Tiket dana (Petak, 05.04.2024)

Pred nama je još jedan vikend prepun sportskih događanja. Igraju se gotovo sve lige, a počeli su i Skandinavci, pa je ponuda maksimalna. Koeficijenti sa listića vrijedili su u trenutku sastavljanja prijedloga.

Salernitana – Sassuolo – Sassuolo će pobijediti na utakmici @ 2.20 u Germania

Iako je preostalo još 8 kola za igranje u talijanskoj Serie A, ne vjerujemo da će Salernitana sljedeće sezone igrati u eliti. Momčad iz Salerna nalazi se na zadnjem mjestu na ljestvici, sa samo 14 bodova dosad, teško je očekivati da će nadoknaditi dvocifreni zaostatak u odnosu na momčadi iznad crte u preostalom vremenu. Domaćini su ekipi koja je također u zoni ispadanja, Sassuolu, koji je pretposljednji, ali ima 10 bodova više i samo jedan manje od prvog tima iznad crte. Svaka utakmica za ekipu iz Reggio Emilije je kao malo finale do kraja sezone, a u zadnja tri kola uspjeli su osvojiti 4 boda. U tom razdoblju, Salernitana je izgubila 10 od zadnjih 12 utakmica i uspjela samo dva puta izvući neodlučeno. Sassuolo mora prevladati svoje probleme i pobijediti u Kampaniji, što bi mogao biti ključni susret za „zelene-crne“ u borbi za opstanak. Motivacija je tu, ali treba se pokazati na terenu.

U kladionici Germania, kvote za Sassuolo će pobijediti na utakmici su 2.20.

Elche – Oviedo – Elche će pobijediti na utakmici @ 1.95 u Germania

Domaćin je doživio dva uzastopna poraza u španjolskoj Segundi i pao je na 5. mjesto. Dobra vijest za Elche je da su samo dva boda iza drugoplasiranog Eibara i još uvijek su jedan od glavnih kandidata za izravni plasman u La Ligu. Na vrhu ljestvice je prava gužva, s vodećim Leganesom koji je malo ispred sa 60 bodova, za njim slijedi Eibar s 55, zatim Espanyol s 54 te Racing i Elche sa po 53 boda. U igri su još 6 momčadi koje su unutar samo 5 bodova od Elchea. U toj skupini je i Real Oviedo koji je sakupio 51 bod, samo dva manje od Elchea, i potencijalno bi mogao preteći svoje izravne suparnike s trijumfom na stadionu Manuel Valero. Oviedo ove sezone nastupa iznad očekivanja, ali je pobijedio samo tri puta u gostima. Domaća prednost je značajna u ovoj ligi, činjenica koju bi Elche, nakon poraza od Levantea i Fuenlabrade u zadnja dva kola u gostima, trebao uzeti u obzir. Stoga očekujemo da iskoriste tu prednost i osvoje tri boda.

Naš prijedlog je Elche će pobijediti na utakmici s koeficijentom 1.95 u kladionici Germania.

Radomiak – Rakow – Rakow će pobijediti na utakmici @ 1.85 u Germania

Trenutni poljski prvak rijetko gubi, ali u posljednje vrijeme rijetko i pobjeđuje. Momčad Rakowa je na 3. mjestu na tablici, sa 6 bodova manje od vodeće Jagiellonije, a između ove dvije ekipe je Slask s dva boda više od ekipe iz Czestochowe. Obrana naslova još je izvediva misija za Rakow unatoč tome što ekipa nije tako blizu formi prošle sezone. U drugom dijelu sezone, Rakow je izgubio samo jednom u ligi, a u zadnjih 7 kola imaju tri pobjede i 4 remija. Njihov posjet Radomu prilika je da donesu još tri boda, budući da Radomiak nije posebno uvjerljiv kao domaćin. Ova momčad je samo tri puta pobijedila kod kuće, dok je pet puta uzela sve bodove u gostima. Iako je ovo tek njihova treća sezona u Ekstraklasi, nalaze se na solidnom 11. mjestu s 8 bodova više od prvog tima ispod crte. Radomiaku je cilj samo opstanak, i vjerujemo da će uspjeti u svojoj namjeri da budu prvoligaši i sljedeće sezone. Morat će tražiti bodove za spas u nadolazećim utakmicama, ali ovdje predlažemo pobjedu gostujuće ekipe. Radomiak nije zabio Rakowu u zadnja 4 međusobna susreta, pa možda ni ovaj put neće.

Rakow će pobijediti na utakmici ima kvotu 1.85 u kladionici Germania.

Derry City – Dundalk – Derry City će pobijediti na utakmici @ 1.45 at 22Bet

Prvenstvo u Republici Irskoj tek se zahuktava, ali već smo svjesni određenih promjena u odnosu na prethodne sezone. Jedan od timova koji je dominirao u ligi u proteklom desetljeću, uz Shamrock Rovers, svakako je Dundalk. Ove sezone, momčad iz glavnog grada je neprepoznatljiva, sakupivši samo tri boda u prvih sedam utakmica. Oni su jedini tim bez pobjede do sada, i možemo pretpostaviti da se neće natjecati za vrh tablice te će biti zadovoljni s ostankom u elitnoj diviziji. U zadnjem kolu su odigrali bez golova kod kuće protiv Droghede, što bi moglo biti malo ohrabrenje prije posjeta Derryju. Domaćin, Derry City, također igra ispod očekivanja, posebno u zadnja tri kola gdje su osvojili samo jedan bod. Nakon poraza od Bohemiansa i Galwaya, posjetili su vodeće Shelbourne i uspjeli ostati neporaženi. Trenutno su na podijeli od 2. do 4. mjesta sa Sligom i Shamrockom, ali Shelbourne već ima 8 bodova prednosti. Ovo kolo označava kraj prve četvrtine prvenstva, i za susret u Derryju predlažemo pobjedu domaćina.

Kvota za Derry City će pobijediti na utakmici je 1.45 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 11.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*