Tiket dana (Ponedjeljak, 13.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Od danas do petka, 24. studenog, ponuda za klađenje neće biti vrlo dobra. Razlog ponovno leži u nacionalnom timskom “prozoru”, i ako je to utjeha, ovo je posljednji za ovu godinu. Predložene kvote s listića bile su aktualne u trenutku njegova sastavljanja.

Ruch – Radomiak – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.25 at Germania

Tim iz Hożowa nije ostvario pobjedu od kraja srpnja, a njihova jedina pobjeda ove sezone bila je protiv LKS-a iz Łódźa. Nije iznenađenje što su pretposljednji sa samo 8 bodova, isto kao i zadnjeplasirani LKS, iako je Ruh odigrao dvije utakmice manje. To nije velika utjeha, jer će tri zadnjeplasirane momčadi ispasti, a Krakovia, koja je netom iznad crte ispadanja, ima sedam bodova više. U posljednja četiri kola, Ruh je dva puta odigrao neriješeno i dva puta izgubio, što bi moglo ukazivati na potencijalni oporavak iz teške krize, ali dok god primaju barem dva gola u svakoj utakmici, situacija se neće poboljšati. Radomiakov tim je ugodno smješten u sredini tablice sa 18 bodova, i ta situacija im odgovara. U posljednjem kolu, usko su poraženi od Legije na svom terenu, ali prije toga osvojili su sedam bodova u tri utakmice.

Očekujemo otvorenu utakmicu s mnogo golova i predlažemo klađenje na oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s kvotom 2.20 u Germania.

Benevento – Giugliano Calcio 1928 – Benevento će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.82 at Germania

Vještice iz Beneventa su u dobroj formi, popele su se na drugo mjesto u Grupi C talijanske Serije C. Ovaj tim očito je izvan svog mjesta; prije samo nekoliko sezona bili su u najvišoj ligi s velikim ambicijama. Proveli su samo jednu sezonu u Seriji A, pod vodstvom Filipa Inzaghija, ali su prokockali svoju poziciju u proljeće nakon što su jesen završili na 10. mjestu. Iz Serije A su ispali 2021. godine, a sada, dvije godine kasnije, nalaze se u trećoj ligi. Do sada su doživjeli samo jedan poraz, a to je bio u prvom kolu. Njihov niz bez poraza proteže se kroz 11 utakmica, s 7 pobjeda i 4 neriješena rezultata. Protiv ekipe iz Giugliana, oni su apsolutni favoriti. Ekipa iz Campanije trenutno zauzima 13. mjesto, postigavši samo 9 golova u 12 utakmica. Ni Benevento nije posebno efikasan, s 25 bodova i samo 13 postignutih golova.

Kvota za Benevento će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 u Germania je 1.82.

Hobro – Hillerod – Hillerod će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.92 at Germania

Domaćin može biti bolje plasiran od svog suparnika, ali gost je trenutno u boljoj formi. Hobro, koji je ranije igrao u Superligi, sigurno cilja na povratak na veliku scenu u Danskoj, ali ove sezone konkurencija je jača nego ikad. To uključuje bivše prvake Aalborg, izvrsni SønderjyskE, Fredericiu, Horsens i druge bivše prvoligaše. Hobro je izgubio tri puta u posljednjih pet kola, što je zabrinjavajuće uoči dolaska Hilerøda. Gosti su neporaženi u šest uzastopnih kola, s tri remija i tri pobjede u tom razdoblju. Trenutno su osmi na tablici i pokušat će se do kraja regularne sezone, koja traje 22 kola, popeti barem na šesto mjesto kako bi igrali u doigravanju. Čini se da bi na ovoj utakmici moglo biti golova. U prvom sudaru ovih dvaju timova u tekućoj sezoni, Hobro je kao gost pobijedio 1:0, ali sada predlažemo klađenje na to da će Hillerod pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2

Kvota za Hillerod će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 je 1.92 u Germania.

Ukupan tecaj na tiketu za četvrtak u kladionici Germania iznosi 7.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*