj na tiketu za utorak u kladionici Germania iznosi 11.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*