Tiket dana (Četvrtak, 04.04.2024)

Danas nas čeka nešto slabija ponuda, ali to je razumljivo za četvrtak bez europskih kupova. Koeficijenti iz prijedloga bili su valjani u trenutku pisanja teksta.

Liverpool – Sheffield United – Liverpool će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 a najviše 5 @ 1.70 u Germania

Čini se da Redsi imaju pravog suparnika u ovom izvanrednom kolu da “premoste” dva redovna. Nakon puno znoja koji su prolili da postignu pobjedu nad Brighton-om u subotu i prije posjeta Old Trafford-u u nedjelju, mora se priznati da je Sheffield odgovarajući protivnik. Jorkširski tim je na dnu, njihove šanse za ostanak u eliti mjere se promilima i nakon već viđenog poraza na Anfield-u bit će još manje. Liverpool ulazi u naporan završetak sezone koji neće moći završiti s četiri trofeja, upravo zbog poraza od Manchester United-a u četvrtfinalu FA kupa. Već su osvojili Liga kup, vodeći su u prvenstvu i čeka ih i dvomeč s Atalantom u četvrtfinalu Europske lige. Jasno je da im je naslov najvažniji i sigurno nije povoljna situacija što su im za petama Arsenal i Manchester City. Jürgen Klopp napušta Anfield nakon ove sezone, stoga mu je stalo da se oprosti s epitetom engleskog prvaka. Moguće je da Redsi neće imati previše problema protiv Oštrica, posebno ako uspiju rano “zabiti gol” gostima. Stoga, naš prijedlog je Liverpool će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 a najviše 5.

Za ovu okladu, kvota je solidnih 1.70 u kladionici Germania.

Granada – Valencia – Valencia će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.80 u Germania

Domaćin se polako oprašta od elite španjolskog nogometa, i sve što im preostaje je da pobijede u borbi protiv Almerije i izbjegnu posljednje mjesto na kraju sezone u La Ligi. Tako će Granada, nakon samo jedne sezone, vratiti se u Segundu, a to će biti težak udarac za sve u klubu, znajući koliko je teško ući u najviši rang iz druge lige. Nisu pobijedili u točno 10 utakmica i poraženi su u posljednje četiri. Možda je njihova posljednja prilika bila utakmica u Cadizu prošlog petka, jer bi pobjeda dovela ih na pet bodova do ovog tima s utakmicom manje, ali bi to gurnulo Cadiz još dublje u ponor, jer su i oni u zoni ispadanja unatoč pobjedi nad Granadom u petak. Utakmica protiv Valencije trebala se igrati kao dio 26. kola, krajem veljače, ali je odgođena zbog požara u Valenciji koji je odnio nekoliko života. Šišmiši su blizu kvalifikacije za europske kupove, a pobjeda u Granadi bi ih dovela na 7. mjesto, samo 5 bodova iza Real Sociedada, posljednjeg tima u zoni kvalifikacija za Europu. Problem je efikasnost, a Valencia je postigla samo jedan gol u zadnja tri prvenstvena meča. Pobjeda gostujućeg tima čini se logičnim izborom, a neće biti puno golova.

Za Valencia će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, kvota je 2.80 u kladionici Germania.

Ajax – Go Ahead – Ajax će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.90 u Germania

Kop strana je sastavila četiri Eredivisie utakmice bez poraza, s dvije pobjede i dva remija, ali sigurno ih još peče poraz 4:0 u Birminghamu od Aston Ville. Budući da su završili s Europom za ovu sezonu, sada se fokusiraju na kvalifikacije za sljedeću. Trenutno su daleko od toga jer se nalaze na 5. mjestu, značajnih osam bodova iza AZ-a, koji je na poziciji koja vodi u Konferencijsku ligu. Najvjerojatnije će Kop strana morati doći do tog natjecanja kroz neku vrstu doigravanja koje uključuje timove plasirane od 5. do 8. mjesta. U toj skupini timova je i njihov suparnik u ovom izvanrednom kolu, pozicioniran na 7. mjestu prije ovog kola. To su Go Ahead Eagles, a tim iz Deventera još nije osigurao mjesto u doigravanju. Orlovi su dva puta pobijedili i tri puta izgubili u posljednjih pet kola, ali su imali i prilično zahtjevan raspored. Taj tim može biti potpuno zadovoljan s onim što su dosad učinili, i bilo bi lijepo da sve okrunjuju plasmanom među osam najboljih, čak i ako ne dosegnu Europu. U prvom dijelu sezone, Ajax je slavio pobjedu 3:2 u Deventeru u utakmici punoj preokreta odigranoj sredinom siječnja. Bit će golova i sada, barem tri, a pobjeda Ajaxa ne bi smjela izostati.

Za Ajax će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.90 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionica Germania iznosi 9.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*