Prognoza: Lazio vs Nice (Četvrtak, 3. listopada, 18:45h)

Lazio dočekuje Nice na Stadio Olimpico u drugom kolu grupne faze Europa lige. Lazio ulazi u ovaj susret nakon sjajne pobjede protiv Dynamo Kieva, dok je Nice remizirao s Real Sociedadom. Obje ekipe traže ključne bodove u ovom susretu kako bi osigurale prednost u skupini.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Lazio

Lazio je u odličnoj formi, neporaženi su u posljednjih 11 domaćih utakmica u svim natjecanjima. U prvom kolu Europa lige, Lazio je uvjerljivo pobijedio Dynamo Kyiv s 3-0. U zadnjoj utakmici, pobijedili su Torino 3-2 u Serie A, pokazujući veliku napadačku snagu. Boulaye Dia, koji je zabio dva gola u prvom kolu, predvodit će napad. Lazio nema većih problema s ozljedama, osim izostanka Samuele Gigota.

Nice

Nice se bori s nedosljednom formom ove sezone, posebno u gostima. Iako su ostvarili veliku pobjedu 8-0 protiv Saint-Étiennea, njihova posljednja utakmica u Ligue 1 završila je remijem bez golova protiv Lensa. Trenutno su bez ključnih napadača Gaëtana Labordea i Terema Moffija, što im otežava stvaranje ozbiljnijih prilika. Također, Tanguy Ndombele je upitan zbog ozljede mišića, što će dodatno oslabiti njihovu sredinu terena.

Međusobni omjer

Lazio je pobijedio Nice u oba prethodna susreta u Europa ligi 2017. godine. Lazio ima odličan domaći rekord protiv francuskih ekipa, dok Nice ima problema s formom u gostima, što može igrati ključnu ulogu.

Prijedlog za klađenje

Lazio je u boljoj formi i očekuje se da iskoriste slabosti Nicea. Preporučujemo klađenje na Lazio će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, s mogućim rezultatom 3-1 u korist Lazija.

  • Datum i vrijeme: Četvrtak, 3. listopada, 18:45h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: Lazio će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 – 1.65

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*