Tip dana: Liverpool – West Ham: Liverpool cilja novu pobjedu protiv Hammersa u EFL Kupu

Tip Dana na kladjenje.hr

Današnja utakmica između Liverpoola i West Hama u EFL Kupu privlači veliku pažnju jer Liverpool traži još jednu uvjerljivu pobjedu u ovom natjecanju. West Ham dolazi s nadom da će osigurati iznenađenje na Anfieldu, gdje je Liverpool prošle sezone slavio s uvjerljivih 5-1 protiv iste ekipe.

Liverpool: Rezerve traže potvrdu kvalitete

Liverpool ulazi u ovaj susret s velikim ambicijama i značajnim promjenama u sastavu. Jürgen Klopp obično rotira momčad u EFL Kupu, pružajući priliku mlađim igračima i onima s manjom minutažom. Caoimhin Kelleher, dugogodišnji zamjenski golman, ponovno će dobiti priliku. U obrani će igrati mladi Jarell Quansah, dok bi Federico Chiesa mogao debitirati u ovoj utakmici. Klopp se oslanja na širinu kadra, pa i s izmijenjenim sastavom, Liverpool ostaje favorit.

Liverpoolova snaga leži u napadu, unatoč izostancima glavnih igrača poput Mohameda Salaha i Alissona Beckera. Diogo Jota i Darwin Núñez vjerojatno će predvoditi ofenzivu. Obojica su u formi i sposobni brzo probiti protivničke obrane. Liverpool je ove sezone pokazao ofenzivnu dominaciju, posebno na domaćem terenu. Njihov stil igre temelji se na visokim presingom i brzom tranzicijom, što često dovodi do velikog broja prilika pred golom.

Iako su do sada uvjerljivi u napadu, Liverpoolova obrana nije besprijekorna. Ozljede su oslabile zadnju liniju, što je otvorilo prostor za mlade igrače. Obrana će biti pod pritiskom u ovoj utakmici, no prednost domaćeg terena i njihova sposobnost kontroliranja utakmice kroz posjed im daju prednost. Liverpool će tražiti rani gol kako bi smirili tempo igre i osigurali prolazak u sljedeću rundu. Brza kontrola igre i snažan napad ključ su njihove strategije u ovom susretu.

West Ham: Potraga za formom i iznenađenjem

West Ham dolazi na Anfield s velikim izazovom ispred sebe. Momčad Julena Lopeteguija ove sezone ima problema s konzistentnošću, a rezultati u Premier ligi nisu ohrabrujući. West Ham se bori s pronalaskom stabilnosti na terenu, posebno u organizaciji igre. Michail Antonio bit će glavni napadač, dok bi Declan Rice i Tomas Soucek trebali kontrolirati sredinu terena. Međutim, momčad se muči u pronalasku pravog ritma, posebno protiv jačih protivnika.

West Ham nije imao uspjeha u EFL Kupu u posljednjih nekoliko sezona, što dodatno povećava pritisak. Njihova obrana često pravi greške pod pritiskom, a napadi protiv Liverpoola će ih staviti na veliki test. Defanzivna linija West Hama morat će biti maksimalno fokusirana kako bi izdržala nalete Liverpoolovih ofenzivaca. Ukoliko obrana West Hama bude stabilna, mogu se nadati dugoj borbi.

West Hamova strategija vjerojatno će uključivati dublju obranu i brze kontranapade. Cilj će biti što dulje zadržati Liverpool bez postignutog gola. Ukoliko izdrže pritisak u prvoj polovici susreta, mogli bi iskoristiti prekide ili eventualne greške Liverpoolove obrane. Međutim, morat će biti iznimno učinkoviti jer će svaka propuštena prilika povećati pritisak na momčad.

Naš prijedlog

Liverpool je favorit u ovom susretu protiv West Hama, iako očekujemo da West Ham može pružiti izazov u napadačkom smislu. Preporučujemo klađenje na Liverpool će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.45 za ovu opciju.

Druga preporuka je klađenje na Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 , jer obje ekipe pokazuju napadački stil igre. Kladionica Germania nudi koeficijent 1.40 za ovu okladu.

Na kraju, preporučujemo klađenje na Liverpool će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici, s koeficijentom 1.80 u kladionici Germania.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*