Tip dana: Bayern – Leverkusen: Najveći okršaj Bundeslige u Allianz Areni

Tip Dana na kladjenje.hr

Današnji derbi u Bundesligi između Bayern Münchena i Bayer Leverkusena obećava biti spektakularan. Bayern, pod vodstvom novog trenera Vincenta Kompanyja, brani svoju poziciju na vrhu lige, dok Leverkusen, predvođen Xabijem Alonsom, dolazi u München s ciljem da se izjednači s liderima. Obje momčadi su u vrhunskoj formi, a ova utakmica mogla bi odlučivati o prvenstvu.

Bayern Munich: Napadačka snaga pod Kompanyjem

Bayern München pod Kompanyjem igra impresivan nogomet. U četiri utakmice Bundeslige zabili su 16 golova, a vrhunac forme pokazali su u Ligi prvaka, pobijedivši Dinamo Zagreb s 9-2. Harry Kane je najopasniji igrač Bayerna, već je postigao pet golova i asistirao u četiri navrata ove sezone. Njihova zadnja pobjeda nad Werderom rezultatom 5-0 naglašava njihovu defanzivnu stabilnost, jer nisu dopustili nijednu šansu protivnicima. Kompany ističe kako cijela momčad pridonosi obrani, a s dvije čiste mreže ove sezone, Bayern izgleda spremno za sve izazove.

Međutim, najveći test za njih bit će upravo Leverkusen. Prošle sezone Bayer im je oduzeo ključne bodove, a ovo je prilika za osvetu. Michael Olise i Jamal Musiala pokazuju fantastične partije u veznom redu, što dodatno povećava Bayernovu napadačku moć. Zbog ozljeda, Bayern će biti oslabljen u obrani jer neće moći računati na Josipa Stanišića, Sacha Boeya i Hirokija Ita.

Bayer Leverkusen: Alonso vodi momčad s napadačkom vizijom

Leverkusen se u ovoj sezoni istaknuo napadačkim nogometom, ali i određenim problemima u obrani. Xabi Alonso gradi momčad s naglaskom na brze tranzicije, oslanjajući se na ofenzivce poput Floriana Wirtza i Victora Bonifacea. Wirtz je u posljednja tri susreta postigao četiri gola, dok je Boniface ključan u napadačkoj igri, pogotovo u ključnim trenucima. Njihova pobjeda nad Wolfsburgom rezultatom 4-3 pokazuje kako se nikada ne predaju, čak ni kada su u zaostatku.

Obrana Leverkusena nije najsigurnija, što bi moglo biti problem protiv moćnog Bayerna. Iako Alonso nema većih problema s ozljedama, morat će osigurati da obrana izdrži Bayernov pritisak, pogotovo na Allianz Areni, gdje su domaćini izrazito opasni. Momčad će se osloniti na iskustvo Granita Xhake u sredini terena i brzinu Frimponga na krilima kako bi probili Bayernovu defanzivu.

Naš prijedlog

Bayern München ulazi u ovaj susret kao favorit, ali Bayer Leverkusen je dovoljno opasan da uzvrati. U skladu s time, donosimo nekoliko prijedloga za klađenje:

Preporučujemo klađenje na Bayern će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol , jer obje momčadi imaju izrazito snažne napadačke linije. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.60 za ovu okladu.

Druga preporuka je klađenje na Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 , jer obje ekipe često igraju napadački otvorene utakmice s puno golova. Germania nudi koeficijent 1.95 za ovu opciju.

Na kraju, preporučujemo klađenje na Prvo poluvrijeme će završiti neriješeno , jer obje momčadi često kreću opreznije u velikim susretima. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.60 za ovaj ishod.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*