Tip dana: PSG – Rennes: PSG traži nastavak dominacije na domaćem terenu

Tip Dana na kladjenje.hr

Današnja utakmica u Ligue 1 između Paris Saint-Germaina i Stade Rennaisa obećava napetu borbu. PSG, pod vodstvom Luisa Enriquea, nastoji zadržati prvo mjesto u prvenstvu, dok Rennes dolazi u Pariz s ambicijom da preokrene svoju formu u gostima. Očekuje nas zanimljiv dvoboj na Parc des Princes, s mogućnošću nekoliko pogodaka.

PSG: Borba s ozljedama, ali dominacija na domaćem terenu

PSG ulazi u ovaj susret s pomiješanim rezultatima. Iako su neporaženi u Ligue 1 ove sezone s četiri pobjede i jednim remijem, momčad se suočava s brojnim ozljedama. Važni igrači poput Marca Asensija, Gonçala Ramosa i Gianluigija Donnarumme su ozlijeđeni, dok će se Luis Enrique morati osloniti na mlađe igrače. U posljednjoj utakmici PSG je odigrao 1-1 protiv Stade de Reimsa, a prije toga slavili su nad Brestom (3-1) i Montpellierom (6-0), pokazujući ofenzivnu snagu.

PSG se oslanja na brz napad predvođen Ousmaneom Dembelem i Randalom Kolo Muanijem. Iako imaju problematičnu obranu, napad im je jedan od najopasnijih u ligi. Luis Enrique očekuje povratak na pobjednički put i dodatno učvršćivanje pozicije na vrhu tablice. PSG ima dobru povijest protiv Rennesa na domaćem terenu, što im daje dodatno samopouzdanje pred ovu utakmicu​.

Rennes: Traženje stabilnosti u gostima

Rennes, trenutno osmi na ljestvici s dva poraza u posljednja tri gostovanja, ulazi u ovu utakmicu s puno neizvjesnosti. Nakon snažnog starta, uključujući pobjedu nad Montpellierom 3-0, momčad Juliena Stéphan nije uspjela kapitalizirati tu formu na gostovanjima, gdje su pretrpjeli poraze od Strasbourga i Reimsa. U posljednjem susretu su odigrali 1-1 protiv RC Lensa, a momčad se suočava s nekoliko ozljeda, uključujući Alemdara i Gomeza.

Njihov napad predvođen Arnaudom Kalimuendom ima potencijala, ali obrana se pokazala ranjivom, što će PSG sigurno nastojati iskoristiti. U prošlosti su imali uspjeha protiv PSG-a, ali većinom na domaćem terenu. Trener Stéphan će morati pronaći način kako stabilizirati obranu i pokušati ostvariti pozitivan rezultat u Parizu.

Naš prijedlog

PSG ulazi u ovaj susret kao favorit, s obzirom na njihovu formu kod kuće i ofenzivnu snagu. Iako imaju nekoliko važnih ozljeda, njihov napad predvođen Dembeleom i Kolo Muanijem nastavlja biti prijetnja svakom protivniku. Rennes, s druge strane, nastoji preokrenuti lošu formu u gostima, ali će se boriti s neizvjesnim obrambenim redom.

Preporučujemo klađenje na PSG će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 , jer PSG redovito postiže više od dva gola na domaćem terenu, dok Rennes često prima golove na gostovanjima. Kladionica Germania nudi koeficijent 1.80.

Druga opcija je Oba tima neće postići gol na utakmici , jer Rennes ima problema s napadom na gostujućim terenima, dok PSG ima solidnu obranu, unatoč ozljedama. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.15.

Treća preporuka je klađenje na PSG će postići najmanje po jedan gol u oba poluvremena , jer njihova ofenziva obično pritisne protivnike tijekom cijelog susreta. Kladionica Germania nudi koeficijent 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*