Tiket dana (Petak, 14.06.2024)

Večeras se na Allianz Areni u Münchenu igra premijerni meč na 17. po redu Europskom prvenstvu u nogometu. Otvara ga domaćin Njemačka u dvoboju s reprezentacijom Škotske. Ostatak ponude je jako slab i tako će biti cijelo vrijeme trajanja EURA. Kvote i granice vrijedile su u trenutku sastavljanja prijedloga.

Njemačka – Škotska – Oba tima će postići gol na utakmici @ 2.05 u Germania

Europsko prvenstvo počinje utakmicom između Pancera i Škotlanđana. Domaćin prvenstva želi ostvariti dobar rezultat, možda napasti i titulu, a uspjeh im je preko potreban nakon tri neuspješna nastupa na velikim natjecanjima. Novi izbornik je Julian Nagelsmann, a u dvije kontrolne utakmice pred EURO, Nijemci su remizirali s Ukrajinom i pobijedili Grčku. Škoti su do plasmana na drugo uzastopno Europsko prvenstvo došli kao drugoplasirana ekipa u kvalifikacijskoj skupini. Završili su iza Španjolske, ali ispred Norveške, Gruzije i Cipra. I oni su igrali dva pripremna meča, ali protiv nešto slabijih rivala. Pobijedili su Gibraltar s 2:0, a protiv Finske su ispustili dva gola prednosti i na kraju remizirali, što je sigurno zabrinulo izbornika Stevea Clarkea. U A skupini su, osim ove dvije reprezentacije, još Švicarska i Mađarska i svaki bod će biti izuzetno važan. Nijemci su favoriti u ovom dvoboju, ali se mnogo puta događalo da na otvaranju velikog natjecanja prisustvujemo iznenađenju, nerijetko i senzaciji.

Zato je naš prijedlog igra oba tima će postići gol na utakmici za koju u kladionici Germania dobivate kvotu koja iznosi 2.05.

Vitebsk – Torpedo Zh. – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.71 u Germania

Gosti su lideri bjeloruskog prvenstva i s 26 bodova iz 11 kola vode ispred Nemana koji je sakupio dva manje. Obrana je glavna uzdanica Žodina i do sada su primili samo pet golova, što znači da primaju gol na svakoj drugoj utakmici. Nije loš ni Vitebsk, domaća ekipa je na visokom 6. mjestu, a nakon 11 kola imaju 18 bodova, kao i Slavija iz Mozira koja je ispred njih samo zbog bolje gol razlike. Na pet odigranih utakmica na svom terenu Vitebsk je zabilježio tri pobjede i dva poraza, a i njihova obrana je za pohvalu jer su do sada primili samo 8 golova. U prethodnom kolu Vitebsk je igrao bez golova kod Gomela, a kolo ranije je pobijedio Naftan s 2:0. Žodino je bez poraza u posljednjih osam utakmica, a u prethodnih šest imaju 5 pobjeda i jedan remi. Favoriti su i u Vitebsku, ali će to biti težak ispit.

Naš prijedlog je mali broj golova, a za zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.72 u kladionici Germania.

Pharco – Al Ahli – Al Ahli će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.97 u Germania

Al Ahli je nedavno postao prvak Afrike. U dvomeču finala bili su bolji od tuniške Esperanse, a za ukupni trijumf trebao im je samo jedan gol u 180 minuta igre. Atmosfera u Kairu bila je fantastična i utakmici je prisustvovalo 75 tisuća gledatelja. Sada se Al Ahli okreće obavezama u domaćem prvenstvu. Trenutno su u sredini tablice, ali to je samo privid zbog činjenice da su u zaostatku veliki broj utakmica. Zbog međunarodnih obaveza Al Ahli je odgađao utakmice, a sada će morati igrati po ubrzanom ritmu. Čak sedam utakmica imaju manje od vodećeg Pyramidsa koji ima 20 bodova više. Gostovanje u Aleksandriji kod ekipe Farko bit će jedno od zahtjevnijih do kraja sezone. Farko je tim koji meč dočekuje u zoni ispadanja i svaki naredni duel za njih je kvalifikacijski. U dobroj su formi i vezali su četiri meča bez poraza u prvenstvu, a bili su uspješni i u kupu prije dvije sedmice, prije pauze u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Za Al Ahli će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.97 u kladionici Germania.

Far Rabat – Fus Rabat – Far Rabat će pobijediti na utakmici @ 1.35 u Germania

Sve utakmice posljednjeg kola marokanske Botola lige igrat će se u petak u isto vrijeme. Borba za titulu vodi se između prvoplasirane Raja Casablance i drugoplasiranog FAR-a iz Rabata. Ekipa iz Casablance ima bod više i potreban im je trijumf na gostovanju kod ekipe Mouloudije. To bi mogla biti mina za Raju jer domaćin se grčevito bori za opstanak i ima samo bod više od prve ekipe u zoni ispadanja. Ukoliko bi Mouloudija izgubila, lako bi se moglo desiti da ispadnu iz elitnog ranga. Ukoliko Mouloudija makar uzme bod Raji, to je velika šansa za FAR Rabat koji bi u tom slučaju, uz trijumf nad gradskim rivalom FUS-om, stigao do šampionskog naslova. Ako se to ne desi, nogometaši FAR-a su sami krivi jer su u posljednja tri kola osvojili samo 4 boda. U prošlom kolu su igrali neriješeno kod Moghreba 2:2 i tada dozvolili rokadu na vrhu. FUS iz Rabata je bez velikih ambicija u ovom dvoboju, oni su na visokom 4. mjestu i lako bi mogli skliznuti čak na 7. poziciju, što im se ne bi svidjelo, ali motiv je svakako na strani domaće ekipe.

Zato i očekujemo Far Rabat će pobijediti na utakmici, a za to se u kladionici Germania dobija kvota 1.35.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 9.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*