Tiket dana (Petak, 23.08.2024)

Ovog vikenda počinje i posljednje natjecanje iz tzv. “lige petice”, njemačka Bundesliga. Predložene kvote bile su važeće u vrijeme sastavljanja prijedloga.

PSG – Montpellier – PSG će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol @ 2.35 u Germania

Počela je nova era kod pariških Svetaca, era bez Kyliana Mbappéa. I nakon odlaska fantastičnog napadača, Parižani su i dalje prvi favoriti da zadrže šampionski naslov, ali će to sigurno biti teže ostvariti nego dok je njihov dres nosio ovaj brzonogi nogometaš. Početak je bio odličan, PSG je slavio na gostovanju u Le Havreu sa 4:1, ali treba obratiti pažnju na činjenicu da je rezultat do 85. minute bio 1:1. Svojim navijačima prvi put u sezoni predstavit će se u utakmici s Montpellierom. Gosti su na premijeri odigrali neriješeno sa Strasbourgom na svom terenu i sigurno nisu zadovoljni takvim ishodom, iako su oni bili ti koji su jurili prednost rivala, doduše vrlo kratko. Paris Saint-Germain je dobio posljednjih 10 dvoboja s Montpellierom, dakle punih pet godina Montpellier ne može ni do boda, pa sumnjamo da će ostati neporaženi i sada na Parku prinčeva. Pobjeda Svetaca ne bi smjela doći u pitanje, a jedino što gosti mogu je da barem postignu gol.

Za kombinaciju PSG će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol kvota je 2.35 u kladionici Germania.

Shelbourne – Bohemians – Shelbourne će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

Lider irske Premier lige kao da je iz ritma izbacio nastup u Europi. Dok su se borili u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, nogometaši Shelbournea osvojili su samo dva boda u posljednja tri kola. Remizirali su s Droghedom i Derry Cityjem, a izgubili na gostovanju kod Sligo Roversa. I dalje su na prvom mjestu, sada s dva boda više od drugoplasiranog Derry Cityja, ali imaju i jednu utakmicu manje odigranu. U Europi ih je zaustavio švicarski Zürich, ali to možda i nije loša okolnost za Shelbourne jer im predstoji završnica sezone u Premier ligi i pokušaj osvajanja naslova. U goste im dolazi gradski rival Bohemians, koji se bori za opstanak. Trenutno su na 8. mjestu s 4 boda više od pretposljednjeg Dundalka i šest više od posljednje Droghede. Njihova velika prednost je u tome što imaju dvije utakmice manje u odnosu na rivale s dna tablice. Bohemians nije pobijedio u devet posljednjih prvenstvenih utakmica, ali je slavio na prethodnom gostovanju kod Shelbournea. To je još jedan razlog da lider ozbiljno shvati svog rivala i maksimalno se potrudi da stigne do trijumfa.

Za Shelbourne će pobijediti na utakmici, u kladionici Germania koeficijent iznosi 2.05.

Aalborg – Aarhus – Aarhus će pobijediti na utakmici @ 1.58 u Germania

Aarhus igra jako dobro na početku Superlige Danske i maksimalno su iskoristili to što nisu imali obaveze u europskim natjecanjima, za razliku od Midtjyllanda, Kopenhagena, Silkeborga i Brøndbyja. Prošle su sezone igrali u finalu Kupa, ali su poraženi od Silkeborga. Nakon pet odigranih kola nalaze se na 4. mjestu s 10 bodova, samo dva manje od vodećeg Silkeborga. Imaju samo jedan poraz, i to na Parkenu od FC Kopenhagena, iako su u tom susretu imali prednost nad Lavovima. Aalborg se vratio u elitu nakon jedne sezone provedene u nižem rangu. Bio je to pravi šok za nekadašnjeg prvaka Danske, ali su sada ponovno tu gdje trebaju biti. Početak prvenstva za njih je bio prosječan; pobijedili su dva puta, a tri puta su izgubili, i sva tri poraza bila su uvjerljiva, bez postignutog gola i s ukupno 9 primljenih golova. Aarhus je favorit na ovom gostovanju i očekujemo dvojku.

Za Aarhus će pobijediti na utakmici u kladionici Germania dobiva se kvota 1.58.

Karlsrue – Elverzberg – Karlsruher će pobijediti na utakmici @ 1.68 u Germania

Njemačka Cvajta stigla je do 3. kola, a prošlog vikenda nije bilo utakmica jer je na programu bilo prvo kolo DFB kupa. Nakon prve dvije runde, maksimalan je samo Paderborn, dok još sedam timova nije osjetilo gorčinu poraza. Među tih sedam ekipa su i Karlsruhe i Elversberg, koji se sastaju u ovom kolu. Domaćin je sakupio 4 boda, pobijedili su u premijeri Nürnberg sa 3:2, i to nakon što su gubili dva gola, isključivo zahvaljujući gruzijskom napadaču, strijelcu sva tri pogotka. U drugom kolu, Karlsruhe je imao teško gostovanje u Düsseldorfu, gdje su uspjeli sačuvati svoju mrežu i donijeti važan bod. Elversberg nema poraz, ali nema ni pobjedu. Prošlogodišnji debitant u Cvajti započeo je s dva remija, u Magdeburgu 0:0 i na svom terenu s Kölnom 2:2. Protiv Jarčeva su gubili, pa onda vodili, ali je na kraju završilo bez pobjednika. Domaćin djeluje nešto ozbiljnije, a i ambicije Karlsruhea su veće nego Elversberga.

Zato prednost dajemo domaćinu, a za Karlsruher će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva koeficijent koji iznosi 1.68.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 12.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*