Tiket dana (Srijeda, 04.09.2024)

Danas je vjerojatno dan s najslabijom ponudom od početka, ali već od sutra na meniju imamo okršaje reprezentacija u Ligi nacija. Predložene kvote vrijedile su u trenutku pisanja prijedloga.

Tanzanija – Etiopija – Tanzanija će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.88 u Germania

Na afričkom kontinentu počinju kvalifikacije za novo izdanje Afričkog kupa nacija. U toku su, još uvijek, kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026. godine i to natjecanje je u fokusu svih nacionalnih timova koji nisu u potpunosti izgubili šansu da odu na sjevernoamerički kontinent kroz dvije godine. Tanzanija se još uvijek nada, oni su u svojoj grupi na trećem mjestu s istim brojem bodova kao i drugoplasirani Niger, dok je u vodstvu veliki favorit Maroko, polufinalist prethodnog Svjetskog prvenstva. Marokanci će, gotovo sigurno, osvojiti prvo mjesto u grupi, a Tanzanija se nada da može biti među najboljim drugoplasiranim selekcijama. Njihov rival u prvom kolu novog ciklusa kvalifikacija za Afrički kup nacija, koji će se igrati u Maroku početkom 2026. godine, je reprezentacija Etiopije. Radi se o jednoj od slabijih reprezentacija s “crnog” kontinenta i već su bez šansi da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo, a nije ih bilo ni na prethodnom kontinentalnom u Obali Bjelokosti. Svakako je Tanzanija favorit, posebno jer se igra u njihovoj prijestolnici Dar es Salamu.

Golova ne bi trebalo biti mnogo, i naš prijedlog je Tanzanija će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 s kvotom 1.88 u kladionici Germania.

Sudan – Niger – Sudan će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.80 u Germania

Sudanci su propustili prethodno izdanje Afričkog kupa nacija, što je bio veliki neuspjeh za ovu selekciju. Zato su furiozno startali u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i trenutno su vodeći tim u žestokoj konkurenciji Senegala i Konga. Ukoliko bi se, po prvi put naravno, plasirali na Svjetsko prvenstvo, to bi bilo čudo jer se ne radi o selekciji koja se etablirala kao favorit čak ni na svom kontinentu. U prva četiri kola imaju 3 pobjede i jedan remi, ali im tek predstoji prvi okršaj sa Senegalom. U kvalifikacijskoj grupi za plasman na Afrički kup nacija, koji će se igrati u Maroku, pored Sudana i Nigera, nalaze se još Angola i Gana, što ovu grupu čini jednom od najneizvjesnijih, a plasmanu se nadaju sve četiri selekcije. Mjesta ima samo za dvije i svaki bod će biti veoma važan. Niger također nije otišao u Obalu Bjelokosti, propustio je kontinentalno prvenstvo, ali i oni dobro stoje u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i bore se za drugo mjesto u grupi, s obzirom na to da je prvo rezervirano za Maroko. Ne očekujemo da Sudan izgubi, ali nismo uvjereni ni u trijumf. Naš prijedlog je dupla šansa na domaćina uz mali broj golova.

Za Sudan će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.80 u kladionici Germania.

CZ Jena – Erfurt – CZ Jena će pobijediti na utakmici @ 1.63 u Germania

Utakmica 6. kola njemačke regionalne lige Sjeveroistok odgođena je zbog obaveza domaće Jene u DFB kupu. Oni su igrali protiv Bayera iz Leverkusena, osvajača duple krune, i nakon velikog otpora izgubili minimalnim rezultatom. Prvak Njemačke slavio je na istoku zemlje golom Hofmanna u drugom poluvremenu, prošao dalje, ali Jeni ostaje utjeha da su dobar dio meča bili ravnopravni s najboljim njemačkim timom. Za sada Jena ide odlično u prvenstvu, iz pet utakmica sakupili su maksimalnih 15 bodova i nalaze se na vrhu tablice, s jednom utakmicom manje od ostalih timova. Za petama im je Lokomotiva iz Leipziga s bodom manje, ali i utakmicom više, i ovo je prilika da Jena, novim trijumfom, pobjegne na četiri boda razlike. U treću ligu ide samo prvoplasirani tim, što u ovim regionalnim ligama predstavlja problem za timove s najvećim ambicijama. Veoma je teško stići do neke od jedinstvenih liga, a one započinju od treće. “Crveno-bijeli” iz Erfurta nalaze se u donjem dijelu tablice, osvojili su 7 bodova iz 5 utakmica, ali i oni imaju velike ambicije u ovoj sezoni. Ipak, već su dva puta “rot-weissi” izgubili, a u Jeni im se smiješi novi poraz.

Za CZ Jena će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobija koeficijent 1.63.

Izrael (U21) – Njemačka (U21) – 21/Njemačka će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici @ 1.60 u Germania

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo mladih reprezentacija ulaze u završnu fazu. Ostala su još tri kola i već se polako naziru pobjednici, dok se velike borbe vode za druga mjesta u skupinama koja vode u doigravanje. U skupini D Nijemci su na vrhu s bodom više od Poljaka, ali i utakmicom manje odigranom. To je ovaj susret s mladim Izraelcima, koji je odgođen zbog poznatih događaja. Izrael je bez šansi u ovim kvalifikacijama, iako su bili odlični na prethodnom Europskom prvenstvu u Gruziji, gdje su igrali u polufinalu i zahvaljujući tome bili su i na Olimpijskim igrama u Parizu. Na tom prvenstvu Nijemci i Izraelci su bili u istoj skupini, a utakmica je tada završila rezultatom 1:1. Za razliku od toga, u prvom okršaju u ovim kvalifikacijama Njemačka je slavila s 2:0, a taj susret odigran je krajem ožujka ove godine. S obzirom na to da je Nijemcima pobjeda vrlo bitna, a Izrael nema nikakve šanse, uz to igra se na neutralnom terenu, jasno je tko je favorit.

Koeficijent je nizak na pobjedu mladih “Panzera” i predlažemo prijelaz 21/Njemačka će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici s koeficijentom 1.60 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 8.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*