Tiket dana (četvrtak, 09.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Polako se bliži završetak Lige Europe i Lige konferencija. Večeras su na rasporedu utakmice 4. kola u ovim dvama natjecanjima. Tečajevi su bili aktualni u trenutku sastavljanja tiketa.

LASK – Royal Union – Tim 2 će postići najmanje 2 gola @ 1.95 u Germania

Situacija u grupi E nakon tri kola je sljedeća: Liverpool ima maksimalnih 9 bodova i gotovo je siguran u nokaut fazu, dok Royal Union i Toulouse imaju po 4 boda, a LASK još nije osvojio bod. Austrijanci također imaju svoje šanse, posebno jer će ugostiti Belgijance i Francuze, dok će gostovati samo na Anfieldu. S dvije pobjede imali bi realne izglede da završe barem na trećem mjestu i nastave natjecanje u Ligi konferencija. Vodeći u belgijskom prvenstvu drže sve u svojim rukama, a vjerojatno će ključan biti dvoboj s Toulouseom u Bruxellesu, ali i pobjeda u Linzu bi im značajno pomogla. Royal Union igra izvrsno u Belgiji, a Jupiler liga je jača od austrijske Bundeslige, osobito ako ne računamo Salzburg. U prvom susretu ovih timova, Royal Union je pobijedio rezultatom 2:1, a vjerujemo da mogu ponovno dva puta pogoditi mrežu LASK-a.

Naša preporuka je da će Tim 2 postići najmanje 2 gola na utakmici. Tečaj u kladionici Germania iznosi 1.95.

Slavija – Roma – Oba tima će postići gol @ 1.88 u Germania

Duel u Pragu trebao bi odlučiti samo o prvom mjestu u grupi, budući da će i Slavia i Roma, gotovo sigurno, proći u sljedeću fazu Europske lige. Trenutno su Rimljani prvi s maksimalnih 9 bodova iz prvih tri kola, dok je tim iz Praga osvojio 6. Slavia je pobijedila Servette i Sheriffa, ali su prije dva tjedna izgubili na Olimpiku. Vjerojatno je taj meč odlučio pobjednika grupe, pod uvjetom da Slavia ne pobijedi ubjedljivije na svojoj Fortuna Areni.

U svojim ligaškim natjecanjima prošlog vikenda, oba tima su igrala kod kuće. Slavia je izgubila derbi protiv Viktorije iz Plzeňa, dok je Roma ostvarila nevjerojatan preokret i pobijedila Lecce. Rimljani su gubili do 91. minute protiv tima s juga zemlje, a onda su preko Azmuna i Lukakua uspjeli doći do pobjede.

Nema razloga da ovo bude tvrd meč, glavni dio posla ovih ekipa je završen, pa bi ovdje mogli očekivati golove. Naša preporuka je da oba tima će postići gol na utakmici, sa tečajem 1.88 u kladionici Germania.

Plzen – Dinamo Zagreb – Tim 1 će postići najmanje 2 gola @ 1.95 u Germania

Još jedna utakmica igra se u Češkoj u isto vrijeme, Viktorija u Plzenu dočekuje Dinamo iz Zagreba. Prije 14 dana Česi su napravili iznenađenje u Maksimiru i slavili protiv Dinama s rezultatom 2:1. Viktorija je ubjedljivo prva u ovoj grupi, imaju sve tri pobjede do sada i bit će pravo čudo ako ne budu prvi u grupi i izbore direktan plasman u osminu finala Lige konferencija. Modri će pokušati biti drugi i onda igrati baraž, ili šesnaestinu finala, kako god to gledali. Ne mogu biti zadovoljni dosadašnjim učinkom, nakon uvjerljive pobjede nad Astanom uslijedili su porazi od Balkanija u Prištini i Viktorije u Zagrebu, izgleda da slabi rezultati u hrvatskoj ligi nisu slučajni.

Viktorija je u naletu, puna samopouzdanja i zbog pobjede nad Slavijom prošlog vikenda u Pragu, pa vjerujemo da mogu ponovno biti na visokom nivou.

Naš prijedlog je da domaćin postigne dva gola, a tečaj je 1.95 u kladionici Germania.

Ferencvaroš – Genk – Oba tima će postići gol i zbroj golova će biti najmanje 3 @ 1.80 u Germania

Zanimljiv rasplet imat ćemo u grupi F Lige konferencija. Nakon polovine natjecanja, tri tima imaju po 5 bodova, dok je samo Čukarički još uvijek bez osvojenog boda. Osim Ferencvaroša i Genka, u igri je i Fiorentina, koja će gostovati kod Čukaričkog. To je povoljna okolnost za Violu, pa će duel u Budimpešti dobiti još veći značaj. Ferencvaroš je osvojio važan bod u Genku, a imajući u vidu da Belgijanci nisu pobijedili ni Fiorentinu na svom terenu, sada su oni pred potrebom da pobijede. Jedino što je bilo iznenađujuće prije dva tjedna u Genku jest to što se utakmica završila bez golova, budući da su oba tima inače vrlo efikasna. To će se sada promijeniti, jer bod ne bi odgovarao ni jednima ni drugima, pa treba očekivati otvoreniju igru i borbu za pobjedu.

U takvoj igri možemo očekivati golove s obje strane, pa je naš prijedlog da će oba tima postići gol, a ukupan broj golova na utakmici bit će najmanje 3, za što je tečaj u kladionici Germania 1.80.

Ukupan tecaj na tiketu za četvrtak u kladionici Germania iznosi 12.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*