Tiket dana (Četvrtak, 18.04.2024)

Večeras su na programu revanš mečevi četvrtfinala Lige Evrope i Lige konferencija. Pred nama je osam zanimljivih utakmica nakon kojih ćemo saznati tko će u polufinale. Predložene kvote bile su valjane u trenutku sastavljanja prijedloga.

Fiorentina – Viktoria Plzen – Fiorentina će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.15 u Germania

Kao što se očekivalo, ni Česi ni Talijani nisu mnogo rizikovali u Plzenu. Na kraju je bilo baš kako smo pretpostavljali, bez postignutih golova. Viola ima bolje šanse za napredovanje u polufinale, posebno zato što igraju pred svojim navijačima. Fiorentina je nedavno posustala u Serie A i uložila je sve napore u preostala dva natjecanja u kojima sudjeluju. Osim dobrih nastupa u Europi, došli su do finala domaćeg kupa i imaju veliku šansu osvojiti trofej. Njihov protivnik bit će ekipa Atalante, a Fiorentina je prošle godine izgubila u finalu, pa već 23 godine čekaju trofej u bilo kojem natjecanju. Viktoria je u polufinalu češkog kupa, a također su daleko od borbe za titulu u svojoj zemlji. Obrana im je čvrsta, nisu primili gol u prethodna četiri meča u svim natjecanjima. Bit će teško i u Firenci, a naš prijedlog je dvostruka šansa za domaćina uz malo golova.

Za okladu Fiorentina će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2, kvota u Germaniji iznosi 2.15.

Lille – Aston Villa – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.90 u Germania

Aston Villa imala je prednost od dva gola u utakmici protiv Lillea, ali je francuski tim uspio postići ključni gol prema kraju. Nakon rezultata 2:1, šanse Lillea su znatno povećane, ali još uvijek moraju pobijediti izvrsni engleski tim barem da bi došli do produžetaka. I Lille i Villa dobro nastupaju u svojim ligama. Tim iz sjeverne Francuske osigurao je tri pobjede i dva remija u zadnjih pet kola Ligue 1, dok je tim iz Birminghama impresionirao sve pobjedom nad Arsenalom na Etihadu. Sada su se vratili na željeno četvrto mjesto, koje vodi u Ligu prvaka sljedeće jeseni. Fokus Aston Ville je na Premier ligi i pokušaju da se po prvi put kvalificiraju za elitno europsko natjecanje, dok i Lille teži istom, iako s prethodnim iskustvom u Ligi prvaka, budući da su bili prvaci prije dvije godine. Lille je također četvrti u Ligue 1 i pokušava preteći barem jedan tim ispred sebe, s Monacom koji je trenutno tri boda udaljen. Ovo je jedna od neizvjesnijih utakmica, i ponovno, golovi su dobar izbor.

Za okladu da će oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota u Germaniji iznosi 1.80.

PAOK – Klub Brugge – PAOK će pobijediti na utakmici @ 1.85 u Germania

Dobro znamo koliko je Europa važna navijačima PAOK-a, i iz te perspektive, Belgijancima neće biti lako na Tumbi. Nakon prvih 90 minuta ovog četvrtfinala, Club Brugge ima prednost od jednog gola, koju su osigurali na početku utakmice. Pobjeda je mogla biti još uvjerljivija, ali su Belgijanci kasnije promašili penal. Grci ne mogu biti zadovoljni svojim nastupom u Bruggeu, ali bili su još gori u Zagrebu, gdje su izgubili s razlikom od dva gola, no uspjeli su postići pet golova protiv Modrih u uzvratnoj utakmici, pobijedivši 5:1 i prošavši u četvrtfinale. Tijekom vikenda su odmarali u ligi, dok je Club Brugge imao tešku utakmicu protiv aktualnog prvaka Antwerpa, koju su uvjerljivo dobili. Tom pobjedom, Club Brugge uključio se u borbu za naslov, sada zaostaju samo dva boda za Royal Unionom i pet bodova za liderom Anderlechtom. Što se tiče utakmice u Solunu, dajemo prednost PAOK-u i ponavljamo, crno-bijeli su potpuno drugačiji tim na svojoj Tumbi.

Kvota za PAOK će pobijediti na utakmici u Germaniji iznosi 1.85.

West Hem – Bayer Leverkusen – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.65 u Germania

Evo jedne utakmice Lige Europe. Domaći tim čeka revanš u sumornoj atmosferi dok su gosti u ekstazi. Bayer je u nedjelju službeno postao prvak Njemačke prvi put u svojoj povijesti. Slavlje je bilo nevjerojatno, i veliko je pitanje jesu li uspjeli odmoriti i usredotočiti se na tešku utakmicu u Londonu. Na sreću za Farmaceute, stekli su prednost od dva gola u kasnim fazama prve utakmice, pa si mogu priuštiti čak i minimalan poraz. Ova generacija iz Leverkusena svakako želi ući u povijest, iako su osvajanjem titule već postali besmrtni. Zamislite da postignu “trostruki uspjeh” i završe sezonu neporaženi u svim natjecanjima. Za West Ham, Liga Europe prilika je za kvalifikaciju u Ligu prvaka, jer je to gotovo nemoguće postići preko Premier lige uslijed konkurencije drugih engleskih divova. Do Lige Europe došli su osvajanjem Lige konferencija prošlog proljeća. Sada ih čeka težak ispit; moraju nanijeti Farmaceutima prvi poraz ove sezone i to s barem dva gola razlike. Teško, ali ne i nemoguće.

Naš prijedlog je oklada oba tima će postići gol na utakmici s kvotom 1.65 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionica Germania iznosi 12.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*