Tiket dana (petak, 10.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Ovaj vikend dolazi s maksimalnom ponudom, a zatim će se jedan preskočiti zbog završetka kvalifikacija za EURO. Bilo bi dobro iskoristiti obilje, iako je prava stvar samo u subotu i nedjelju. Kvote su bile važeće u trenutku sastavljanja listića za klađenje.

M’ gladbach – Wolfsburg – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.60 u Germania

Ako tražite utakmicu na koju biste se kladili za golove, onda je definitivno otvarajuća utakmica 11. kola njemačke Bundeslige ta. U njoj Borussia Mönchengladbach dočekuje Wolfsburg, a obje momčadi uvijek igraju za još jedan gol. To često rezultira još jednim golom u njihovoj mreži, ali ne odustaju od svog stila. U posljednjem kolu, Borussia je nevjerojatno propustila pobjedu u Freiburgu gdje su vodili 3:1, a domaćin je izjednačio s golom iz penala u 96. minuti za 3:3. To nije prvi put da Mönchengladbach nije uspio pobijediti nakon velikog vodstva; samo se sjetite utakmice prvog kola u Augsburgu. U 10 utakmica Mönchengladbacha postignuto je ukupno 42 gola, što je 4.2 po utakmici, i oni su momčad čije utakmice imaju najviše golova, slijede Augsburg, zatim Hoffenheim, Stuttgart i Bayern. Što se tiče Wolfsburga, i oni mogu sudjelovati u utakmicama s puno golova, ali puno rjeđe. U prošlom kolu su odigrali 2:2 s Werderom kod kuće, i morat će nadoknaditi ta dva izgubljena boda negdje. Na Borussia-Parku očekujemo golove i vidjet ćemo tko je bliži uspjehu.

Naš prijedlog je oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 s kvotom 2.60 u Germania.

Ath. Bilbao – Celta – Ath.Bilbao će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.80 u Germania

Baskijci imaju prilično neobičnu sezonu za njih. Općenito postižu puno golova, ali također primaju prilično puno, pa se može reći da je njihovo trenutno 5. mjesto sasvim adekvatno za njihove rezultate. Borit će se za mjesto u Ligi prvaka, što bi bio veliki uspjeh za Bilbao, ali moraju biti svjesni da su ispred njih Atletico Madrid, Barcelona i Real, pa je najrealističniji scenarij da će se morati “boriti” s timom Girona, trenutnim liderom La Lige, koji sada ima čak 10 bodova više. Svi vjeruju da će Girona, prije ili kasnije, posustati, pa timovi poput Bilbaa, Real Sociedada i Betisa moraju nastaviti pobjeđivati i biti strpljivi. U posljednjem kolu, Bilbao je proslavio teško izborenu pobjedu 3:2 u gostujućoj utakmici protiv Villarreala, ponovno potvrđujući da je njihov napad jači dio tima, iako nemaju izrazitog strijelca, a do sada je samo Inaki Williams postigao 5 golova. Celta igra od sjaja do očaja, često pokazujući oba ekstrema u istoj utakmici. Da, mislimo na dvoboj u Barceloni kada su uspjeli prokockati dva gola prednosti u posljednjih deset minuta i ostati praznih ruku u Kataloniji. Domaćini su favoriti, stoga predlažemo klađenje na njihovu pobjedu i da će u utakmici biti postignuta najmanje 2 gola.

Za klađenje da Ath.Bilbao će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvota u Germania je 1.80.

Sion – Vaduz – Sion će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.70 u Germania

Sion je vratio formu koju su imali na početku sezone i vjerujemo da će do zimske pauze steći dovoljno veliku prednost da mogu udobno čekati proljeće. U Challenge ligi, samo prvoplasirani tim direktno ulazi u Super ligu, dok drugoplasirani ide u doigravanje. Sion ima velikog rivala u timu Thuna, koji trenutno zaostaje samo tri boda, pa će se borba za promociju u elitu i sudionika doigravanja voditi između ova dva tima. Sion je nanizao pet uzastopnih pobjeda u ligi plus jednu u kupu, dok njihov rival Vaduz, koji u ovom kolu gostuje kod Siona, nije pobijedio u posljednjih šest kola. U svojih posljednjih četiri utakmice, tim iz Lihtenštajna uspio je osigurati samo jedan bod. Poznato je da Vaduz uvijek igra u švicarskim ligama, provevši neko vrijeme i u najvišem rangu, ali će svakako igrati u Europi kao predstavnici Lihtenštajna. Njihov najvažniji cilj je barem ostati u drugoj ligi. Ova utakmica označava drugi susret ovih dvaju timova u tekućem prvenstvu; u prvom kolu, Sion je slavio pobjedu 2:0 u Vaduzu. Očekujemo ponovnu pobjedu bivšeg tima Super lige, kao i najmanje dva postignuta gola.

Naša preporuka je da će Sion pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2. Kvota u Germania je 1.70.

Ukupan tecaj na tiketu za četvrtak u kladionici Germania iznosi 7.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*