Tiket dana (Utorak, 27.08.2024)

U naredna tri dana završiće se preduge kvalifikacije za europske kupove i onda čekamo ždrijeb za grupnu fazu Lige prvaka, Europske lige i Konferencijske lige. Kvote iz naših prijedloga bit će aktualne u trenutku sastavljanja tiketa.

Salzburg – Dynamo K. – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.05 u Germania

Opće je mišljenje da su Red Bullovci završili posao već u Poljskoj kada su u Lublinu pobijedili Dinamo iz Kijeva sa 2:0. Iako je meč igran na neutralnom terenu, Ukrajinci su ipak bili formalni domaćini. U Mozartovom gradu, Bikovima odgovara i minimalan poraz da bi ponovno igrali u grupnoj fazi Lige prvaka, po prvi put kao viceprvaci svoje zemlje, pa će tako Bundesliga Austrije prvi put imati dva predstavnika u elitnom natjecanju, budući da je Sturm to osigurao osvajanjem naslova. Što preostaje Ukrajincima? Moraju igrati napadački, riskantno i pokušati brzo postići gol protiv Bikova, čime bi unijeli dramatiku u ovaj meč. Nisu imali povoljan rezultat ni prije uzvrata u Glasgowu, ali su ipak pobijedili sa 2:0 i izbacili Rangers. Salzburg je ozbiljna momčad, unatoč brojnim prodajama svakog ljeta, i sigurno neće riskirati da izgube ogroman novac koji UEFA daje sudionicima Lige prvaka.

Golovi su prva opcija, a za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 2.05 u kladionici Germania.

Sparta Prag – Malmo – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.70 u Germania

Švedski prvak imao je više od igre u prvom susretu s Česima, ali statistika ne donosi rezultat, već samo dojam. Sparta je slavila sa 2:0 i jednom nogom su već u Ligi prvaka. Naravno, Malmö se neće unaprijed predati, baš kao što su izbacili i PAOK u prošlom kolu, iako su u uzvratu na Tumbi gubili do posljednje sekunde regularnog vremena, kada su, uz dosta sreće, izjednačili na 3:3 i u produžecima postigli gol koji ih je odveo u play-off kvalifikacija za Ligu prvaka. Sparta je podbacila u domaćem prvenstvu prošlog vikenda, odigravši samo 2:2 protiv ekipe Slovácko, što im je bio prvi remi nakon četiri uvodne pobjede. Zanimljivo je da je i Malmö odigrao 2:2, ali u gostima protiv Kalmara, no zadržali su lidersku poziciju i i dalje su prvi favoriti za obranu naslova. Gosti nemaju što braniti i moraju pokušati napraviti čudo na Letni. Kada su uspjeli “preživjeti” Tumbu, neće se uplašiti ni atmosfere na čuvenom praškom stadionu.

Naš prijedlog je igra gol-gol, a za oba tima će postići gol na utakmici kvota je 1.70 u kladionici Germania.

Mallorca – Sevilla – Oba tima će postići gol na utakmici @ 2.10 u Germania

Nakon samo dva odigrana kola, Španjolci će igrati vanredno. Od utorka do četvrtka na programu je 3. kolo La Lige, s tim da je odgođena utakmica Betisa koji igra u europskim kvalifikacijama. Vanredno kolo otvara duel na Balearskim otocima gdje domaća Mallorca dočekuje Sevillu. Domaćini su iznenadili Real Madrid na premijeri i osvojili bod na svom terenu, ali su poraženi u Pamploni od Osasune u drugom kolu minimalnim rezultatom. Jedan bod iz dva kola ima i Sevilla, za koju smatramo da je imala nešto lakše protivnike. Na startu su osvojili bod na dalekim Kanarskim otocima, protiv Las Palmasa je bilo 2:2, a onda su na svom Sánchez Pizjuánu izgubili od Villarreala sa 2:1, u jednom dramatičnom meču s poništenim golovima i pogotkom Ayozea Péreza za trijumf Žute podmornice u 95. minuti. Andaluzijci igraju na gol više, a Mallorca na gol manje. Nekako je najrealnije da vidimo barem po jedan gol s obje strane.

Za oba tima će postići gol na utakmici na Balearima kvota je 2.10 u kladionici Germania.

Cremonese – Palermo – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.03 u Germania

Vanredno kolo igra se i u talijanskoj Seriji B, a u pitanju je treća runda. U Cremonu dolazi Palermo, koji je još uvijek bez osvojenog boda i bez postignutog gola. Tim sa Sicilije poražen je u prva dva kola, prvo minimalnim rezultatom u Bresci, a zatim i sa 2:0 u Pisi. Imaju i treće uzastopno gostovanje u Seriji B, a ako računamo i utakmicu u Parmi, u prvom kolu Kupa Italije koju su, uzgred, dobili, ovo im je četvrto gostovanje u nizu. Prvi put će pred svoje navijače na stadionu Renzo Barbera izaći tek narednog vikenda kada budu dočekali Cosenzu. Cremonese ima poraz u Cosenci i pobjedu nad Carrareseom, a na oba meča odlučio je samo po jedan gol. U prethodnoj sezoni ove ekipe su igrale vrlo efikasne međusobne utakmice, na dvije utakmice palo je ukupno 9 golova, ali čini nam se da na početku ove sezone ni jedni ni drugi nisu raspoloženi za postizanje golova.

Zato je naš prijedlog zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 s koeficijentom 2.03 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 14.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*