Prognoza: Porto vs Manchester United (Četvrtak, 3. listopada, 21:00h)

Porto dočekuje Manchester United na Estádio do Dragão u drugom kolu Europa lige. Obje momčadi traže prvu pobjedu u ovogodišnjoj kampanji nakon poraza u prvom kolu. Porto ulazi u susret nakon uvjerljive pobjede u domaćem prvenstvu, dok United dolazi pod pritiskom nakon loših rezultata u Premier ligi.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Porto

Porto je u odličnoj formi u domaćem prvenstvu, s šest pobjeda u sedam utakmica. Međutim, u prvom kolu Europa lige izgubili su 3-2 od Bodo/Glimta unatoč igranju protiv 10 igrača više od 40 minuta. Samu Omorodion je u sjajnoj formi s pet golova u četiri utakmice i bit će ključna figura u napadu. Porto je jak na domaćem terenu, gdje su prošle sezone pobijedili Arsenal u Ligi prvaka.

Manchester United

Manchester United ulazi u ovaj susret pod velikim pritiskom. Nakon remija 1-1 protiv Twentea u prvom kolu, uslijedio je bolan poraz od Tottenhama 3-0 u Premier ligi. United se muči s ozljedama važnih igrača poput Lukea Shawa i Harryja Maguirea, a njihov napad je postigao samo jedan gol u posljednje tri utakmice. Rasmus Højlund i Marcus Rashford će biti ključni u pokušaju da se oporave od loše forme.

Međusobni omjer

Porto i Manchester United su se susreli nekoliko puta u povijesti, uključujući i legendarne duele u Ligi prvaka. United je slavio u posljednjem susretu na Dragão stadionu 2009. godine. Porto je u prošlosti znao iznenaditi engleske momčadi kod kuće, ali United ima bolji ukupan omjer protiv portugalskih ekipa.

Prijedlog za klađenje

Očekujemo utakmicu s puno prilika za oba tima. Porto je u boljoj formi, a United je pod pritiskom i s ozljedama ključnih igrača. Preporučujemo klađenje na opciju oba tima daju gol, s mogućim rezultatom 2-1 za Porto.

  • Datum i vrijeme: Četvrtak, 3. listopada, 21:00h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: Oba tima će postići gol na utakmici – 1.63

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*