Tiket dana (Subota, 06.04.2024)

Ove subote toliko je utakmica da će biti prava umjetnost izbjeći potencijalne “mine”. Pokušali smo na ovaj način. Koeficijenti su bili važeći u trenutku sastavljanja listića.

Luton – Bournemouth – Luton će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 2.50 u Germania

Vjerujemo da nema strastvenog pratitelja Premier lige koji se ne sjeća prethodnog sukoba ove dvije momčadi. Ne samo zato što se dogodio prije manje od mjesec dana, uzimajući u obzir da je utakmica bila prekinuta pa odgođena, već i zbog fantastičnog nogometa i nevjerojatnog preokreta koji se dogodio. Luton je vodio 3:0 u Bournemouthu nakon prvih 45 minuta, a zatim su Trešnjice postigle četiri gola u otprilike trideset minuta drugog poluvremena i pobijedile. Bodovi su bili puno važniji za Luton; još uvijek se očajnički bore za opstanak, dok je Bournemouth udobno smješten u sredini tablice. Trenutna forma ne ide u prilog Lutonu, budući da su osvojili samo tri boda u zadnjih 10 kola i nisu pobijedili od 30. siječnja kada su uvjerljivo pobijedili Brighton na svom Kenilworth Roadu. Bournemouth igra iznad očekivanja, potaknut briljantnim Solankeom, i već je dugo vremena otkako su ušli u završne faze prvenstva bez značajne motivacije. Upravo bi ta motivacija mogla biti presudna u ovoj utakmici, jer Luton jednostavno mora osvojiti bodove, ali su poraženi od Arsenala 2:0 u izvanrednom kolu. To im je bio prvi susret od 11. studenog bez postignutog gola u ligi. Bournemouth je osvojio 13 od 15 mogućih bodova u zadnjih pet kola i potpuno je opušten odlazeći u predgrađe Londona.

Naš prijedlog je dva gola za domaću momčad, a za Luton će postići najmanje 2 gola na utakmici kvota je 2.50 u kladionici Germania.

Koln – Bochum – Koln će pobijediti na utakmici @ 2.30 u Germania

Za Jarčeve, ovo je, bez sumnje, utakmica sezone. FC Köln je na pretposljednjem mjestu, u zoni ispadanja, i ako ne pobijede Bochum, njihove šanse za opstanak bit će vrlo male. U Bundesligi izravno ispadaju dvije momčadi, dok će još jedna igrati dodatne kvalifikacije protiv trećeplasirane momčadi iz 2. Bundeslige. Za Köln, u ovom trenutku, čak bi i te dodatne kvalifikacije bile prihvatljive, a ako se Darmstadt otpiše, moraju prestići barem još jednu momčad do kraja sezone. Njihovi glavni konkurenti su Mainz i Bochum. Mainz ima samo bod više, dok Bochum ima solidnu prednost od 7 bodova. Ovaj tim je imao veliku priliku povećati tu razliku pobjedom u prošlom kolu, ali nisu uspjeli pobijediti Darmstadt kod kuće, propustivši tako dva ključna boda. Köln je u drugom dijelu sezone pobijedio samo jednom, a ni promjena trenera nije puno pomogla. Zanimljivo je da nisu poraženi u gostima od Nove godine. U pet gostujućih utakmica ostvarili su isto toliko neriješenih rezultata, dok su na svom RheinEnergieStadionu pobijedili Eintracht i izgubili četiri puta. Prošle jeseni bilo je 1-1 u Bochumu, ali sada čvrsto vjerujemo da Köln može pobijediti.

Prethodni porazi bili su protiv jačih timova od Bochuma, pa predlažemo Koln će pobijediti na utakmici s kvotom 2.30 u kladionici Germania.

Slavia Prag – Bohemians1905 – Slavia Prag će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.68 u Germania

Nakon ispadanja iz domaćeg kupa i Europske lige, za nogometaše praške Slavije, domaća liga ostaje jedina šansa da sezonu završe s trofejem. Trenutno su drugi, iza gradskih rivala Sparte, ali samo bod razdvaja ta dva diva češkog nogometa. Redovni dio sezone još je u tijeku, s doigravanjem u kojem će sudjelovati šest najboljih momčadi koje tek dolazi. Slavija je posljednji put poražena u prvenstvu početkom studenog, ali ne očekuje ih lak zadatak protiv gradskih rivala Bohemiansa. Ova momčad završila je prošlu sezonu na visokom 4. mjestu, ali sada su tek na 10. mjestu i bore se za mjesto u doigravanju Konferencijske lige. U posljednje vrijeme, Bohemiansi su igrali dobro, doživjevši samo jedan poraz u drugom dijelu sezone. Nakon što su posljednje tri utakmice u 2023. godini odigrali neriješeno, imaju jedan neuspjeh u posljednjih 10 ligaških kola. Nakon niza neriješenih rezultata, pobijedili su u zadnjem kolu, savladavši Jablonec s 2-0. Očekuje se pobjeda Slavije, a moglo bi biti barem tri gola ukupno.

Kvota za okladu Slavia Prag će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 je 1.68 u kladionici Germania.

St. Etienne – Concarneau – St.Etienne će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.62 u Germania

Slavni Saint-Étienne osigurao je 19 od mogućih 21 bod u posljednjih 7 kola francuske Ligue 2. S ovim nizom, popeli su se na treće mjesto, ali to ih sigurno ne zadovoljava jer samo prve dvije momčadi izravno idu u elitu. Sada zaostaju dva boda za Angersom na drugom mjestu i 7 bodova za vodećim Auxerrom. Njihova legitimna meta je Angers, i pokušat će nadoknaditi ovaj mali zaostatak u preostalih osam kola. Momčad iz Concarneaua ne bi trebala predstavljati ozbiljan problem za njih; ovaj tim je ušao u drugu ligu prošlog proljeća i bili bi zadovoljni s ostanakom. Međutim, to neće biti lako postići jer četiri momčadi ispadaju iz lige, a Concarneau je trenutno u zoni ispadanja s 33 boda, dva manje od Troyesa, prve momčadi iznad crte. Saint-Étienne je u posljednjem kolu gostovao kod Valenciennesa i pobijedio s 2-0. To je bila njihova četvrta uzastopna utakmica bez primljenog gola. U tom razdoblju, Concarneau je osvojio samo dva boda u posljednjih šest kola, i s takvim rezultatima neće ostati u Ligue 2. Pobjeda za Saint-Étienne je izvjesna, ali i barem dva gola protiv Concarneaua.

Kvota za St.Etienne će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 je 1.62 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionica Germania iznosi 15.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*