TIP DANA: Udinese – Inter: Zebre osjećaju pritisak, Udine je tradicionalno teško gostovanje za Inter!

Tip Dana na kladjenje.hr

U ponedjeljak, naravno, postoji slabija ponuda za klađenje nego u prethodnih nekoliko dana, a ovaj put smo analizirali dvoboj koji će se igrati u Udinama, gdje će Udinese ugostiti Inter. Početak utakmice između ove dvije momčadi zakazan je za 20:45.

Udinese: Poraz bi ozbiljno zakomplicirao situaciju!

Udinese je osnovan davne 1896. godine, i nikada u svojoj povijesti crno-bijeli nisu osvojili naslov prvaka Italije, s tri trofeja prvaka Serije B. Prošle sezone popularne Zebre završile su na dvanaestom mjestu na ljestvici, i godinama je slučaj da ovaj tim relativno mirno završava sezonu, ali ostaje vidjeti hoće li to biti slučaj i ovaj put. Trenutno, Gabrielle Cioffijevi igrači nalaze se na petnaestom mjestu na ljestvici, samo dva boda iznad zone ispadanja, i valja napomenuti da ekipa iz Friulija ima prilično izazovan raspored pred sobom, jer još uvijek moraju igrati utakmice protiv Intera, Rome, Napolija i impresivnog Bologne ove sezone.

U posljednjih pet utakmica u najvišem rangu talijanskog nogometa, Cioffijevi učenici ostvarili su samo jednu pobjedu, s dva remija i isto toliko poraza. U posljednjem kolu popularne Zebre remizirale su u gostima kod Sassuola, koji također očajnički treba bodove u borbi za ostanak, a utakmica je završila 1:1. Prije toga, Udinese je doživio neugodan poraz na svom stadionu protiv Torina, a ta utakmica na Friuliju završila je 2:0. Posljednja ligaška pobjeda bivšeg talijanskog predstavnika u Ligi prvaka ostvarena je prije nešto manje od mjesec dana u gostima kod Lazija, što je svakako bilo veliko iznenađenje, a ne smijemo zaboraviti ni pobjedu nad Juventusom usred Torina, prije nešto manje od dva mjeseca.

Što se tiče nastupa na domaćem terenu, ekipa iz Udina do sada je odigrala petnaest utakmica na svom stadionu, zanimljivo ostvarivši samo jednu pobjedu, s čak devet remija, ali i pet poraza, što Udinese čini drugom najslabijom domaćom ekipom, nadmašenom samo od Salernitane, koja se već smatra osuđenom na Seriju B. Naposljetku, posljednji međusobni dvoboj između Udinesea i Intera odigran je početkom prosinca prošle godine, s Nerazzurrima koji su slavili više nego uvjerljivu pobjedu 4:0.

Inter: Neroazuri tradicionalno teško igraju u Udinama!

Prošla sezona bila je uspješna za Neroazure, unatoč tome što ekipa nije osvojila Scudetto, ali su osvojili talijanski Kup i došli do finala Lige prvaka, gdje je talijanski predstavnik poražen od Manchester Cityja. Ovog puta primarni cilj bio je Scudetto, i kako sada stvari stoje, čini se da samo čudo može spriječiti Neroazure da na kraju ostanu bez trofeja pobjednika Serie A. Trenutno, Simone Inzaghi i njegovi igrači nalaze se na prvom mjestu na ljestvici s jedanaest bodova prednosti nad drugoplasiranim Milanom, koji je odigrao jednu utakmicu više nakon što su Rossoneri slavili tešku pobjedu u gostima protiv Fiorentine, završivši 1:2.

S obzirom da je do kraja prvenstva ostalo samo sedam utakmica, čini se nerealnim da itko može dostići ogromnu prednost Intera nad najbližim suparnicima. U posljednjih pet ligaških utakmica, Inter je ostvario četiri pobjede i samo jedan remi, i to na svom stadionu protiv aktualnih prvaka Napolija, završivši 1:1. U posljednjem kolu, vodeći tim Serie A slavio je kod kuće protiv Empolija, s utakmicom koja je završila 2:0, dodatno učvrstivši svoju poziciju. Nažalost, ovog puta Inter nije uspio doći do završnih faza Lige prvaka, jer je talijanski predstavnik eliminiran u osmini finala od Atletico Madrida, koji je bio bolji nakon izvođenja jedanaesteraca.

Osim toga, milanski div također je ispao iz Kupa od Bologne u osmini finala. Međutim, kako smo već spomenuli, dobro je što Neroazuri igraju najbolje u svojem prioritetnom natjecanju, a to je, naravno, Serie A. Gledajući nastupe u gostima, vodeći tim na ljestvici i najvjerojatniji budući prvak Italije odigrao je četrnaest utakmica u gostima, ostvarivši dvanaest pobjeda i samo dva remija, što Inzaghiijeve učenike čini najboljom gostujućom momčadi u Serie A. Udinese je često bio koban za Neroazure, s posljednjom ligaškom pobjedom popularnih Zebri prije dvije godine kada je na Friuliju bilo 3:1, i čini se da ekipu s Giuseppe Meazze čeka težak zadatak.

Naš prijedlog

Kao što smo već spomenuli, Udinese ne bi smio izgubiti ovaj dvoboj jer bi to ozbiljno zakompliciralo njihovu situaciju u završnici prvenstva, a uz to, Inter u posljednje vrijeme ima dosta problema u Udinama. Stoga hrabro preporučujemo fokusiranje na Udinese će pobijediti na utakmici ili će utakmica završiti neriješeno, za koju Germania nudi kvotu 2.95.

Vrlo je moguće da će domaćin odabrati izrazito defenzivnu varijantu, pa neće biti iznenađenje ako na ovom dvoboju ne bude puno golova. Iz tog razloga savjetujemo vam da isprobate okladu na zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 s kvotom 1.96 u Germaniji.

Za kraj, predlažemo da kombinirate prvu i drugu prognozu za ovaj dvoboj i isprobate sreću s kombinacijom oklade Udinese će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, za koju Germania plaća sjajnom kvotom 3.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*